Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no to nedám..... 😀 😀 uvidíme...vyskúšame....žeby??? šanca minimálna...ale tak ....
@mattuliatko30 keby si ho nejak oblbla ze to budete robit normalne naostro ze si budes ratat neplodne dni aby aj on mal zo sexu radost a nejak sa preratas a je to
@mattuliatko30 ja by som to skusila na tvojom mieste, vsak risk je zisk a ked nic, aspon budes mat dalsiu skusenost.
@chorucka joj..to by asi neprešlo 😉 veď on radosť má aj tak...len si dáva bacha 😀 to on si už myslí,že otehotniem..aj keď nemám plodné...už len z toho môjho veľkého chcenia mať tretie bábenko 🙂))) niekedy je z toho už zdeptaný......🙂
@azzura tak ale teraz prísť nato ,,,kedy presne tie plodné dni sú....nech mám aspoň nejakú tú šancu......
Ahojte žienky...som PN na týždeň, budem sa Vám môcť venovať častejšie ako som myslela 😀 😀 😀 😀 pondelok idem na kontrolu a uvidí sa, či ma nechá ešte doma alebo pôjdem do práce....som poriadne zahuhňaná a jej prvá otázka na to moje včerajšie a dnešné ranné gŕcanie znela : Lucka, a nie ste tehotná? Viete, telo si zvyká na niečo nové a môžte byť nachladnutá troška 😀 😀 😀 😀 no ale keďže som dnes len 17DC a 4DPO, tak to asik nebude možné....no uvidíme, mám troje antibiotiká preistotu mi dala také, aby nemohli uškodiť plodu 🙂 konečne som spapala jeden rožtek, od včerajšieho podvečere, čo som zjedla pomaranč som nič nejedla...dúfam, že von to nepôjde 😀 😀 posielam grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@eri28 nie, v pohodke....ja som to nemyslela tiež v zlom...len ja proste pokiaľ to nie je so mnou vážne, k lekárovi nejdem...ale toto fakt nie je prkotina, keďže mám zahnisaný celý hrtan
@vardzikova mojka, nebooooj, teraz im ukážeš tehu s // a aký budú radi 😀 😀 😀 😀
@azzura ja viem že je to milačik na nervy ale keby sme to nechavali len na čiru náhodu tak tehulky asi tak skoro nebudeme,, zlatko či s prefukmi alebo bez dlho to nepotrva a bude to uvidiš, ja v to pevne začinam veriť 😀
@mattuliatko30 mojka a vy sa ešte o babo nesnažite?
@lucecita mojka tak si aspon domka poležíš a hlavne sa vyliečiš lebo chodiť takto nachladnutá nieje žiadna výhra.. no vidiš to aj ja som ti hovorila že či náhodou motyka nevystrelila.. ale na tie príznaky by to bolo milačik ešte skoro .. alebo? ... no a ja neviem čo je zasa so mnou dnes som začala akosi divne neviem či to je špinenie alebo čo .. ale mam taky hnedši ani nie vytok .. jednoducho to pozorujem na gatkách ,, včera nebolo nič a dnes je to tam... nechapem čo sa to so mnou zasa deje.. ide ma z toho urvať...
@vardzikova ja to mám ťažšie.....môj už do toho nechce ísť....ja chcem..ale už máme dve detičky....tak ja to nechávam na náhodu..že snáď sa pritrafí...ale tá šanca je tam mizivá... ☹ nepoužívame nič....ale dáva si bacha.....a od najmladšej je už 6 rokov...a nepritrafilo sa...tak neviem..či sa ešte niekedy .....
byby myslite si ze ked zena e tehotna a ma MS tak su tam aj ine priznaky teda ako to moze zistit ? aj vtedy sa daju testy pouzit teda po MS....moze sa ukazat pozitivny test? Citala som tu ze velakrat sa stalo ze zeny mali MS a zistili to aj v 4 mes.ze su tehotne...to znamena ze ine priznaky nebyvaju??
Pytam sa to lebo mam MS a dnes rano som pocitila nevolnost a cely den mi je tak divno...a akoby sa mi tocila hlava tak na spanie mi je...je to mozne ze si to nahovaram a je to len cisto z toho ze mam MS....a po par dnoch to prejde neviem..
@mattuliatko30 tak to zistis, po par cykloch merania
@mattuliatko30 moj manzel povedal zeto by nebol pre neho sex keby musel davat pozor aby mu nic neuslo ze to by si neuzil sex ja nemam zatial problem z nedostatkom spermosiek
@milacik3 neviem moja...ja mávam závrate..a je mi zle...aj pri MS....takže možné to môže byť..ale skôr keby si mala slabšiu MS...nie silnú...
@mattuliatko30 jaaj že ty detičky už máš a maš potrebu ešte jedno.. no tak to je .. no ale on si dava pozor vždy alebo len ked maš ovulku?
@mattuliatko30 hm vsak to mne minuly tyzden zacal slaby vytok 3-4 dni potom to preslo a vcera som dostala MS...a je to dost vela taku som nemavala.. ☹ tak je to mozne ze z toho mi bolo zle...asi sa nic nedeje...
@chorucka no vidíš..môjmu to neprekáža...teda no čo mu zostáva...?? 😉 len si dávať pozor..keď nechce mimčo....zatiaľ sa mu to darí.....dúfam,že raz sa mu nezadarí....a ujde 😀 mizivá šanca...ale tak je tu vždy.... to maželovi zistili?.....či prečo si to myslíš?koľko sa už pokúšate?
@vardzikova 😀 super, tak ma musis nakazit tym tvojim pozitívnym postojom
@mattuliatko30 bol pritom, ale ked vedome nechce, nie je to v poriadku si to tam pchat sama za jeho chrbtom, ale vsak kto tak robi, vie preco to robi, ja len hovorim svoj nazor 😉
@vardzikova no vždy..lebo na ovu on neverí..myslí,že ja som plodná vždy 😀
@vardzikova : ja od kedy snazime svojmu telu nerozumiem..kazdy mesiac mi zvesela hodi nejaky tehu priznak,alebo aj kombinaciu, hlien sa mi zmenil, vsetko je nejake ine..asi sa dobre bavi,alebo co🙂alebo mi chce naznacit,aby som tak nestresovala a nesledovala sa? 🙂
@gelinka75 jasne 🙂)) 😉
@azzura milačik veľmi rada 😉 🙂 ja si už len musim počkať ... ale dufam že mrchana vôbec nepride .. lebo !! konec 😀 😀 😀
@milacik3 uvidíš po MS......ak ti bude stále zle skúsiť testík...a uvidíš 😉

@gelinka75 🙂 ako bez jeho vedomia...veď bol pri tom, nie?..... 🙂 a človek nikdy nevie, kedy sa to podarí....veď keď niekto chce...a nedarí sa...a niekto nie...tak si človek pomôže....aj keď tomu moc neverím...že by sa to tak dalo 😒