Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 psala jedna holčina v jiném tématu:
este na upresnenie - prisla som na to vdaka FF strankam, kde mam rocne VIP clenstvo a tym padom pristup k diskusnemu foru.. nasla som par zaujimavych prirodnych tipov a ked som si povedala, ze vyskusam vsetko, tak som studovala viac info a o poznatky som sa delila so spolusnazitelkami..
k dalsim tipom napriklad - grepovy dzus pred ovulkou napomaha plodnemu hleiniku (pije sa 0.3-0.5 litra denne pocas cca 5 dni pred ovu)
na podporu uhniezdenia som objavila ananasovy tip - 1-2DPO zacat bud uzivat pocas 5 dni bromelain v tabletach (300-500 mg 2x denne) alebo si kupit ananas a ten stred (tvrdy) nevyhodit, ale rozdelit na 5 casti a kazdy den jednu cast zjest od 1-2 DPO.. nemalo by sa to pred ovulkou, lebo posobi vysusujuco na hlienik..
asi musim prestat fajcit sa mi urobil kutik na pere 😢
@azzura tak tak .. mojka ja už som doma konečneeeeee 😀
@chorucka to si typicka ty lasko... chlapa čo urobi striptiz 😀 😀 😀 😀
@vardzikova aj si sa uz napapkala a oddychala trosku
@lucecita mojka to sa budeme ešte musieť iba dohodnuť ale dame to niekedy ked už bude teplejšie 😉 😀
@azzura no jasne mojka... až prežrala .. ja v poslednom čase tolko toho pojem.. 😠
@vardzikova no dobre zlatino ze si tu Baby planuju stretko ale pre nas to bude daleko tak pojdeme lietadlom ok

@kikaneu si to s tym anannasom vygugli. My este mame ananas, odkladam po ovu, vlaste som teraz najlepsom a mm sa pyta ze kedy ho nacneme, kyselina 😎