Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova kedykoľvek som k dispozícii 🙂 mala som citlivé bradavky (keď im manžel nedal pokoj), biely krémový hlien mám vkuse od ovu, raz viac, raz menej, ale vždy je....a popicháva ma občas v pravom boku, už som mala aj mrchovské bolesti podbruška a bolí ma aj oblasť obličiek, tak neviem či obličky či kríže....
@vardzikova tak presne!!! nie kazda to ma rovnako, ja predpokladam, ze ani druhy x to nebude rovnako! a tebe mrcha nema preco prist.... aspon (neviem preco) som o tom presvedcena 🙂
@vardzikova papa a dobruuuu
ahojte baby, mrchu ne/cakam o tri dni, otazeli a zvacsili sa mi prsia, tlaci ma podprda, to nezvykne ani pred mrchou, a urcite nie tak moc + biely husty vytok, ale nic viac. co myslite? a do kedy cakat?
Ahojte, tak ja sa pridavam... tiez do tejto temy... 😅
ahojte ja som tu davno ale dufala ze vam budem poradit ak sa mi podari ale bohuzial este stale nic v roku 2008som absolvovala ivf a neuspesne ale pres 2mesiacmi mi zistili ze mam zrazeninu krvi a to bol dovod preco nemam dieta mam uz 33r a snazime sa uz tak velmi ze uz nas to nebavi...ma niekto take nieco?
@vardzikova prepač,že tak neskoro ale nebola som tu bol manžel na pc viac menej už hej zajtra by mala definitvne pre tento krat 😀
po tom čo tu čitam v tychto diskusiách sa mi zdá že je umenie otehotnieť 😖
@vardzikova no praveze to je problem od septembra nevyslo az teraz v decembri bol no a teraz ked pridu tak ako by mali bude to buduci vikend tak hadam bude doma.Ja kym otehotnejem tak pretecie vela vody asi ☹
@kandee1201 máš to blbé, my sme tak fungovali pol roka, že sme sa videli len cez víkendy
@zasha ja by som pockala ci dojde ci nie 😒
@kandee1201 hej asi pockam, a az ked bude meskat 2 -3 dni kupim
@zasha tak tak ja som tak urobila v decembri a ked som kupila tak do hodiny dosla mrcha jedna 😠
@nnikka mame to asi rovnako komplikovane ked aj tvoj chodi na tyzdnovky ☹
@kandee1201 ved to, uz som sa tiez tak kopec raz okaslala, a uz nechcem vyhodit prachy..

Babky tak ja dnes po druhykrat odchadzam ale teraz idem už naozaj spať ,,, majte sa krásne ahooj