icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
7. nov 2011

@lucecita : drzim palce, nech nie su ziadne zle ,ale naopak len dobre spravy..🙂

barushkaaam
7. nov 2011

@nativanativa som citala, ze cakas mrchu. Naposledy sme si pisali, ked si bola u dokiho a povedal ti, ze sa prave vtedy mate snazit...som na teba cez ten vikend myslela a drzala prsty, tak ma mrzi, ze to nevyslo ☹ ale vtedy si aj pisala, ze ked to teraz nevyjde, tak to zacnete riesit, ci?
@delideli dakujeeeeeem 😉

nativanativa
7. nov 2011

@barushkaaam hm ,nemam uz co a hlavne s kym ... , rozisli sme sa , takze sa davam dokopy , hlavne tieto moje zapaly a mykozy si chcem dat doporiadku 😖 😖

nativanativa
7. nov 2011

@delideli si mozme gratulovat , ja si idem po jahody do pivnice a to pre zavarane 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac

delideli
7. nov 2011

@nativanativa : to hej..kedysi som zavarane jahody mala rada, uz asi nebudem 🙂))

purina12345
7. nov 2011

@nativanativa ahojky, no tak ak by si dostala vážne teraz mrchu tak by si mala krátku luteálnu fázu a to je veľmi malá šanca na tehu, lebo aj keby si mala už oplodnené vajíčko jednoducho sa nemá čas uchytiť. dúfam že pekne naspäť poskočí a len straší keď boli teraz dušičky
je mi ľúto že ste sa rozišli ale ty si super kočka určite sa dá všetko do poriadku, držím ti palce

purina12345
7. nov 2011

@barushkaaam tak sa moje tušenie potvrdilo 😀 super, moc sa teším a gratulujem takže tu máme piatu tehulku 😵 tak nás pekne nakaz aby sme sa môhli pridať do tvojej skupinky 🙂

purina12345
7. nov 2011

@delideli ten tvoj grafík vyzerá veľmi sľubne, držím palce 😵

nativanativa
7. nov 2011

@purina12345 ja neviem , nevyznam sa v sebe , ale vytok ma zalieva 😖

purina12345
7. nov 2011

@nativanativa a je taký hustý alebo biely ale vodnatejši? a mykoz si sa už celkom zbavila?

barushkaaam
7. nov 2011

@nativanativa jaaaj to mi je luto ☹ tak sa teraz drz, budem na teba mysliet 🙂
@purina12345 veru, veru....ja som tiez tusenie mala, ale chrobaka do hlavy si mi nasadila prave ty 😀 lebo som testovala 31DC a vysiel negativne, tak som aj bola trosku smutna, ze to nevyslo a potom si mi ty dala nadej, ze to pozitivne este moze byt, tak dneska na 43DC mam kraaaaasne dve silne ciarocky. Inak tu samozrejme ostavam, aby som vas ostatne nakazila 😀 teda ked mozem 😉

nativanativa
7. nov 2011

@purina12345 husty biely a trochen aj vodovy

nikinka1111
7. nov 2011

baby, môžem medzi vás?strašne veľmi chceme bábo, snažíme sa od leta a stále nič. dnes som už nevydržala a testla som. a negatívny ☹ . mrcha má doraziť až v sobotu, mám ešte nádej? inak ten test bol nejaký divný. najskôr sa v okníčku na tej strane kde som chcela čiarku vytvorila veľká ružová bublina a aj kontrolná čiarka sa tvorila dlho. možno som ho zle ocikala 🙂

delideli
7. nov 2011

@purina12345 : myslis? ja som myslela, ze teraz by mala teplta stupat..navyse necitim zhola nic,aj ked sa uz treti den intenzivne a poctivo snazim si vsugerovat aspon bolesti brucha a citlivost prsnikov..🙂 aj vytok mam taky klasicky, kremovy, biely, ale ziadne kvanta..

purina12345
7. nov 2011

@nativanativa u mňa taký deň dva pred mrchou sa obajví biely ale keď triem medzi prstami tak cítiť že je taký vodový, to už viem že príde, ak by si ju fakt dostala treba to riešiť, dobre že si meriaš teplotku
ja sa popozeram čo pomáha na krátku luteálku ale ešte stále nemusíme hádzať flintu do žita. ovulka bola a to je tiež uspech po tých anovulákoch 😉

purina12345
7. nov 2011

@barushkaaam no super, tak to si riadne dlho vydržala netestovať ale dopadlo to skvele 🙂
ale ako si si už s mimou písala že vás bolia kríže bolo to podozrivé, len nám tu pekne ostaň a spusti riadnu morovú nákazu 😀 a teraz sa ako cítiš?

gelinka75
7. nov 2011

@barushkaaam ahoj, aj ja ti gratulujem, len pekne ostan, nech to nachytame 😀 mna uz par dni pichal lavy vajecnik, niekedy aj pobolieva, vcera pichal akoby ihlou, dnes ma viac boli, v aute som mala pocit, ze kazdu chvilu dostanem mrchu, som to normalne musela predychat..baby tie vitaminy mozu sposobit nejake predmrchovske priznaky? mam to dostat najskor az v nedelu, ale clovek nikdy nevie 😖

purina12345
7. nov 2011

@delideli pekne ti stúpla, potom ti síce klesla ale tomuto klesnutiu sa hovorí implantačné aj keď sa nemusí objaviť u každej ženy a ideš hore, ale tiež to už nepotvrdzuje tehotenstvo. na príznaky sa vykašli tie boli aj budú, len si pekne meraj ďalej teplotku, držím palce

delideli
7. nov 2011

@nikinka1111 : ahoj, ak mas mat mrchu az v sobotu,tak je na test asi skoro (aj ked zavisi aj od toho ake dlhe mavas cykly a kedy si mala ovu) ale tym tvrdeniam na testoch,ze su schopne urcit graviditu uz 7. den po pocati moc neverim..mne pri cca 27-8 dnovom cykle a ovu na 11 DC,doporucilo testovat az o 15,rep. dokonca 18 dni po ovu (co je 27.-30.den od zaciatku predch. mrchy)..takze myslim,ze to u teba este nie je stratene, pockaj este ten tyzden a testuj sa az potom..

tehulkake
7. nov 2011

@carie32 fiha a co test nerobis 😲

delideli
7. nov 2011

@purina12345 : vdaka, trocha si mi zlepsila naladu, tak este chvilku budem dufat 🙂
@barushkaaam : tak ,tak , pekne to to tu na nas vsetky rozsir 🙂)

purina12345
7. nov 2011

@nikinka1111 ahoj, vitaj medzi nami, nádej zomiera posledná, keď máš dostať mrchu v sobotu na to aby si tam mala určite // je príliž skoro, ako teraz nám barushkaaam oznámila že 43 DC sa jej konečne objavili // takže sa na to nespoliehaj, meriaš si teplotku? mávaš pravidelnú mrchu? a vieš kedy mávaš ovu?

tehulkake
7. nov 2011

@purina12345 no ja mam pesne ten problem kratka lutealna faza, cize pravdepodobne nizky progesteron, ktory to sposobuje, ale vysoky prolaktin 😢 to sa dozviem uz zajtra

nativanativa
7. nov 2011

@purina12345 ok 😝

barushkaaam
7. nov 2011

@delideli budem sa snazit 😉 tak kocky, chytajte tehu virusy 😀

tehulkake
7. nov 2011

@barushkaaam gratulujem, to je krasne, sa normalne tesim s tebou 😎

nikinka1111
7. nov 2011

@purina12345 teplotu si nemeriam ale ak tento mesiac nič, som rozhodnutá začať. mrchu mám pravidelnú akurát minulý mesiac prišla nepochopitelne skôr o 4 dni a bola príšerná. inak už rok ako hodinky. a ovu viem kedy mávam, vtedy ma bolia vaječníky.

barushkaaam
7. nov 2011

@nikinka1111 presne ako povedala purina. To, ze ti teraz vysiel test negativny este nemusi nic znamenat 🙂 ja som testovala 31DC a bol negativny, potom som si dala pauzu v testovani a dneska tj 43 DC silne kolajnice. Skus otestovat za par dni 😉 a daj nam vediet vysledok 🙂

nikinka1111
7. nov 2011

@delideli ďakujem, viem že aj dnes bolo ešte skoro, ale keď ja nevydržím čakať 🙂

barushkaaam
7. nov 2011

@tehulkake dakujeeeem 🙂
Joj baby to je take tazke nepovedat to prvy trimester nikomu 🙂 by som to najradsej vykecala aj susedom, ktorych nepoznam 😀 ale ti by asi na mna kukali ako na blazna 😀