icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
6. jan 2012

Babky tak ja dnes po druhykrat odchadzam ale teraz idem už naozaj spať ,,, majte sa krásne ahooj

kikaneu
6. jan 2012

@vardzikova kedykoľvek som k dispozícii 🙂 mala som citlivé bradavky (keď im manžel nedal pokoj), biely krémový hlien mám vkuse od ovu, raz viac, raz menej, ale vždy je....a popicháva ma občas v pravom boku, už som mala aj mrchovské bolesti podbruška a bolí ma aj oblasť obličiek, tak neviem či obličky či kríže....

delissavt
6. jan 2012

@vardzikova tak presne!!! nie kazda to ma rovnako, ja predpokladam, ze ani druhy x to nebude rovnako! a tebe mrcha nema preco prist.... aspon (neviem preco) som o tom presvedcena 🙂

delissavt
6. jan 2012

@vardzikova papa a dobruuuu

zasha
6. jan 2012

ahojte baby, mrchu ne/cakam o tri dni, otazeli a zvacsili sa mi prsia, tlaci ma podprda, to nezvykne ani pred mrchou, a urcite nie tak moc + biely husty vytok, ale nic viac. co myslite? a do kedy cakat?

nnikka
6. jan 2012

Ahojte, tak ja sa pridavam... tiez do tejto temy... 😅

marga
6. jan 2012

ahojte ja som tu davno ale dufala ze vam budem poradit ak sa mi podari ale bohuzial este stale nic v roku 2008som absolvovala ivf a neuspesne ale pres 2mesiacmi mi zistili ze mam zrazeninu krvi a to bol dovod preco nemam dieta mam uz 33r a snazime sa uz tak velmi ze uz nas to nebavi...ma niekto take nieco?

nnikka
6. jan 2012

@marga tak my sa snazime teraz prvy krat... ale len tak ze ked sa podari, tak sa podari a ak nie tak neva

kikaneu
6. jan 2012

dievčatá vitajte 🙂
@zasha keď máš doma test, tak ráno skús 🙂
@nnikka
@marga

monika707
6. jan 2012

@vardzikova prepač,že tak neskoro ale nebola som tu bol manžel na pc viac menej už hej zajtra by mala definitvne pre tento krat 😀

nnikka
6. jan 2012

@kikaneu dakujem

nnikka
6. jan 2012

po tom čo tu čitam v tychto diskusiách sa mi zdá že je umenie otehotnieť 😖

kikaneu
6. jan 2012

@nnikka neďakuj 🙂 hlavne nech máš čoskoro vytúžené dve čiarky na teste 🙂

nnikka
6. jan 2012

@kikaneu uvidime, ja mam už 27 rokov tak, že si myslim že už je aj čas

kikaneu
6. jan 2012

@nnikka ja mám 25 a snažíme sa už rok

nnikka
6. jan 2012

@kikaneu tak to je dosť dlho ☹

kikaneu
6. jan 2012

@nnikka to ti poviem, toľko sklamaní...no ja som už bola na základných testoch a vraj som ok, tak ešte manžel ide na spermiogram a potom sa uvidí čo ďalej

zasha
6. jan 2012

@kikaneu nemam doma, hlavna vec ze na ovulaciu ich mam 5 🙂

zasha
6. jan 2012

@kikaneu ja mam tiez 25 a snazime pol roka

kikaneu
6. jan 2012

@zasha tak potom skoč zajtra kúpiť a testni v nedeľu 🙂 ale vyzerá to dosť dobre podľa príznakov 🙂 tak sme rovnako mladé 😉

kandee1201
6. jan 2012

@vardzikova no praveze to je problem od septembra nevyslo az teraz v decembri bol no a teraz ked pridu tak ako by mali bude to buduci vikend tak hadam bude doma.Ja kym otehotnejem tak pretecie vela vody asi ☹

kikaneu
6. jan 2012

@kandee1201 máš to blbé, my sme tak fungovali pol roka, že sme sa videli len cez víkendy

kandee1201
6. jan 2012

@zasha ja by som pockala ci dojde ci nie 😒

zasha
6. jan 2012

@kandee1201 hej asi pockam, a az ked bude meskat 2 -3 dni kupim

nnikka
6. jan 2012

@kikaneu tak u nas to bude komplikovane, kedze manzel chodi na tyzdnovky, ale uvidime. Moja mama nemohla otehotnieť 7 rokov a nakoniec sa jej to nejako podarilo a o 3 roky na to mala este mojho brata 🙂

kandee1201
6. jan 2012

@zasha tak tak ja som tak urobila v decembri a ked som kupila tak do hodiny dosla mrcha jedna 😠

kandee1201
6. jan 2012

@nnikka mame to asi rovnako komplikovane ked aj tvoj chodi na tyzdnovky ☹

kikaneu
6. jan 2012

@nnikka to tiež poznám....manželova mama nemohla 9 rokov a tiež mala potom po 3 rokoch ešte jedného syna 🙂

zasha
6. jan 2012

@kikaneu drzim prsty aby spermiogram vysiel dobre

zasha
6. jan 2012

@kandee1201 ved to, uz som sa tiez tak kopec raz okaslala, a uz nechcem vyhodit prachy..