Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no, len tebe ako som citala nevysiel prirodzene, mne vysiel a nasledne nevysiel :((( mala som totiz mimomaternicove tehotenstvo :(
@delissavt jaaj takže sa vlastne aj podarilo aj nepodarilo tak tomi je ľuto
@vardzikova zajtra alebo v nedeľu moja 🙂 a Ďakujem 🙂
@vardzikova hmmm... aj mne, ale beriem, ze tak to malo byt, snad sa cochvila budem tesit s vami vsetkkymi... najprv si vsak pockam na vase // :D
@kikaneu milačik už sa na tvoj test neviem dočkať .. 😀 😀 😀 😀
@delissavt no tak dufam že už nebudeme dlho čakať a budeme mať // 😀 😀
@vardzikova no tak ty sa dockas urcite skor 🙂 lebo ta tvoja snaha musi byt nejako oplatena 🙂 ja som predtym cakala pol roka, ale snad teraz to bude ovela skor :D
@delissavt ja som si niekedy myslela že žena musi otehotnieť hned ale až tu som zistila že to asi tak jednoducho nepojde.. jednoducho beriem to tak že do pol roka sa to musi podariť ..
@vardzikova vážne? 🙂 aj ja sa teším/neteším....mám zmiešané bolesti a stres z toho už teraz, takže idem si pripravovať veci do školy, aby som na to nemyslela 🙂
no ja som s tym ratala, ze to nepojde hned.... ale pol roka sa aj mne videlo dlho 🙂 ale teraz som si zacala mesrat teplotu a idem skusit ovulacne testy, tak mozno sa trafime a bude to skor :D
Podla mna nebudes musiet cakat tak dlho, ked to porovnam so svojimi priznakmi predtym, tak sa nebudem v stredu cudovat dvom // 😉
@delissavt to mi je ľúto, čo sa vám prihodilo ☹ ale som rada, že sa znovu pokúšate o druhé mimi, tak držím dvojnásobne palce, nech to vyjde...áno, ja testujem čoskoro, a dúfam, že tam budú naše vytúžené //... 😉 ja pijem alchemilku, keď si spomeniem dám si listovku a meriam bazálnu teplotu, tento cyklus som skúšala ovu testy, tak uvidím či sa zadarilo...
no to ani srnka netusi, ako mi doktor povedal, je to o nahode :/ ale ja som vobec rada, ze som TU 🙂, mohlo to inak dopadnut :( no jasne, ze sa pokusim hned o druhe, uz aj kvoli tomu, ze ta moja hlava niekedy bludi tam kde nema a hlavne, mam pocit, ze je okolo mna asi kazda tehotna 🙂 no ja verim, ze budu.. podla mna vsetky, ktore teraz budete testovat sa budete radovat 🙂 faaakt vam to prajem 😉
@kikaneu mojka a nezabudni nas hned rano informovať jasnačka ? lebo ani nezaspim 😀
@vardzikova neboj, nezabudnem 🙂
@delissavt a ja mam nieake priznaky? 😎
@kikaneu no aky maš plan na zajtra?
@monika707 už sknčila mrcha ? 😀
@vardzikova zajtra upratujem ráno, lebo príde farár svätiť dom 🙂 a poobede doučujem....ta taká sobota, parádna 🙂
@vardzikova a ne? :D
@kikaneu jaaj pojde po kolede 😀 a čo doučuješ? či sa mi nahodou nezideš niekedy 😀
@delissavt no tak mala som akurat bolesti v podbrušku ale to je inak asi všetko alebo vieš o niečom čo ja nie? 😀
@vardzikova hej, hej 🙂 som nevedela či sa to aj u vás tak volá 🙂 zajtra angličtinu, ale môžem aj biológiu 🙂
@kikaneu ano aj u nas sa to tak hovori 😀 😀 😀 😀 , takže anglina ...no tak to sa mi určite zideš 😀 😀 😀 čuj tu a mala si aj nieaky ružvkasty vytok alebo bolesť prs alebo biely hlien?
@vardzikova no, ak si napisala vsetko, neviem viac 🙂 ja som predtym mala len mierne bolesti (az dokym ma neviezli do nemocnice), nenormalnu bolest prs a palenie zahy... to bolo vsetko :D a co viem, ta bolest v podbrusku je niekedy dost, aj ked je docasna 😉 to ti nepisem, aby som ti davala halusky do hlavy, ale ako to je... teda aj podla vlastnej skusenosti 🙂, hoci na druhej strane sa netreba velmi upinat. ale mne by bolo naozaj cudne po tom vasom snazeni, ak by to tak nebolo 😉
@delissavt no tak ja okrem toho podbruška nemam nič, ani cicušky ani zaha 😖 , ale zasa nie každa žena ma rovnake priznaky , takže ja sa riadim pravidlom kym mrcha nepride je všetko na dobrej ceste 😀

ahojte tak mi od pondelka začíname pokúšať tú našu náhodu 🙂