icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
4. nov 2011

@rybicka3 neboj to nebude určite zápal vaječníkov. to sa začína mykózou http://primar.sme.sk/c/4117106/zapal-vajickovod...

rybicka3
4. nov 2011

@ purina12345 no vyzera ze to asi nebude ono, ale fakt je to uz 3 den co mam bolesti, aj ked silne su iba od vcera vecera. Snazilkovali sme aj vcera aj predvcerom, ale teda dnes si na to netrufam ☹

delideli
5. nov 2011

@rybicka3 : ja som mala par krat pri ovulacii take silne bolesti,ze som sotva urobila par krokov..ale to uz bolo daavno a teraz sa predomnou ovulacia statocne zatajuje 🙂
dufam,ze budes ok, ak by sa to este zhorsovalo, tak by som ale radsej zasla k doktorovi..drzim palce,nech to zmizne a graf potvrdi ovu..

nativanativa
5. nov 2011

@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac no micka , prsia bolia , bradavky tiez zacinaju , obcas krce a myslim ze to ide na mna .... a vcera vyyytok biely a husty v hojnom mnozstve , tieto pms nenavidim 😠 😠

nativanativa
5. nov 2011

@manamani1 no chvala bohu , aspon mozes uzivat medicinku 😉

delideli
5. nov 2011

@manamani1 : a mozem sa opytat na co je dobry ten grepovy dzus?

zuzanka9999
5. nov 2011

@carie32 hej mavam migreny ked som brala HAK mala som ich raz za tyzden, kazdy tyzden som chodila do nemocnice na magnesiovky do zily, tak povedal ze nech vysadim. vysadila som minuly rok v decembri a migrenu som odvtedy mala iba 2 krat. 😀 lieky uz neberiem na nu iba ked zacne vtedy si davam imigran. inak vcera mi prisla mrcha :( no mne sa od jula kazdy mesiac posunie mrcha o tyzden neskor.

carie32
5. nov 2011

@zuzanka9999
@manamani1
no kočky tak vidím že mrcha na nás tento mesiac nezabudla 😒 ja síce ešte nič, ale myslím že každým dňom možem očakávať, lebo všetky príznaky sú prítomné 🙄 jaj je mi z toho smutno... aká som bola naivná keď som si myslela že vysadím HAK a hneď na šup sa to podarí...
kočky hlavu hore! na budúci mesiac sa to možno podarí,akurát na vianocky, to by bolo krásne 😵

carie32
5. nov 2011

@zuzanka9999 a ten imigran je voľno predajný liek? alebo iba na predpis?

carie32
5. nov 2011

@manamani1 jáj tieto naše dlhé cykly sú hrozné že? ja som dneska 39 DC no konec 😠 keď budem musieť íst na vyvolávačku, tak doktorovi poviem nech s tým láskavo niečo robí... lebo šak to nie je normálne... aspoň nech pozrie či tú ovulku vobec mám alebo nie... nech sa potom nesledujem jak ozaj trafená.. 😖

zuzanka9999
5. nov 2011

@carie32 tomu ver my sa snazime teraz zacne stvrty mesiac po mrche, a tiez som myslela ,ze to pojde hned🙂)))) to by bol najkrajsi dar pod stromcek - dve ruzove ciarky, to by bolo uzasne juuuuj. ten imigran je na predpis a dava sa len vtedy ked migrena zacne on to hned zastavi.opytaj sa lekarky nan ja ho odporucam

carie32
5. nov 2011

@zuzanka9999 a aký dlhý mávaš cyklus? no opýtam sa mojej doktorky, lebo tie tabletky čo mám teraz, nejako stále slabšie a slabšie zaberajú...

flavia1
5. nov 2011

Ahoj dievčatá snažilky, rada by som sa k Vám pridala🙂
S manželom sme sa začali snažiť minuly mesiac a stale čakam.... Môj manžel si myslí, že určite som tehotná, veď on má najlepšie spermie🙂)))) sa mi páči, aké maju muži sebavedomie🙂))
Ja by som velmi chcela, mám kúpený ovulačný tester (ruž) v nedelu pred dvomi tyzdnami mi zacal ukazovať stromčeky teda plodne dni, ked ich ukazoval najviac tiež sme skusali tak uvidime... v septembri sme sa brali a hned po svadbe som dostala menst. prvy krat divnu, v nedelu trochu potom nic a az v stredu.... dalsia teda posledna mens. podobna v piatok trochu potom nic a v pondelok 17.10. normalna menstr. teraz neviem kedy mam presne plodne dni... pred tym som to vedela presne lebo som mala dost silne bolesti pri ovulacii, ale je pravda ze pijem uz vyse mesiaca kazdy den alchemilkovy caj a aj bolesti ustupili...
je mi tak divne, ako keby sa mi tocievala trochu hlava, prsia ma bolia ale to ma zvyknu aj pred menst. no fakt snazilkovska fantazia funguje na plne obratky 🙂)))
Vsetkym nam drzim palce, aby sme sa tesili co najskôr🙂 🙂 🙂

manamani1
5. nov 2011

@carie32 tak ano, nech doktor pomoze, jasne, lebo tak mi mozme len tipovat a jedine namyslat, pred ovulkou ovulacne priznaky, po ovulke tehotenske, a pred mrchou predmenstruacne🙂)))))))))))))))))))

manamani1
5. nov 2011

@carie32 tak ano, aj mna povzbudzovali vety typu: "po vysadení HAK máte vacsiu moznost otehotniet"...nejako to na mna nezaposobilo😀...aj ja som uz rozmyslala, ak by som otehotnela, nikomu to nepoviem, az pod Vianocny stromcek🙂))))

manamani1
5. nov 2011

@delideli na kvalitný plodný hlienik🙂)

flavia1
5. nov 2011

to by bol pre nás najkrajší vianočný darček 🙂 keby sme uz v brušku mali človiečika...

lucecita
5. nov 2011

@flavia1 ahojky a vitaj medzi nami...aj pre nás by bol najkrajší darček pod stromčekom mimi v brušku, tak hádam sa to podarí 😉

gelinka75
5. nov 2011

ahojte baby, no my sme sa tiez smiali s muzom, ze keby tak to bude vianocny darcek 😀 to by bola aka parada a mali by sme letne dieta xixi

spula22
5. nov 2011

@flavia1 ahoj vitaj medzi nami 🙂...kazda by uz co najskorej chcela mat ten svoj vysnivny vianocny darcek 😀.drzim palce aj tebe 🙂

flavia1
5. nov 2011

dakujem dievcata 🙂 ja by som bola velmi stastna, keby som uz na Vianoce bola tehotná, letné dieta som aj ja, takze v poho 😀 😀
ja stale bojujem s myslienkou, ze proste splodenie dieťatka je zazrak a pride to vtedy,ked ma, ale co ked ten materinský cit ma chytil tak silno, ze uz kociky pozeram a tak ,je to velmi silny pocit.. niekedy tak rozmyslam, ci je to vobec normalne...

purina12345
5. nov 2011

@nativanativa ja bývam na tom podobne až na tie bradavky, no uvidíme ako to skončí. držím palce aby to bolo pozitívne, ja si vždy hovorím v tomto období ako si ty ak som tehotná tak super ale ak niesom už na tom nič nezmením tak sa snažím nesledovať, nestresovať a moc nepremýšľať o tom že som tehotná

nativanativa
5. nov 2011

@purina12345 ja sa snazim nesledovat , je to zbytocne a len stresujuce , ale aj tak je clovek vzdy tak v kutiku srdca veeelmi zvedavy 😉 😕 😕

purina12345
5. nov 2011

@flavia1 ahoj, tak aj môj manžel bol superman keď sme sa prvý krát snažilkovali, doma už aj vravel že som tehotná. Tak ťa tu vítam 🙂 tu alchemilku by si mala piť iba po ovu od prvého DC Držím palce 🙂

purina12345
5. nov 2011

@nativanativa no veru, tak to nemám rada, je to najdlhšie obdobie pre mňa a mám pocit že cyklus je strašne dlhý 😖

lucecita
5. nov 2011

@flavia1 aj ja už pozerám kočíky, dokonca už mám aj vybraný 😀 a aj manželovi sa pozdáva. Myslím, že je to v každej z nás, že keď si uvedomíme, že teraz je ten správny čas na bábo, tak aj keď nie sme tehu, tak pozeráme a obdivujeme všetko čo k miminkovaniu patrí 😵

kikaneu
5. nov 2011

@lucecita no to je fakt pravda....my máme aj mená a už vieme ako preorganizujeme spálňu, aký kúpime detský nábytok a všetko okolo toho 🙂 no proste, obom nám to už udiera mierne na mozog 🙂

lucecita
5. nov 2011

@kikaneu mená máme cca už aj my 😀 len tá fazuľka v brušku nám nejako chýba...hádam sa tam už čoskoro objaví...vy ako pokračujete v snažilkovaní?

kikaneu
5. nov 2011

@lucecita čakáme čo bude, ovu bola minulý víkend, snažili sme sa, tak uvidíme 🙂 dnes som 7 DPO, tu je graf ak sa chceš pozrieť http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a vy ako?

gelinka75
5. nov 2011

@kikaneu @kikaneu tak daleko, ze mena deti sa neodvazujem vobec mysliet, ste uzasne baby 😀