icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
6. jan 2012

@ivka228 ak nepride mrcha,urcite sa pridam 🙂

kandee1201
6. jan 2012

@kikaneu a budes cakat do tej nedele s testom?

kikaneu
6. jan 2012

@purina12345 och, ďakujem...budem mať z toho stres ako stále a privolávať druhú čiarku.....neboj, dám vedieť hneď, že čo vyšlo....

mata_ba
6. jan 2012

ahojte kočky 🙂

spula22
6. jan 2012

@purina12345 ajoj,konece uz ides 😀.tak samozrejme drzim palceky na same dobre spravy a aj urcite budu tie naj 😀.dnes mi je ok 🙂, len mam zravu nemoc 😀 😀 😀 . dalsiu kontrolu mame 6.2. to si idem aj po knizku 🙂

kikaneu
6. jan 2012

@kandee1201 možno ho urobím už zajtra, uvidím podľa teploty, ak klesne, tak test bude zbytočný....ak stúpne alebo ostane, tak testnem....takže všetko závisí od teploty

kandee1201
6. jan 2012

@kikaneu no tak sa tesim co tu zajtra uvidim 😉

purina12345
6. jan 2012

@kikaneu viem si predstaviť moja, ja keď som testovala tak som pre svoje zdravie radšej naň nečumela každú sekundu ale prišla som sa naň pozrieť asi po 10 min a to už je výsledok jasný 😉

mata_ba
6. jan 2012

@kikaneu drzim paste 🙂

spula22
6. jan 2012

@azzura tak uz komu lepsie 😀

kikaneu
6. jan 2012

@purina12345 a ty si testovala na ktorý DPO?...aj ja tak urobím 🙂

kikaneu
6. jan 2012
spula22
6. jan 2012

@kikaneu
@lucecita tak babenky som velmi zvedava na vase testiky a drzim samozrejme palceky 😀 😀 😀

kikaneu
6. jan 2012

@spula22 vďaka 🙂

purina12345
6. jan 2012

@spula22 tak to som rada že nie som sama taká pažravá 😀 tak to do vtedy pekne podrastiete 😵
som zvedavá ako to pôjde u mňa, dúfam že ma do 7.2. vypíše na pn, lebo si platím dnp a teraz som nezamestnaná
@kikaneu ja som testovala 12DPO a ešte k tomu večer 🙂

lucecita
6. jan 2012

@spula22 ďakujem ale mne je asi zbytočné ešte testovať, dnes som len 9DPO, aj keď teplotka je vysoko...dúfam, že sa k vám tehulkám pridáme čoskoro 😉

kikaneu
6. jan 2012

@purina12345 no fajn, tak ja teda podľa vývoja teploty sa ráno zariadim 🙂 a ďakujem za rady a podporu 🙂

lucecita
6. jan 2012

@purina12345 podľa mňa by si mu mohla teraz pondelok povedať, že chceš ísť na PN, že si nezamestnaná...moja kámoška to tak urobila a v pohode ju vypísal...

ivka228
6. jan 2012

@mata_ba neboj sa, nepride. citim v kostiach, ze streda bude stastny den na tehulky, aj pekny datum vychadza (11.1.)

kandee1201
6. jan 2012

@purina12345 ved ti neda PN ked ho popitas?

purina12345
6. jan 2012

@lucecita ty môj pokladík, však to ty si ma vtedy nahovorila na pn a vďaka tebe sa mi to podarilo 😵
tak ťa zasa poslúchnem, dúfam že ujo doktor nebude namietať

spula22
6. jan 2012

@purina12345 ja si myslim, ze by ta mohol vypisat, ked mu normalne povies, co je vo veci 😀 😀 😀 .mna to len nejako dnes chytilo ta pazravost 😀. to mouno zato, ze mi bolo 2 dni nanic a dne mi je ok 😀

mata_ba
6. jan 2012

@ivka228 vidis,to som si ani neuvedomila 🙂 hadam budeme tehulky vsetky...ale ako som mala predtym nadej,teraz mam pocit,ze mrcha pride..lebo vzdy ked nieco u mna vyzera nadejne alebo sa na nieco tesim,dopadne to na dve veci...

kikaneu
6. jan 2012

@purina12345 za pokus nič nedáš...ja som mojej vravela, že si to platím a ona, že keď chcem PN, stačí povedať, a pritom mi nič nie je 🙂

lucecita
6. jan 2012

@purina12345 no vidíš to, tak daj na moje rady aj teraz...a vlastne ja za to môžem že si tehu? no tak to je supeeeeeeer 😀 😀 😀 😀

purina12345
6. jan 2012

@kandee1201 neviem moc ho ešte nepoznám, asi od augusta som pri ňom
@kikaneu mojka, neni za čo ďakovať, držím ti moc palce s takýmto grafíkom to musí výjsť 😵

lucecita
6. jan 2012

@kikaneu aj ja keď by som bola tehu, chcem poprosiť doktora, nech ma vypíše na PN, ja si to tiež platím a zatiaľ som nič nevyčerpala...ale na tehu mám posledný pokus, čiže ak teraz nie som tehu, tak mi to asik prepadne 😠

kikaneu
6. jan 2012

@lucecita sme na tom rovnako, aj ja mám zaplatené a ak teraz nič, tak už len maródka nám vráti peniažky....no ja môžem maródovať maximálne dva týždne, lebo to už by som potom tie deti nevpratala naspäť do kože 🙂

purina12345
6. jan 2012

@lucecita no nepamätáš? keď som ti vylievala svoje srdce že asi až v marci budeme mať najbližšiu príležitosť tak si mi dala chrobáka do hlavuši aby som šla na pn 🙂 a teraz ani nevieš aká som ti vďačná
@spula22 tak sa len napapajte aby ste mali veľa sily a boli veeeeľký 🙂

lucecita
6. jan 2012

@kikaneu no ja teraz marodujem a neviem i mi to platí od začiatku PN alebo až po tých 10 dňoch čo platí sociálka...