Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a : po zaregistrovani od teba chce zakladne udaje, datum narodenia, tusim kedy bol posledny cyklus,teda kedy bol jeho 1.den, potom si tam vyberies ,ze chces teplotu znacit v celsioch a nakonic ci merias v ustach alebo vaginalne..az toto odkliknes automaticky ti ten cyklus oznaci ako prvy a do takeho kalendarika,ktory sa ti tam objavuje kliknes na dany den,mozes si prednastavit teplotu kedy merias a zaznacit teplotu,pripadne aky bol hlien,ci bolo krvacanie, ci bolo snazilkovanie ,ci mas nejake priznaky, ci bol pozit. ovu test a tak..na graf staci teplota, ostatne je uz na tebe..
navod je vysvetleny aj tu : www.merenibt.xf.cz, klikni na vstupte,potom otevri vse a potom fertilityfriend..
@anait dakujem ti, idem si to prestudovat
@maruskamolny vitaj medzi nami. a nezufaj, my sa snazime uz 9 mesiacov a este sa nam nezadarilo.
Zelam ti uspesne snazilkovanie aby si si co najskor nasla // 🙂 ktory si dc?
@vardzikova môže 🙂 doobeda to prešlo 🙂
@delideli dakujem, si poklad
@maruskamolny : ahoj a vitaj..my sme v 4.mesiaci snazenia, zatial ako sa zda,tiez nic..cylus mavam tiez ok, vysetrenia zatial takisto ziadne..niekedy mi je smutno,ze sa nam nepodarilo na prvy sup,ako pisu mnohe baby,bojim sa ,ci bude sme ok, aj ked si vravim, ze su aj baby, co sa snazia ovela dlhsie a zvladnu to..tak verim ze sa raz podari 🙂aj vam drzim palce 🙂
zase ste tu toho popísali 🙂 zhrnie mi niekto, čo je nové? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a : niet za co..je to len tak v skratke,ak by nieco haprovalo kludne sa opytaj a aj ten cesky navod ako pise anait je dobry..
@delideli však to si mi ty poradila, tak som hneď posunula info 😉
inak ja sa celkom teším, že test negatívny, lebo my sme ešte ani nezačali "sa snažiť", lebo až tento rok je to v pláne... a by som prišla o tie prípravné fázy, že meranie a tabuľky a očakávanie a toto fórum a testovanie a sranda okolo toho 🙂 aj keď chápem, že pre niekoho, kto strašne chce dieťa, tak to nie je také ako u mňa... ono asi je aj celkom fajn, že tento náš šarkan trochu podrastie...
@maruskamolny vitaj 😉
@delideli ano, to som pochopila, islo mi hlavne o to vpisovanie udajov... snad na to pridem... esteraz dik
anait - dakujem 🙂
@kandee1201 kujeeeeeeem 😉
@maruskamolny keď správu adresuješ konkrétne niekomu, tak klikni na odpovedz, vždy sa ti dá na začiatok meno dotyčného a jemu to ukáže, že mu niekto píše ako teraz tebe 😉
@delideli dakujem za spravu... ach, ani nevies ako nam to vsetkym zelam 🙂 keby som mala arabelin prsten tak nam to vycarujem....
@anait dakujem pekne za info 😎 som tu noovacik....
@maruskamolny aha, prepáč, tak ty to vieš, len asi pri mojom mene ti to nevyšlo 😉
@maruskamolny mladá pani 🙂 vitajte u nás 🙂 ani vám sa nedarí?
@maruskamolny zdravíčko a čo najrýchlejšie úspešné snažilkovanie...koľký DC si? my sa snažíme 4 mesiace, dnes som 20DC a 7DPO 😉
@anait v pohodke... 😉 mozem sa ta opytat ako dlho sa uz snazite?
@lucecita dakujem aj Tebe... ja som dnes 15DC a mavam stale na 28....my sa snazime uz 6 mesiacov...
@kikaneu cauko kikuuuuuus....aj ty si tu???aka somrada,ze tu je niekto znamy.....aj vy sa snazite?ako dlho?to vies v tom strese v skolstve, je to tazke, vsak kika?
@kikaneu ahojky, s grafom takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 dosť silné mrcha bolesti v noci, biely hustý výtok bez zápachu...bolesti teraz cez deň len mierne, dostala som 10 VIP dní zadarmo, neviem čím som si to zaslúžila a dnes večer mám teplotku, asi ide na mňa iná choroba 😀 😀 😀 a ty ako? máš graf? ako bolo v práci, zaučila si sa?
@maruskamolny aj mňa potešilo, keď som ťa zbadala 🙂 my sa snažíme rok...je to ťažké, hoci ja nejak nestresujem, učím v takej dedine, kde je detí málo, záujem z ich strany minimálny a ja tam budem asi rok, takže ja až tak nestresujem, nikto ma tam nekontroluje, lebo sa do AJ nikto nevyzná 🙂 je to sranda 🙂 ty učíš na strednej?
@lucecita graf krásny 🙂 ja som mala také mrchovské bolesti ráno, doobeda prešli, poobede ma bolel chrbát tak dole....no netuším ako bolia kríže, lebo ma ešte nikdy neboleli, tak neviem či to sú ony 🙂 hej, za pol hodiny a musela som tam byť 4,5 🙂 hrôza, zima bola, lebo šetríme 😀 ach, jaj 🙂 škkolstvo 🙂
a graf mám, jasné 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913

baby toto mi vyskočilo na fb neviem či to za niečo stojí, ale ak by náhodou http://zlavoshop.sk/sleva/conceive-plus-gel-na-...