icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nnikka
6. jan 2012

@kandee1201 jaaj to pri tom ako je malo doma, tak to bude ako ruska ruleta... dufam že sa trafime 😀

spula22
6. jan 2012

@vardzikova ale to so ti este poobede pisala 😀si predsa isla spinke nee ? 😀 😀 😀 😀 😀

kandee1201
6. jan 2012

@zasha ale mne meskala tak reku kupim a prisla

kandee1201
6. jan 2012

@nnikka to bude velke stastie veru 😉 a vz sa dlho snazite?

nnikka
6. jan 2012

@kandee1201 od 24.12.2011 😕

kandee1201
6. jan 2012

@nnikka 😀 hej?takze tak no bodaj by vam to na prvy raz klaplo 🙂

spula22
6. jan 2012

koceny,ktore este nespite...kamoska mala sice mrchu,ale len 1 a pol dna a len spinenie. je mozne , ze by bola tehu??? vraj jej ide banan na chuz a to ona nemusi??? dikes za odpovede 😀 😀 😀

nnikka
6. jan 2012

@kandee1201 tak uvidime, necháme to na náhodu a keď náhoda bude lenivá, tak vyskúšame lekárov....

Idem ja už dnes späť... vidíme sa nabudúce.. Dobrú noc.

spula22
6. jan 2012

@vardzikova milacik ja som tiez nic nemala,len meskajucu mrchu 😀

zuzanka9999
6. jan 2012

caute kocky tak uz som spat z krasnej lyzovacky, ako ste sa mi mali vy ????

nini011
6. jan 2012

@kikaneu mm.asi to nebude take lahke.aj vam nech to vide cim skor.drzim palceky. 😉

eri28
7. jan 2012

baby caute a zase prva 😉
dnes do prace, ale ie jupi je mi na....nic
krvacanie este nezacalo, teraz hnedo spinim, uvidim do pondelka ☹
docitala som sa, ze v holansku je materska 12 tyzdnoch a zena dostava svoj plny plat a potom musi ist do roboty, ked nemastupi o robotu pride, a ziadne ine peniaze na materssku nema, mamicka moja 😕 katastrofa...

delideli
7. jan 2012

@eri28 : dobre ranko 🙂 zase nie som prva?to ani nie je mozne🙂 a to ma z postele okrem psov vydurili aj bolesti,takze mrcha sa uz blizi,aj ked teplota sa zatial statocne drzi..
to s tou materskou nie je bohvie co ☹ minule som kdesi citala,ze americanky dokonca maju len par dni volna a potom sup do roboty..pisali tam pribeh mamicky,ktora porodila v piatok a kedze male ostalo v inkubatore,tak uz v pondelok naklusala do roboty,aby si tych par dni usetrial na dobu,ked ho pustia z nemocnice..to mi pride az neludske.. 😖 😠 po dlhej dobe som vtedy bola nadsena slovenskymi pomermi..

delideli
7. jan 2012

@delissavt @zasha @nnikka @marga : pozeram,ze sa nam to tu pekne rozsiruje 🙂 vitajte🙂a dufam,ze zlepsite stastitiku a skoro sa zadari 🙂

delideli
7. jan 2012

@delissavt : je mi tiez luto, com sa vam stalo,dufam,ze coskoro pride nova radost a budete sa tesit z malej fazulky 🙂 drzim palce..

delideli
7. jan 2012

@marga : a kde presne tu zrazeninu nasli?podarilo sa ju nejak odstranit?a vysetril ta aj hematolog?
ja s niecom takym skusenosti sice nemam,ale mam zistene 2 trombofilne mutacie..bola som s tym na hematologii, doktorka mi povedala,ze otehotniet mozem,ale musim byt potom sledovana,budu mi kontrolovat zrazanlivost a tusim okolo nejakeho 14 ci 15 tyzdna mi preventivne nasadia injekcie na riedeni krvi, prave ,aby sa netvorili ziadne zrazeniny..

delideli
7. jan 2012

@nancycka : tak drzim palce,dufam,ze ste sa trafili a uspesne..🙂 o tych lubrikantoch a slinach som citala tiez,tiez som bola prekvapena..tak som si objednala pro seed gel z ebay,ale este mi nedosiel,uz cakam 2 mesiace 😠
alebo este existuje podoby pro conceive, teraz je nanho kdesi aj zlavova akcia..tie by mali byt k spermiam priatelske,tak uvidime.. 🙂

delideli
7. jan 2012

@kikaneu : asi som od teba chytila zasekavaciu chorobu,lebo mi dnes nameralo uplne presne tu istu teplotu ako vcera a to meriam na dve desatinne 🙂 ale v mojom pripade to asi dlho nevydrzi,lebo ma uz boli brucho a mrsina sa hlasi ☹

kikaneu
7. jan 2012

dobré ráno prajem....dievčatá nič z toho: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
teplota trošku klesla, test negatívny.....akurát, že mrcha ešte neprišla a krčok je vyššie ako včera.....no myslím, že ona dnes príde sviňa jedna
tak držím palce aspoň vám ostatným, nech sú testy v stredu pozitívne 😉

kikaneu
7. jan 2012

@delideli zase sa nám zladil cyklus? asi ju dostaneme naraz, ja ju už tiež očakávam v plnej paráde 😠

delideli
7. jan 2012

@kikaneu : ☹ ☹ vyzera to,ze budeme mat zase rovnaky 1DC 🙂
ja si krcok nesledujem,pri mrche stupne hore?

delideli
7. jan 2012

@kikaneu : tak,tak,zladil..musime sa uz dohodnut aj na zladeni pozitivneho tehu testu,co povies na tento novy cyklus? 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@delideli ja iba občas, keď mi napadne 🙂 práveže by mal klesnúť
tak budeme 🙂 len dúfam, že ma teraz nebude napínať a nech už príde cez víkend, aby som bola v práci už fit

kikaneu
7. jan 2012

@delideli nie som proti 🙂 ale tento už fakt po ovu nemeriam a nejdem jesť nijaké vitamíny ani nič....proste kašlem na to 🙂

delideli
7. jan 2012

@kikaneu : ja tiez len do ovu,ale tu by som tentokrat rada urcila,lebo potom vypocitat kedy pride ci nepride mrcha je dost problematicke a tiez len zbytocne stresujuce..ja jem len vitaminy na plet a vlasy ,dostala som dalsie balenie pod stromcek,tak nech som krasna mamicka🙂 a obden si davam kyselinu listovu (je tam vysoka davka,tak preto obden),lebo ju mam kvoli trombofilii uzivat dlhodobo na doporucenie hematologa..
tak nech uz mame mrchu za sebou a mozme sa pustit do vitazneho cyklu 🙂

luciok
7. jan 2012

@delideli Čo to s tými slinami??

purina12345
7. jan 2012

@kikaneu ahoj moja, tak to mi je ľúto, bola som presvedčená že budú //

delideli
7. jan 2012

@luciok :citala som,ze nielen klasicke lubrikanty ale aj obycajne sliny (ak by ich chcel niekto pouzit namiesto lubrikantu 🙂 ) spermiam skodia..samozrejme bolo to na stranke propagujucej pro seed gel,takze je otazka nakolko je to pravda..my obcas lubrikant potrebujeme,tak som ho objednala,ze vyskusame..

kikaneu
7. jan 2012

@purina12345 to nič, nevadí....nejak som nebola ani zaskočená takým výsledkom.....dokonca ani slzy neboli ako pri tom poslednom teste

kikaneu
7. jan 2012

@delideli tak, tak 🙂 a rozmýšľala som aj nad tým, že aj tu prestanem chodiť.....aby som na to čo najmenej myslela a venovala sa manželovi, práci a domácnosti 🙂