Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby videli ste vcera film najlepsi ocko?akurat to davaju..aj ja chcem babooo 😅
kde ste?? 😕
Ahojte babky Ziadna tehu?
@mata_ba tuuuuuu....smeeee....bola som na obede 🙂
@mattuliatko30 a co dobre si mala?
@mattuliatko30 na obede 😀 ja teraz mam ranajky 😀
@mata_ba nejaké cestovinky s niva omáčkou..a kuracím mäškom 🙂))
@kandee1201 no ty sa máš 😉 ja som hore už od pol 6tej...
@mattuliatko30 ale ty sa budes mat vecer ked pojdes spat a ja pojdem do nocnej 😉
@kandee1201 jáááj...no tak budem s tebou 🙂 ja plánujem zase dívať telku....už dva dni do 1nej 🙂 a dnes opäť....pozerám...piliere zeme 😉
@mattuliatko30 mnaaam..cestovinky ja mozem na kilaaa 😀 aj vcera som sedela na posteli..a zrazu bum,dostala som chut na spagety a uz aj som ich musela mat 😀 😀
@mata_ba aj ja mám rada cestovinky..radšej ako maso 😀
@mattuliatko30 tak zase ani maskom nepohrdnem,ale cestovinky su no.1 🙂
inak vy sa kolko snazite o babo?
@mattuliatko30 ved aj ja teraz po sviatkoch nemam spania dnes som po dlhom case spala u mami a nemala som v izbe telku tak som zacala ciiiiiiiiitat knihu (moju prvu v zivote) 😉 vola sa mama sama
ahojte kočky 🙂 asi som sa zasekla, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@mata_ba joj moja..ja už dve detičky mám....mala som ich skoro..v 21 a 24 rokoch 🙂 dve dcérky mám 🙂 ja by som práveže chcela moc tretie bábenko...ale drahý už moc tomu nadšený nie je 😒 😒 takže ja sa skôr spolieham nato,že sa mu pošťastí...a nedá si bacha...takže šanca dosť mizivá...ale je tu 🙂))
@kandee1201 tak ešte že je teraz v piatok sviatok..a máme predlžený víkend 🙂

@mattuliatko30 no už predtým ako som robila test, cítila som bolesť v podbrušku a prsia som mala také citlivé, ale neprikladala som tomu dôležitosť, pretože som mala dostať mrchu..a teraz je to taká bolesť, že raz je a raz nie..tak na striedačku, ale prsia bolia stále..