Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@maruskamolny a prečo som si myslela, že na strednej? 🙂 ja mám len 22 a tiež 120min krúžok 🙂 a v triedach tak po 8-13 detí 🙂 čiže máličko 🙂 učí sa mi dobre
ďakujem Majka a tebe to tiež prajem 😉 neboj, ono sa to raz podarí 🙂
@jorgie ja som 15DC
@kikaneu ja mam viac deti v triedach....ja ucim v podstate celu skolu okrem prveho stupna... kika, tak velmi si to prajem ze az neviem ci nie je chyba v tom ze sa tak snazime..vies cim viac sa snazis, tym viac to neprichadza
@maruskamolny aj ja učím okrem prvéo stupňa celú školu, ale málo detí 🙂 poznám to Majka, možno je to v tom, ale nemyslieť na to je fakt ťažké, priam nemožné
@kikaneu ver,ze sa viem vzit do tvojej koze 😉
@maruskamolny je to vzájomné 😉
@kikaneu drzim palceky a ked to vyslo tak daj vediet, budem sa tesit s tebou 🙂
@maruskamolny platí to aj pre teba 🙂 a ďakujem
@lucecita aj tebe dobrú noc 🙂
baby tak už som si spravila druhý test- krááásna druhá čiaročka 🙂 ja som taká šťastná
@svintekova gratulujem, to pises, aby sme zavideli, tak zavidim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neber to osobne 😉
dobre ranko dnes mam volno, neviem co tu tak skoro strasim zobudil ma hlad....
hlasim vcera poobede hnede spinenie v noci sa to ukludnilo, 10 dni pred menzesom, ked sa tam nieco uhniezdilo, nech mi niekto vysvetli ten zazrak, pri brani antikoncepcie, a budem happy....
uvidim ako dlho vydrzim a ci sa nieco zmeni za tyzden ci budem testovat pred mrchou, alebo budem cakat....na navstevu prvu v novom roku a ked nepride, baby ja sa zblaznim..............
@eri28 : dobre ranko..som si myslela,ze aspon dnes budem prva 🙂 a zase nic 🙂 tiez som hladna ako vlk,mm uz nastastie chysta ranajky 🙂
tak to je zapeklita situacia,ale aj u HAK pisu spolahlivost len cca na 99 percent,takzemozno budes to jedno percento .. 🙂 aj ked niekedy moze byt spinenie pri uzivani HAK len tak,bez hniezdenia..drzim palce,aby to bola ta moznost,ktoru si prajes 🙂
dobré ránko 🙂 ja som stále zaseknutá, http://www.fertilityfriend.com/home/389913 vy sa máte ako?
dobre ranko sa praje, co mate dnes v plane? u nas napadlo za noc 20 cm snehu, ze by sme isli sankovat? poradte nejaku aktivitu
@delideli prva teplotka v grafe zapisana, este mam jednu otazku, od kedy je vhodne sa testovat? po mrche? pred mrchou? ci je to jedno?
@kikaneu dobré ránko 🙂 no ja si myslím, že to vyzerá u teba zatiaľ nádejne 🙂
@svintekova blahozelaaaaaaaam 😀
@kikaneu a mozno ze to nieco na tom aj bude nie ked si sa tak zasekla 😉 hh?ci?netestujes?
Dobré ránko bambuľky...tak ja som vyspinkaná do ružova 😵 😵 hlásim rovnaké zaseknutie ako @kikaneu kuk môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 😀 😀 😀 😀

@kikaneu ja ucim tiez na zakladnej skole, a mam velmi vela hodin/ 27 a este aj kruzok 120 minutovy, som tiez na dedine jedina annglictinarka....kika, tak nam prajem aby sme boli skoro mamicky