icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
5. jan 2012

@chorucka tatarkou, to som nikdy neskúšala, ja si dávam kečup a ovocný čajík 😀
@purina12345 ahooooooj mojka, tak sa držkaj u doktora, nech ti ukáže tu najkrajšiu fazuľku a potom sem šupni foto, sme zvedavé 😉 dnes mi pridali 10 VIP dní na FF a som z toho v šoku, prečo mi dali dvakrát po 5 dní 😀 😀 😀 aha graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

mata_ba
5. jan 2012

@chorucka no len aby si nas este nepredbehla

azzura
5. jan 2012

ahooooj, co noveho dnes???

lucecita
5. jan 2012

@azzura no nazdaaaaar, a ty sa kde túlaš? 😀

chorucka
5. jan 2012

@mata_ba hahaha

azzura
5. jan 2012

@lucecita boli sme v BA vymetat obchody 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
5. jan 2012

@chorucka : podla mudrych zdrojov ma ludske vajicko ako samotna bunka velkost v priemere 0.12 mm..je to prave plus minus na hranici rozlisitelnosti volnym okom,ktora je vraj okolo 0,10 mm..ultrazvuk ale zrejme az takuto dobru rozlisovaciu schopnost nema,takze naozaj doktor vidi len folikul ako taky..

chorucka
5. jan 2012

@azzura ahoj co mas nove?

lucecita
5. jan 2012

@azzura no pekne a čo pekné si si kúpila? 😀

chorucka
5. jan 2012

@delideli sak mohol by mat tam nejaky zoom 🙂

purina12345
5. jan 2012

@bubacik5 @lucecita už sa veľmi teším keď našu fazuľku uvidím a dúfam že mi dá bez mračenia fotečku 😵
samozrejme že vás budem informovať a som veľmi rada že sa tešíte aj s ovulky a netrpíte depkou lebo môžete mať oplodnené vajíčko a nebude sa mu moc páčiť taký domček a to sú veľmi milý že ti dali 10VIP aj ja by som chcela teraz môj link vyzera trochu inak 🙂 http://preg.fertilityfriend.com/pages/384016/

mata_ba
5. jan 2012

@chorucka neviem,neviem,ci je to na smiech ☹

azzura
5. jan 2012

@chorucka docitala som sa u teba, že ten doky ta zas vystrasil. Pocuj, mala by si ist za dalsim a mat dva nazory na tvoje telo.

bubacik5
5. jan 2012

@purina12345 snad ti da 🙂 a poriadne si ju vychutnaj, ja by som asi plakala pri takom prvom pohlade 🙂
jeee jaky inu tabulku mas 🙂 to je zlateee 🙂

chorucka
5. jan 2012

@purina12345 ako si to povedala mm 🙂

chorucka
5. jan 2012

@azzura len ci ten dalsi nebude patolog lebo mna uz slak trafi

azzura
5. jan 2012

@lucecita ništ 😒 bud to bolo velke, alebo to cudne na mnes stalo. Chcela som ist do mesta na gastany ale taaak prsalo, bleee

azzura
5. jan 2012

@purina12345 ahooooooooooooooooooooooj 2v1 😀 😀 😀 . Kuk moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

azzura
5. jan 2012

@chorucka prestan 😠 , nic nie je take zle ako to vypada.

azzura
5. jan 2012

@mata_ba hello

purina12345
5. jan 2012

@chorucka mm vedel že si robím test, tak sme výsledok pozerali spolu, on tomu menej veril ako ja a po digitálnom už asi tomu uveril určite, dáva na mňa pozor, hlavne aby som sa s ničím nenaťahovala 🙂

lucecita
5. jan 2012

@azzura no pekne teda, si dopadla 😀 😀 hmmmm, také teplé gaštany by som si aj ja dala, už som ich dávno nemala 😉 a aj tu pršosnežilo a to som bola na gynde a prišla som cela mokrá 😀

delideli
5. jan 2012

@purina12345 : jeeeej, aj ja chcem slnieckovsku tabulku 🙂 🙂 🙂 krasna 🙂 🙂

azzura
5. jan 2012

@lucecita co nove na gynde? Hmm, vsak ja ked idem do BA tak furt len o gastanoch basnim, ale nechcelo sa mi tulat po tom dazdi, ke este aj kaslem 😖

purina12345
5. jan 2012

@azzura ahoj moja, a dnes máš aký hlie? ja by som bola že aj bola ovu, ty meriaš s jenodesatinným teplomerom?

azzura
5. jan 2012

@purina12345 ja som mala asi ovu toho 2.1, lebo som mala aj take krce 40 minutove a to viem že vtedy praska folikul. Zmes vody a hrudiek 😒

purina12345
5. jan 2012

@delideli určite bude čoskoro, maca to určite poistí 😉 aj mne sa veľmi páči, ešte máme dlhú cestu pred sebou

anett6212
5. jan 2012

@jorgie no ved to. ale teraz som vkuse v praci a tu nemam cas ist kupovat testy takze to je dobre 🙂

delideli
5. jan 2012

@purina12345 :dufam 🙂nastastie maca mi aj celkom chuti,resp. v jogurte mi nevadi.. tak vam na ceste drzim palce a dufam, ze bude krasna a ze ju obaja v pohode zvladnenete 🙂

mata_ba
5. jan 2012

@azzura ahoooj 🙂