icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 vsak aj ja musim urobit viac, lebo ich lubi 🙂 a mne ostane jedna ako ochutnavka 😀 neva, vsak nech papa 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@bubacik5 v posteli lehnim, mam dovcu a toto je moj http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

azzura
3. jan 2012

@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 ahojko, co vculek, dik za radu 😉

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 ano moja ale to ti ukaže až ked ovulka bola.. a nie kedy prebieha .. na si preto vždy urobim ovu test a na teplotu sa veľmi nespolieham 😎

vardzikova
3. jan 2012

@azzura zajtra sex? milačik zajtra idem pracovať lebo nam prinesu konečne kuchynsku linku, a sex nechcem do piatku ani videť 😀 😀 😀 😀 ako sa hovori už som sa ho prejedla.. 😎 potrebujem pauzičku,, mojka ale podľa mna ovulku ti teraz prebieha.. no a čo bol sex?

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova a koľko stoja také testy?..a koľko ich tam je?...keď ani neviem kedy začať testovať... 😉

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 testy stoja do 6 eur a maš tam 5 kusov v balení , ja som začala testovať ked som už mala hlien t.j. 12 DC lebo ja som tento mesiac mala ovulku až na 15

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 čaaaaaaaaaaaaaau 😝 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura milačik zasa si napisala sama sebe? 😀 blondinečka moja 😀

vardzikova
3. jan 2012

Babky čim viac sa pozorujem tym viac zisťujem svoje nedostatky 😝 😝 😠

purina12345
3. jan 2012

@azzura ahoj, tak ovu by mohla každú chvíľu prebehnúť, ak ste včera snažilkovali tak si večer keď budeš dlhšie v kľude premeraj teplotku a ak bude približne rovnaká ako dnes ráno nechajte to na ranný keksík alebo ak sa dá poobede, večer by už mohlo byť neskoro a nemuseli to kamošky stihnúť

vardzikova
3. jan 2012

@purina12345 ahoj mojka 😉

bubacik5
3. jan 2012

@azzura tak to ti je faaaajn, mne uz dovca skoncila a idem dneska poobede do robotky 😠

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova no nazdaaaaar cica 😉 ako to vyzera u teba?

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 u mna? u mna to vyzera skvelo .. a u teba? 😉

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova no dneska mi tt stupla...hadam zajtra stupne ece a ukaze sa, ze ovula bola! a dneska poobede uz idem do robotky ☹

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova a akú značku kupuješ, či to je jedno??

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 no vidiš to a ja zajtra nejdem 😀 😀 😀 😀 😀 tešim sa ...

purina12345
3. jan 2012

@vardzikova ahooooj, a ty čo už nemeriaš teplotku?

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 ja som si kupila repi clear .. pred tym som mala jedny ani neviem presne ako sa volali ale nikdy som taku silnu čiarku nemala ako pri tomto teste a to skušam už druhy alebo treti mesiac

azzura
3. jan 2012

moja 4noha laska

vardzikova
3. jan 2012

@purina12345 MERIAM si ale.. neviem čo sa mi stalo ale nechce ma pustiť do môjho grafu

zelovocka
3. jan 2012

@azzura čau dovolenkárka 😉 ako ti chutia ľanové semiačka, keď si doma? 😀 ja si ich poctivo dávam každý deň od 2DC a včera čo sa mi stalo: bola som 9DC a spustil sa mi egg hlien, a to ovu mávam 18 - 20DC 😅
myslíš, že to mohli spôsobiť tie semiačka? 😕 na teba to nejako funguje?

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova sa maaaas, a co budes porabat? baracik dorabat?

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 budem sa pozerať a dokumentovať ako mi budu robiť linku 😀 😀 😀 super prácička 😀 😀 😀

bubacik5
3. jan 2012

@azzura hadherny havino 😀 takeho by som chcela

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova tak to sa veru tesis :D paradicka 😀

purina12345
3. jan 2012

@vardzikova skús teraz sa naň pozrieť 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 ano ano už sa neviem dočkať,,, už počitam hodiny kedy vypadnem z roboty ... 😝

azzura
3. jan 2012

@purina12345 ok, dik. Ale ja som mala vcera ovulacne krce asi 40 min a potom nic, a to viem od dokyho že praskol folikul, taketo narazove bolesti mavam obcas, ale teplota ukazuje ine že ovulka len bude. Ale budem sa riadit tebou, zajtra je doma mm