icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. jan 2012

@kikaneu si to s tym anannasom vygugli. My este mame ananas, odkladam po ovu, vlaste som teraz najlepsom a mm sa pyta ze kedy ho nacneme, kyselina 😎

kikaneu
3. jan 2012

@lucecita aj ja držím palce tebe...no ja podľa mojich výpočtov môžem čakať v sobotu....to je 7. a odporúča testovať 9, tak dva dni hore dolu

fifitko25
3. jan 2012

@lucecita jasné, po diaľnici je to na skok 😉 inak moji svokrovci majú chatu blízko Púchova, v takej osade nad dedinkou Nosice, v lete tam chodievame 😀

@azzura tak Trnavu asi dnes už nestihnem, musím si večeru u teba objednať na inokedy 😉 hlavne keď manželovi tak chutí 😀

fifitko25
3. jan 2012

@azzura a na čo je dobrý ten ananás??
@kikaneu

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 nooo, ba je blizko 🙂. Vo stvrok sa chystame asi do Ba na vypredaje 😉 . A ja si pojdem po gastany do stareho mesta, mnaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀

kikaneu
3. jan 2012

@azzura nedepkujem, som úplne v pohodičke 🙂 bude, bude-nebude, nebude 🙂 vygooglim 🙂 ale už nemáme ananás a som aj tak už 8 DPO

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 super ked mate chatu, a mae vystarane, nejak sa tam dopravime, resp. dorazime do Pochova a odtial si nas vyzdvihnes

chorucka
3. jan 2012

@azzura to akoze do puchova ci Sak ja a
@kikaneu a Vardzkova to mame daleko

gelinka75
3. jan 2012

@azzura ja som z okolia SC 😀 som rada, ze po praci vypadnem z BA, zit by som tam nechcela teda

lucecita
3. jan 2012

@kikaneu tak som zvedavá na výsledok 😉
@fifitko25 tak potom keď tam v lete pôjdete sa ozvi, dáme kaféééééé 😀

azzura
3. jan 2012

@fifitko25 psala jedna holčina v jiném tématu:

este na upresnenie - prisla som na to vdaka FF strankam, kde mam rocne VIP clenstvo a tym padom pristup k diskusnemu foru.. nasla som par zaujimavych prirodnych tipov a ked som si povedala, ze vyskusam vsetko, tak som studovala viac info a o poznatky som sa delila so spolusnazitelkami..

k dalsim tipom napriklad - grepovy dzus pred ovulkou napomaha plodnemu hleiniku (pije sa 0.3-0.5 litra denne pocas cca 5 dni pred ovu)

na podporu uhniezdenia som objavila ananasovy tip - 1-2DPO zacat bud uzivat pocas 5 dni bromelain v tabletach (300-500 mg 2x denne) alebo si kupit ananas a ten stred (tvrdy) nevyhodit, ale rozdelit na 5 casti a kazdy den jednu cast zjest od 1-2 DPO.. nemalo by sa to pred ovulkou, lebo posobi vysusujuco na hlienik..

azzura
3. jan 2012

@kikaneu jasne, dobry pristup, vsak raz sa musi podarit 😉

azzura
3. jan 2012

@chorucka vsak aj pre mna je to daleko, ale ked nic ine nebude

fifitko25
3. jan 2012

@lucecita jasné, ozvem 😉

@azzura mnááááááááám, ja ananás ľúbim 😝

azzura
3. jan 2012

@gelinka75 ja som tam rok robila po skonceni VS a stacilo

chorucka
3. jan 2012

asi musim prestat fajcit sa mi urobil kutik na pere 😢

fifitko25
3. jan 2012

@chorucka
@chorucka úúú, ty fajčíš? bleeeeeeeee

azzura
3. jan 2012

@chorucka blee, odhod cigu 😠 😠 😠

chorucka
3. jan 2012

@fifitko25 podla toho aku ma mm naladu 😀 😀 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

@azzura to neni ciga 😀

azzura
3. jan 2012

@chorucka a coooooooooo?? 😖 žuvacka 😠

vardzikova
3. jan 2012

@azzura tak tak .. mojka ja už som doma konečneeeeee 😀

chorucka
3. jan 2012

@azzura to je oži v koži 😀

vardzikova
3. jan 2012

@chorucka to si typicka ty lasko... chlapa čo urobi striptiz 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova aj si sa uz napapkala a oddychala trosku

kikaneu
3. jan 2012

@chorucka ja sa nezúčastňujem....nejem palacinky 🙂 ale vďaka, že aj na mňa myslíte 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita mojka to sa budeme ešte musieť iba dohodnuť ale dame to niekedy ked už bude teplejšie 😉 😀

azzura
3. jan 2012

@chorucka ja ty dam oži v koži az sa ti rozsvieti pred ocami 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura no jasne mojka... až prežrala .. ja v poslednom čase tolko toho pojem.. 😠

chorucka
3. jan 2012

@vardzikova no dobre zlatino ze si tu Baby planuju stretko ale pre nas to bude daleko tak pojdeme lietadlom ok