icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 keby to tak milačik bolo tak to by bolo...fu 😀 😝

vardzikova
2. jan 2012

@delideli všetko je možne ale je možne aj to že si si to predtym ani tak neuvedomovala odkedy sa tak pozoruješ.. vieš?

azzura
2. jan 2012

@vardzikova kedy by mal byt ten den D

chorucka
2. jan 2012

@milacik3 skus si urobit tehu test Ja niekedy 1den ms mavam tiez tocaky a neziem ani gram Ja sa smejem ze to sa mi odkrvila hlava

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova mojka, ja viem, že tehotná ešte nie som, teda mohla by som byť ale test ani nič by sa ešte neukázalo a tobôž nie tehu nevoľnosť...len sa ma doktorka pýtala ohľadom toho, že som jej povedala že som včera aj dnes zvracala a potom aj podľa liekov preistotu...a je toho veľa? mojka svŕbi ta pipinka? nepanikár, mrcha ešte nemôže byť...alebo mne to tak vie niekedy, keď si ju oholím, tak sa nemusím ani porezať ale mám tam podráždenú pokožku a mávam sem tam tiež totok...ale už sa mi to dlho nestalo...
@gelinka75 čo to čítam mojka, že si 1DC? 😠 😠

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova no veru.....rodili by sme každý rok..a aj dva x do roka 😀

zabka88
2. jan 2012

@delideli psychika robí divy, čím viac sa pozoruješ tým viac prejavov tehu si odsleduješ.. menej je niekedy viac 😉

milacik3
2. jan 2012

@mattuliatko30 no uvidim dakujem aj tak na konci januara musim ist doktorke tak jej poviem co sa mi stalo...ma mi nasadit nejake lieky aby sa mi podarilo otehotniet....

vardzikova
2. jan 2012

@azzura aky mojka den D?

mattuliatko30
2. jan 2012

@milacik3 tak držím palčeky.....nech to vyjde... 🙂

lucecita
2. jan 2012

@azzura ja sa nevzdávam 😀 😀 😀 ja stále verím v pozitívum 😀 😀 štvrtok idem na gyndu ohľadom biopsie prsníka, tak si skecnem s dokim 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
2. jan 2012

@milacik3 : MS moze byt aj pri tehu a v priznakoch sa to podla toho co som citala lisi,su baby co nemaju ziadne,u niektorych sa zas objavuju az neskor,u niektorych kratko po ovu..takze ziadne univerzalne pravidlo v tomto neexistuje..obecne pisu,ze aj ked moze byt MS pri tehotenstve, vraj byva slabsia a kratsia..ale zase su baby,co si nic nevsimli aj par mesiacov,ako pises,takze zrejme to tiez nebude u kazdeho..ak ti neprestane byt zle,tak mozes pre istotu skusit tehu testik..ja by som pockala aspon 16-18 dni po ovu,ale to je len tym,ze tazko nesiem negativne tehu testy..inak pozitivny moze vyjst uz aj 12den po ovulke..tak nech ti je lepsie a drzim palce.. 🙂

azzura
2. jan 2012

@vardzikova kedy by nemala dorazit M..... 😉

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita ja viem mojka ja viem,,,pipinka ma nesvrti.. 😒 , milačik ja ešte nepanikarim nemôžem lebo sa bojim toho že ak sa mi tam nahodou už aj vajko uhniezduje tak by sa mohlo vyplašiť ... 😉 🙂 mrcha to ešte určite nebude lebo to by bolo skoro.. veľmi skoro..

milacik3
2. jan 2012

@chorucka no mne nebyva zle ked mavam MS preto mi to bolo aj divne vsak uvidime neskor co bude....

chorucka
2. jan 2012

@delideli dik asi to aj tak urobim Joj sme mali v nedelu na nasteve svgra a malu Pavlinku 2r zlatucka kludnucka princezna

delideli
2. jan 2012

@vardzikova : to je tiez dost mozne.. 🙂

azzura
2. jan 2012

@lucecita super, treba sa s dokym porozpravat, aspon budes mudrejsia

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 tak tak ..to by bola už koľko percentná pravdepodobnosť ked teraz maš len štyri dni do mesiaca a inak by to bolo každy den.. 😀

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova tak super, a nemôže to byť teda z holenia?

milacik3
2. jan 2012

@delideli dakujem za info...skusim pockat ked skonci MS a uvidim ako sa budem citit ked zle tak skusim test...

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jaaj no počkaj .. niekedy 9-10 januara na buduci tyžden 😕

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova krásna 🙂 aj my budeme mať do tvaru U 🙂 ale bez barového pultu 🙂 vizualizáciu mám len vytlačenú, tak ti ju potom môžem odfotiť, keď bude hotová 🙂

delideli
2. jan 2012

@zabka88 : nastastie uz sa mi podarilo sa v sledovani skludnit a snazim sa to brat s rezervou..teraz je to o to lahsie,ze ani ovu som nevysledovala a snazenie bolo len raz,ale minimalne den dva pred..takze si mozem od zbytocneho stresovania odpocinut 🙂 a zacala som sa na to pozerat konecne pozitivne,nie s obavami ako na zaciatku..raz to pride,tak si kludne chvilku pockam 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@delideli mna keby sa bol predtym niekto opytal kedy mavam ovulku tak by som mu ani nevedela odpovedať.. a tobôž ešte rozoznať hlienik 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita nieee z holenia určite nie ja som uvažovala či to nebude z toho každodenného sexovania 😅

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova no veru....škoda,že aspoň 2x do mesiaca po tých 5 dní sa to nedá....to by bolo lepšie

azzura
2. jan 2012

@vardzikova takže buduc tyzden chcem vidiet // alebo meskanie

vardzikova
2. jan 2012

@kikaneu jasne .. budem čakať kedy to pridaš.. som zvedava 😎

delideli
2. jan 2012

@vardzikova : ja som prave ovulku vedela rozoznat podla hlienu aj bolesti a aj sa mi chcelo..zato na mrchu som casto zabudala a ani pocitat som si istu dobu nemusela lebo som mavala PMS jak slak,najma den pred depka a sebalutovanie,to som uz vedela ,ze je na ceste,aj ked este brucho nebolelo..nastastie to uz zmizlo,lebo to bola otrava 🙂