Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte dievcata... mozem sa pridat? 😕 tiez som prvosnazilka... zacali sme sa snazit pred rokom, podarilo sa na prvy raz, ale nedopadlo to dobre... 😢 a teraz sa uz snazime 10 mesiacov a stale nic... som z toho nestastna, ale snazim sa mysliet pozitivne...
mi pomaly, ve,mi rok a pol do toho moje krasne zapaly choroby gynekol, vseho druhu okrem hiv, to bol vtip a skoncilo to laparoskopiu, zevraj krv bruchu ci co, pytala som sa ze mimi nebolo tam tak neviem, lebo vyguuglila som vedcinou mimomaternic,., tehu. ale je to jedno, lekari nepovedia vzdy pravdu, ked boli a je to tak lepsie 😉
inac idem uz spinkat dnes zo slonikmi hi hi skoro ale som unavena ako lev a zajtra do prace 😀 😀 😀
@peteese uz to riesime... v juli mi vysiel vysoky prolaktin a testosteron a zvysena funkcia stitnej zlazy... tak som bola u endo, pred 3 tyzdnami mi robila testy nanovo a tam mam uz stitku ok... takze sa dala dokopy sama, bez liecby... este ma poslala na diabeto, nech sa vyluci PCO syndrom, ale to skusim zajst aj na gyndu, nech mi to pozrie na utz, lebo na diabeto mam termin az na konci januara... no a este mm ide zajtra riesit spermiogram, nech je aj on zainteresovany, co sa tyka lekarov...
a presne.... to, ze na to nemame mysliet mi povie kazdy... len este nikto nevymyslel recept, ako sa to da... 😠
ja uz rok nema stitnu zlazu:(((((takze aj to mam minus manzel bol na spermiogravme vsetko je ok je plodny len mame pomale spermie trosku nato nam odporučili profertil tak to berie polovicka 😖 :(((((
aky test???? 🙂
@spula22 och tieto stavy dokonale poznam, PMS sa stale hlasi 5 dni pred mrchou, krce, prsia, krize, zle od zaludka, ze uplne nervna som, inak ako obvykle. stale dufam, ze je to tehotenstvo, ale nakoniec to je vzdy taa mrchaaa., mesiac co mesiac stale to iste.... uz som bola aj na merania hormonu, tak sa uvidi, ze ci vobec ovu prebehla 😖 och tak sa modlim, a dufam, 😎 drzim palce 😀
@kikaneu aj aj dufam, ze raz to pride, ale vidi v tom aj pozitivu, ze rok sa nam nedari,,spoznala som do spiku kosti, hormony, cykly, cely ten krasny a zazracny proces, ktory je obravsky zazrak a dar od Boha, a myslim, si, ze to, ze sa nam podari raz splodit dieta, si budeme ovela viac vazit tu malu fazulku, a opat sa dokaze, aky je Boh velky, a ako nas ma rad, za ten cas som nastudovala obrovske mnozstvo knih a odb. literatury, tak psychicky som na to pripravena, aj ked viem, ze realita je ina a kruta, ale ked to zvladli ostatne zladneme to aj my.. sorry za zdlhavy monolog, ale mala som potrebu vyjadriť svoje pocity, ktore nechcem vesat rodine a blizkym na nos 😝
@lucecita pozri ja ho mam tri dni, ale postupne vymyzne, je sprevadzany aj pocitom vlhka, mne bolo vysvetlene nezavisle od troch lekarov, je to plodny hlien, a treba ist na to 😀 ked skonci, ze na druhy den uz nie je viditelny a ani necitis vlhko, tak ten den kedy bol posledny krat viditelny je posledny plodny den, vrcholny den, od neho dostanes mrchu 13 az 16 dni, keby nieco pis, poradim 🙂
Krásne ráno prajem kočky! dneska to vyzerá na veľmi pekný deň, len škoda že ho musím stráviť v práci, neznášam pondelky 🙄 siutácia s mrchou sa nezmenila, stále je niekde na ceste (asi zle odbočila 🙂 ), lebo dnes je to už 41 DC a nikde ništ... čakám do piatku a potom sa objednám pekne dokimu na vyvolávačku 😖
@purina12345 http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
jahody sa bliziaaaaaa 🙂
Joj baby clovek tu par dni nie je a uz nestiham citat. Len som sa prisla pochvalit, ze ja uz snazilka od dnesneho rana nie som 🙂 uz som buduca mamicka 😉
@barushkaaam ale ale aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee , no pekneee gratulujeeeeeeeeeeem 🙂
@barushkaaam gratulacia aj odo mna letiiii 😉
@nativanativa xixi dakujem a najviac sa mi pacila reakcia mojho chlapa. Sa mi tu hra na tvrdeho chlapa a potom sa skoro rozplace 😀 😀 😀 citlivka 😀 tak neviem s kym z nas lomcuju hormony 😀 a ty ako? co noveho? 😉
@lucecita velmi pekne dakujem 😉
Dobré ráno dievčatá, tak ja sa práve chystám na návštevu na gynde po troch mesiacoch, tak konečne sa dozviem ako to s tým mojim vaječníkom vyzerá... 😖 ☹
@lucecita drzime labooocky
@barushkaaam ja takto , ziadna slava http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@barushkaaam : gratulujem a tesim sa 🙂) nechste zdravi a pekne rastiete 🙂
aspon nejaky dovod na radost a troska nadeje,ze sa snad nabuduce podari aj nam..
lebo dnes som sa uz zobudila do takeho nemastneho-neslaneho dna, v robote sa mi vobec nechce byt, prisla na mnavolajaka depka ci co..:( - teplota mi padla a nejak nevyzera, ze by chcela stupat :( ( http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2 ) a priznaky absolutne ziadne,nech sa sledujem ako chcem..
tak ked uz musi prist, tak nech je tu ta mrcha ,cim skor, nech to mam uz za sebou..

ja som ok aj manžel len mame malo pohyblivych spermi tak to riešime:((((((inač sme obydvaja ok:(((