Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli super prístup 🙂
@vardzikova tak tnie si sama, kým sme nezačali snažilkovať tak som nemala potuchy kolo dnovy mam cyklus 😀 😀
@mattuliatko30 ja ju vôbec ale vôbec nečakám 12. januára 😀
@kikaneu ja by som chcela vedieť po akom dlhom čase dojde spermoška ku vajku? dostane sa tam ešte v ten den sexovania alebo na buduci alebo až kedy?
@mattuliatko30 to maš o 6 dni neskôr ako ja 😀
@vardzikova no ja som bola na materskej 6 rokov..do posledného dňa 😉 a nemenila by som to ....ako teraz chodia aj po roku...po dvoch do práce....treba si to užiť..je to len raz , dva , trikrát za život...potom ti zostane už len tá práca,.......ja teraz už 3,5 roka robím..od materskej...v robote je super...ale tak už mi srdiečko cnie...za drobcom....
@zabka88 no pozeram že niesom tu sama blondínka 😀 😀 😀
@vardzikova nó.........tak som zvedavá na teba 🙂
@lucecita veru nečakaj...nepríííííde 😀 😀
@mattuliatko30 aj ja hovorim ked si na materskej tak načo sa plašiť do prace.. treba si to poriadne vychutnať..
@vardzikova ani ja nemám rada beznádejnosť, ale tak musíme len a len čakať či príde alebo nepríde mrcha...a mojka ako si meriaš teplotku? už to meriaš správnym spôsobom 😀 😀 😀 😀 ukáž grafík
@mattuliatko30 noo tak to aj ja 😀 😀
@mattuliatko30 nečakáááááááááááááááám a nepríde 😉
@vardzikova no to by aj mňa zaujímalo 😀 najlepšie by bolo keby tam bola hneď....a čakala tam aspoň týždeň.... 😀
@lucecita spravnym spôsobom ? ha ha ha 😀 😀 😀 😀 počkaj pošlem len neviem prečo mi v grafe neoznačilo ovulku asi preto lebo som si zle merala čo?
@mattuliatko30 jooj .. citim v sebe že to nesmierne chcem.. a nechcem už čakať 😠
@vardzikova no ty mi dávaš aké ťažké otázky 🙂 skúsim to zistiť 🙂
@vardzikova no tak ale nechceš mi napísať, že si si ju merala správnym spôsobom? 😀
@vardzikova tak tak ..môj názor..ja som sa teda nenudila...ako vedia baby povedať....veď ako sa môžu s drobcom nudiť.....????....je to krásne....fakt si to baby potom užite..lebo deti tak rýchlo rastú..vidím to na svojich....a už len prídu..napíšu ulohy....dajú pusu..a opýtajú sa či môžu ísť von, ku kamoške..a tak...už si na vedľajšej koľaji potom... 😉
@kikaneu mojka ale ja som si myslela že si v tychto veciach skusena 😀 😀 😀 no ale važne nikdy ta to nezaujimalo ?
@lucecita no jasne že nie .. ked ja som rano ešte zaspata .. 😀 😀 😀
@vardzikova to si celá ty 😀 😀 😀 kde je ten graf? si v práci či doma?
@vardzikova zaujímalo, ale ešte som to nezisťovala 🙂 no čo si? skúsená? veď ja sa tým zaoberám len od októbra, predtým som len vedela aký dlhý mávam cyklus a že ťahavý hlien je plodný nič viac som neriešila a aj tak sa nepodarilo, potom som kdesi prečítala, že meraním BT sa dá zistiť či vôbec prebieha ovu, tak som sa na to dala 🙂 idem hľadať 🙂
@vardzikova no ešte chvíľku budeš musieť....robíš si aj testy kým nepríde MS..či čakáš?...a len meriaš?
@lucecita a kedy mi mala, nemala????
@mattuliatko30 neskušala si si urobiť to s tym križikom koľko detičiek ti vyjde ? či dva alebo aj to tretie?
@vardzikova hej hej...vyšli mi tri...len neviem či s tým istým manželom 😀 😀 😀
@lucecita graf .. mojka .. musiš vyčkať času jak hus klasu .. http://www.fertilityfriend.com/home/39202a AHA 😀 😀 😀 😀
@kikaneu hľadaj hľadaj a potom mi daj hned info 😉

@vardzikova tak ja teraz 14 teho...