Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dobru nocku 😀
@kandee1201 no u nas robi ale dnes len tušim do 2h., mi mame jack russela fenku a kde mas polovičku? 🙂 ked si sama doma
@purina12345 ahoj ako sa mate aj s fazulkou? 😀. a kedy uz ides na potvrdenie k dokymu?
@monika707 polovicka je v robote az cez buduci tyzden dojde domov 😒
@kandee1201 on chodi na neake tyzdnovky? ale aspon mas aku taku spoločnost,ze niesi uplne sama doma, obcas je na nieco dobre mat havka doma a su to aj take nutene prechadzky aj ked sa ti nechce ked musis tak musis 🙂 😀
@l_e_n_o_c_k_a pre vodnarov to tiez vyzera dobre Môže do Vašej rodiny pribudnúť nový člen cez manželstvo 😉
@monika707 hej tak v pondelok ide a v stvrtok alebo piatok dojde domov hej havo spolocnost ale tie prechadzky 😒 nemusim
To aké ste tu spachtošky? mooje nervy... my ideme na výlet...
@fifitko25 aj moj je strelec 😉
@kandee1201 aj ja občas nemusim tie prechadzky ešte,že mne vychadzaju tie poobedne ked nieje manžel doma, ale zase to ma aj vyhodu aspon nebyvam až tak uplne sama doma občas povymysla take veci že sa ne nej len smejem 😀 🙂
@purina12345 to je super...drzim palce,aby ste krasne rastli 🙂 my sme s drahym obaja blizenci,tak ak to vyjde,bude sranda 😀
@vardzikova ja mam 24 🙂
no baby...dala som si len polievku a aj ta skoncila v zachode 😕
@vardzikova ja som hovorila,ze ten dnesny zvrat bude v mojom pripade nad záchodom 😀
došlaka, j asom tu stará koza pri vás... vy tu samé žaby!!
@natalinda88 uvidíme 🙂 ale vďaka
@kandee1201 až v nedeľu (keď to vydržím dovtedy a bude to ešte aktuálne)

@monika707 heej?a to dnes robi veterinar?aj mojemu treba pazure strihat ale u nas asi nerobia.akeho mas?ja nuda sama som doma tak premyslam ci nejdem dakde