icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
4. nov 2011

@lucecita : vyzera to ,ze dnes je vytacaci den..ja som uz davno nebola taka naprdnuta ako dnes a to ma tu vytacaju so zeleznou pravidelnostou..chvalabohu,ze uz je piatocek..cez vikend si povegetim a precistim hlavu 🙂

zabka88
4. nov 2011

@delideli veď to, že mňa tiež bolieva tak deň dva pred , a tento mesiac si ani nič nevsugerovávam, lebo sme sa maličko snažili a aj som chorá trocha a sme chodili dosť po návštevách tak som aj popila čosi.. implantacne bolesti ako že sa uchycuje vajíčko? ja mam skor take ako ked mam ovulku, ale dvakrát do mesiaca? 🙂 sa mi nezdá.. ale si zlatá že si odpovedala

delideli
4. nov 2011

@carie32 : co sa tyka tych ovu testov, tak aj mna dost sklamali..podla grafu som mala krasnu ovulku a aj hlien sa mi od druheho dna po nej dost zmenil, ale test bol negativny, az druhy den mi ukazalo slabu ciarocku, ale podla hodnotenie uz tiez negat..je pravda,ze som v den ovulacie zmenila typ testu (predtym som mala woman rigth time a v den ovu biogema deluxe) a nevedela som,ze treba pred testovanim obmedzit prijem tekutin,aby som prilis nenariedila moc a zvyknem cez den dost vela pit,inak ma boli hlava..ale s meranim BT som zatial spokojna, dokonca meriam s klasickym teplomerom na jednu desatinnu ciarku a ukazuje to velmi pekne , mozes sa mrknut: http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

lucecita
4. nov 2011

@delideli to áno, a to som si dnes ráno povedala, že šak je piatok, po robote s babami po nákupoch a na kávičku, večer pri telke s manželom a pohárkom vínka.....a figu, som vytočená jak paragraf....ale už to prechádza, kašlem na nich, idem si užívať víkend a nemyslieť na robotu....a ešte ma čaká aj predĺžený víkendík 😎

delideli
4. nov 2011

@zabka88 : no ja som prave kdekade brusila po nete a tam pisala,zer casto sa implantacne bolesti nedaju od predMS rozoznat, ze mozu trvat aj par dni..ale niektore baby zase vramci toho zahniezdenia pocitia iba kraku ale silnu bolest..vacsinou to ale byva tak cca 9-10 dni po ovulacii plus minus par dni..a obecne vraj vela prvych priznakov tehotenstva pripomina PMS, takze tazko povedat..ale budem drzat palce 🙂

delideli
4. nov 2011

@lucecita : tak to je super, poriadne si ho uzi..my mame predlzeny wellness vikend naplanovany na dalsi cyklus v dobe ovulacie - neplanovali sme cielene,len to tak plus minus bude vychadzat,tak uz sa dooost tesim..🙂

lucecita
4. nov 2011

@delideli júúúúúj, tak nech sa konečne zamieša 😀 držím palčeky...práve som sa tak nahlas a zchuti zasmiala na FCB z komentu môjho ocina, tak mám zas o niečo krajší deň 😀 😀 ak by sa nám nezadarilo tento cyklus, možno by som aj ja také dačo zvážila, pretože aj tak má manžel o pár dní meniny, máme výročie chodenia a ja mám v decembri tiež meniny, takže by sme si aj my mohli zaplatiť nejaký ten wellness a vypnúť ako vy...

purina12345
4. nov 2011

@nativanativa áno ak máš teplotu, ináč niesom si istá ale znač si ďalej, to že bola ovu keď ju zaznačilo je jasné

nativanativa
4. nov 2011

@purina12345 no nemerala som si , ale mozno som aj mala zvysenu , je to dost mozne , vcera som sa citila dost zle pocas dna , aj nadcha aj hrdlo zacinam citit , do toho ten mechur , no proste zle zle zleeeeee..... , uvidime zajtra 😉

zabka88
4. nov 2011

@delideli díky moc, skor som chcela počuť názor niekoho, lebo ja sa skor bojím že som si prechladila vaječníky alebo také čosi.. tehu nemyslím, ešte aj tá druhá ovu je pravdepodobnejšia 🙂 inak super nápad s tým wellness víkendom 🙂 budem držať palčeky nech sa zadarí 😉

delideli
4. nov 2011

@zabka88 : dakujem 🙂 ja dufam,ze budes ok a ze tie bolesti neznamenaju nic zle, tiez drzim palce..🙂

carie32
4. nov 2011

@delideli kým príde mrcha si to rozmyslím s tým meraním. možno začnem, uvidím 🙂
wellness víkend je fakt super nápad, musím povedať manželovi, že by sme mohli niekde vypadnúť. a kam máte namierené ?

jorgie
4. nov 2011

Babulky, ale ste tu toho straaaasne vela popisali od vcera... 😀 ja som dnes DC13 takze tento weekend budeme poctivo snazilkovat a dufam ze sa nam podari nieco zamiesat 🙂
prajem vam vsetkym krasny weekend a uspesne snazilkovanie! 😝

delideli
4. nov 2011

@carie32 : mne sa zatial to meranie celkom pozdava (len keby som nemusela merat tak skoro)- 2 dni totiz vstavam do prace skor a tym padom tak meriam cely tyzden ..
my sme ten vikend planovali uz dlhsie, este nez sme so snazilkovanim zacali,ale nebol cas a teraz by to mohlo prijst vhod 🙂 ideme niekam do stiav. vrchov (tusim)..🙂

manamani1
4. nov 2011

Mrcha dorazila 😒

purina12345
4. nov 2011

@jorgie prajem príjemný víkendík 🙂
@manamani1 to mi je ľúto a teraz si mala aký dlhý cyklus?

manamani1
4. nov 2011

@purina12345 52 dnovy😝

delideli
4. nov 2011

@jorgie : pripajam sa- vsetkym krasny (tym, ktorym to vychadza aj plodny 🙂) vikend a veeela pohodicky..

rybicka3
4. nov 2011

caute baby. Tak ja asi prijemny vikendik nebudem mat. Vcera myslim bola ovulka, podla hlienu, bolesti a teplotky, ale to brucho nie a nie prestat boliet. dnes v noci to dokonca zacalo byt neznesitelne.Boli ma cele podbrusjo, citim ho pri kazdom pohybe, hlavne ked si chcem sadnut, vstat atd. este nikdy predtym som taketo bolesti nemala. Myslite ze by to mohlo byt aj niec vaznejsie alebo iba bolestiva ovulacia???

purina12345
4. nov 2011

@manamani1 tak ideš začať s tymi kvapkami?

purina12345
4. nov 2011

@rybicka3 a už ti vystúpila teplotka hore?

rybicka3
4. nov 2011

@purina12345 no uz rano bola 36.9, co je moja poovulacna teplotka

purina12345
4. nov 2011

@rybicka3 no to už asi ano, ale tiež môže byť že maš dve ovu za sebou aj to je možné že žena má do 48 hodín dve ovu. dokonca jedna žena otehotnela keď mala takto dve ovu a porodila dvojičky, paradox bol že spala s dvoma mužmi a každé bolo od iného 😀 (bolo robené DNA)

purina12345
4. nov 2011

@rybicka3 videla som grafík a pekne to stúplo, potom pošli zajtra som zvedavá ako to pokračuje 😕

rybicka3
4. nov 2011

@ purina12345 no tie dvoicky by mi az tak nevadili 🙂 a priatelov ma v rpdine dvojicky 🙂 len som sa zlakla ci to nahodou nie je nejaky zapal vajecnikov alebo tak, ale zevraj v tom pripade by som mala teplotu a tu nemam, tak uvidime co sa z toho vykluje 🙂 aj som chcela ist k doktorovi,ale 160 euro za jednu navstevu a ultrazvuk sa mi necchelo dat....

manamani1
4. nov 2011

@purina12345 kvapky nemam, dnes som zacala alchemilkou, grepovym dzusom, a v utorok zacinam clostylom a ovu testami...tak uvidim...🙂))...berem aj femibion 😒

manamani1
4. nov 2011

@rybicka3 to je ovulka, daj si liek proti bolesti a pome sa snazilkovat🙂))

purina12345
4. nov 2011

@manamani1 tak dúfam že ti clostyl zaberie a upraví sa ti cyklus lebo 52 tak to je riadne dlhý 😖

gelinka75
4. nov 2011

ale aky paradox, ze ked je zena najviac plodna tak ma aj bolesti a teraz sa snazilkuj 😖