icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
2. jan 2012

@delideli to sa ti ako podarilo zmenit postoj z jedneho dna na druhy, da sa to naucit 😒

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 och to by bola ina muzika 😀 😀 😀 moj by sa z toho zblaznil 😀

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova pááááááánebože mojka.... 😀 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@azzura milačik ake meškanie? nepride ! nemože tento krat už by som to nerozdychala ... jooj tešim sa kedy budem testovať 😉 🙂

delideli
2. jan 2012

@azzura : to sa mi nepodarilo ani zo dna na den a ani uplne.. 🙂 ja mavam take vykyvy..no a dnes mam lepsiu naladu 😀 a tiez mame v poslednych dnoch ine starosti aj radosti, mame noveho psika a takisto sa trochu nutim do pozitivneho myslenia 🙂 no a v neposlednom rade nie som pod stresom kvoli tej pauze co sme mali v snazeni ..

vardzikova
2. jan 2012

@delideli tak ja som ani nevedela prečo ma tak trošku boli vajko .. až teraz som nato prišla ked som sa o to začala zaujimať 😀

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita no čo nemohlo by to byť? 😖

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova no to áno.......tak ale musíme si vystačiť aj s tými dvoma, troma dňami....raz to predsa vyjde , nie??? 😉

gelinka75
2. jan 2012

@lucecita ano moja prisla, neberiem to vsak tragicky 😀 kaslat na nu, ideme do nadejnejsieho kola 😀 😀 😝

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 mojka ale tebe to už dvakrát vyšlo.. tak čo sa bojíš maš aspon tie dve poklady čož my sa tu snažime o naše prvorodene 😒

mattuliatko30
2. jan 2012

@azzura dúfam,že to vydržím ešte merať 🙂 tak ale je to zábava sledovať to....

gelinka75
2. jan 2012

@mattuliatko30 a ty uz mas 2 deti? a chces dalsie? 🙂

chorucka
2. jan 2012

@mattuliatko30 mala som antikoncepciu potom sa prislo na to ze mam endometriozu a preto neotehotniem ked ma dali ako tak do poriadku tak lekar povedal ze by bolo dobre otehotniet Takze ja z mm kexujem od zaciatku bez obmedzovania

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova no veru...vďaka bohu..vyšlo..tak bola som mladá..vtedy to asi tak lepšie ide..či?..ja som mala 21 pri prvom..a pri druhom 24...ani tam nebol problém..vtedy som mala 28 cyklus..tak na 14 deň som povedala,že chcem...a bum....ešte mi drahý vravel,že by bolo lepšie ešte nemať druhé....že teraz super..malá mala 2,8 roka vtedy...že už je to dobré s ňou....a ja že:: no už je neskoro..už mi mešká 5 dní...a to som vedela..lebo mne nikdy nemeškala...ani deň.... 🙂 ani test som nerobila 🙂 tak ale uvidíš...každému to raz vyjde...niekomu to ide bez problémov inému to trošku potrvá.....tak ja v to dúfam,že keby môj chcel..tak že to vyjde na prvý pokus...neviem..cítim to tak....

mattuliatko30
2. jan 2012

@gelinka75 áno ..ešte jedno by som chcela..dievčatá sú už väčšie...9,6 rokov...tak aby sme mali ešte takého drobca , keď budú v puberte 🙂

azzura
2. jan 2012

@vardzikova som myslela že bude meskat a potom uz ani nepride, lebo test ti ukaze // 😉

mattuliatko30
2. jan 2012

@chorucka tak isto sa to podarí....len nato moc nemysli...a vyjde to 😉

mattuliatko30
2. jan 2012

baby kedy teraz čakáte MS?????resp......NEČAKÁTE??? 😉

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 no ale ved v dnešnej dobe maju babo aj po tridsiatke.. podľa mna tu ide viac o fyzickú aj psychickú pripravenosť danej ženy..niektorej sa to podarí v dvadsiatke inej až v tridsiatke.. chcela by som vedieť čím je to všetkým podmienené aby som sa tomu vedela vyvarovať.. ale žiaľ bohu nejde to tak.. takže ty si ho tak trošku do toho druheho aj dotlačila ?no ty si ale teda aka potvorka? 😀

vardzikova
2. jan 2012

@azzura jaaaj že takto si to myslela no tak takto to može byť 😀

gelinka75
2. jan 2012

@mattuliatko30 no, vcera sme kukali taky film, ze mali spoli 18 deti a muz vravi, ze aj on chce tolko, no a ja mu nato vravim, ze do 60tky to stihame, zatial nie sme ani pri prvom a on srandista, ze co ked budeme mat stale trojicky 😀 😀 😀 takze my to berieme sportovo zatial, aj ked niekedy su slabe chvilky 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 ja čakam až na 9 januara

lucecita
2. jan 2012

@vardzikova tak určiteeeeeeeeee 😀 😀
@gelinka75 tak tak....nech rýchlo skončí a hup do víťazného kola! ja viem, že teraz by to tak či tak nevyšlo, ale nádej umiera posledná, tak som tak trošku myslela 😅 😅

mattuliatko30
2. jan 2012

@vardzikova no môj by mal asi najradšej jedno..a aj to dospelé 😀 😀 pre svoj pokoj......ale tak ja som iná...ja chcem ešte.....tak dúfam,že z tej jeho Lásky ku mne.......sa obetuje.....a ešte bude to jedno......ja si dávam čas do tej 35ky...teraz budem mať 31 v januári 😉 tak ešte má čas.......baby budú potom už väčšie....tak potom by sme mali ešte toho malého pištiaka...doma....nech sa nenudíme 🙂))) 😀 😀

vardzikova
2. jan 2012

@lucecita ty si ale ...beznašam tu beznadejnosť .. kedy nevieš načom si .. prečo sa teraz neda pozrieť alebo zistiť či nezačiname byť tehu ...

chorucka
2. jan 2012

@mattuliatko30 ze nemysli ako ked vsade mam nejake veci Tehu test a ovu test v kupelke na nocnom stoliku calibrum babay plan (do nedavna aj teplomer) vedla konvice poruke alchemilku achodim na folikulometriu takze na to sa neda nemysliet

mattuliatko30
2. jan 2012

@gelinka75 tak ano...človek čaká...a mrcha príde..a je sklamaný...ale netreba to tak ......treba sa tešiť....a byť v poho..a ono to vyjde....raz isto hej.....a v prípade núdze je tu ešte umelé oplodnenie..aj susedka 10 rokov nemohli mať....pritom obaja zdraví....tak a teraz majú cez umelé..krásneho už skoro 2 ročného okatého synčeka....júj...to je moja láska.....moj ....susedský synček...,,

mattuliatko30
2. jan 2012

@chorucka a koľko sa vám už nedarí?

vardzikova
2. jan 2012

@mattuliatko30 tak tak .. ja som vždy chcela mať tak dva až tri detičky.. jedno mi pride malo a štyri veľa takže niečo medzi tým.. moj mi praveže hovoril že už ked budeš na materskej tak treba mať babo aspon každy druhy rok aby som to mala za sebou a potom že už budem chodiť iba do roboty 😀 😀 😀 😀

kikaneu
2. jan 2012

@vardzikova tak výroba potrvá asi 4 týždne, ešte si počkáš 🙂