icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
7. jan 2012

@luciok no ved to ze ich treba krotit. ale ten moj nechape plodnym a neplodnym dnom. on si na zaciatku myslel ze len raz a ze hned budem tehotna 🙂 netusil ze to nemusi klapnut hned na prvykrat ako pri mojej svagrinej.

fifitko25
7. jan 2012

@zuzanka9999 ja mávam 28-29 dňový cyklus, dnes som 20 DC. Mršaňu by som mala dostať asi na budúcu nedeľu/pondelok, chcela by som testovať prvýkrát okolo štvrtku, i keď som si povedala, že to urobím najskôr v sobotu, no som napätá 😀 😀 veď uvidíme, možno počkám ešte týždeň a potom to skúsim

anett6212
7. jan 2012

@fifitko25 tak to je tiez pekny darcek odlet do ciny. mne tiez manzel slubil, ze ak nebudem tehotna, tak pojdeme k moru na dovolenku. pri mori som este nebola tak mi chce splnit sen 🙂

luciok
7. jan 2012

@anett6212 Aaaach tí chlapi... Môj v tom tiež ešte nemá až tak jasno, ale chápe o čo ide aspoň približne 😀 😀

fifitko25
7. jan 2012

@anett6212 inak ten môj si tiež myslel, že sa mu to podarí na prvýkrát a že hneď budem tehotná.... a už je to takmer rok, čo nič... no chlapi sú v tomto naivní 😀 ale teraz ho to už štve, lebo nevieme, kde je chyba, či vo mne, či v ňom, či kde do kelu 😠
do Číny ide na služobku, tak sa zveziem popri tom, aj sa teším, je to úplne iný koniec sveta 😀

anett6212
7. jan 2012

@luciok moj uplne nicomu nechape. i ked snaha bola mu to vysvetlit. on je este z tej takej starej skoly 😀

anett6212
7. jan 2012

@fifitko25 tak my sa snazime 4 mesiace, a stve ho to uz teraz. no veru ze cina je uplny iny svet, vsetko je tam ine. ini ludia, jedlo, kultura,... tak ak to teraz nevijde, tak isto tam ano lebo hovori sa, ze zmena prostredia prospieva a aspon si aj oddychnes 🙂

fifitko25
7. jan 2012

@anett6212 aj tebe prajem príjemnú dovolenku pri mori 😉 tiež som bola prvýkrát pri mori s mojim mm 😵 moji rodičia nemali toľko peniažkov, aby sme si to mohli dovoliť, ale potom som začala pracovať, zoznámila som sa s mojim mm a ako 23-ročná som sa s ním vybrala na grécky ostrov Korfu 😉 bolo to nezabudnuteľné, určite si to aj ty užiješ 😉

ivana133
7. jan 2012

je tu niejaka baba ktora ma draheho v irsku .......??

anett6212
7. jan 2012

@fifitko25 dakujem. tesim sa ze s nim pojdem k moru. my sme s rodicmi boli na tom rovnako. mali nas 5 deti, a nemohli si dovolit dovolenku. potom som zacala pracovat a chodievala som len do madarska k balatonu a tento krat chcem ist k moru. vo februari budem mat 24 rokov a chcem ist lebo ak pride dieta, tak neviem kedy pojdeme niekam 🙂

mattuliatko30
7. jan 2012

ahojte kočky....http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ako sa dnes máte...?ja od rána len v kuchyni.....🙂

anett6212
7. jan 2012

ahoj, mam sa dobre. ja som opat v praci. ☹

anett6212
7. jan 2012

@mattuliatko30 ahoj, mam sa dobre. ja som opat v praci. 😒

spula22
7. jan 2012

@fifitko25 jeeeeeeeeeeeeeej tak to je ale super manzelik 😀. tak teraz neviem, neviem 🙂.jasne ze ti zelam veeeeeeelmi hlavne tehu a vylet si potom mozete uzit neskor 😀 😀 😀 😀 . ja som mala problem z tlakom aj pocas 1.tehu a teraz zasa,ako som ostala tehu,tak tlak isiel hore ☹

fifitko25
7. jan 2012

@anett6212 aj ja pracujem 😀 zas nadčasy, ako včera 😠

fifitko25
7. jan 2012

@spula22 ďakujem 😀 aspoň nebudem príliš smutná, ak to nevyšlo 😉 teším sa aj na tehu, ale chcela by som aj tú Čínu, predsa len, už možno nikdy nebude možnosť ísť tam... ach jaj 😀 isto chcem viac tehu, ale aj toto je dobrá náplasť na prípadny negatívny výsledok 😉

vardzikova
7. jan 2012

@kikaneu mojka tak toto vyzera uplne na // 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už sa tešim ked testneš

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt no tak to som neskutočne zvedava, akurat ma zasa boli v podbrušku .. neskutočne, už mi to lezie dosť na nervy

vardzikova
7. jan 2012

@kandee1201 jaaaj mojka tak to maš teda ridne blbe jedine že budeš chodiť s nim kym sa nepodari 😉

delideli
7. jan 2012

@zuzanka9999 : suhlasim s fifitko25, tiez by som pockala na vynechanie MS..na zaciatku tehu moze hladina HCG kolisat, navyse rozne testy maju roznu spolahlivost a citlivost..urcite testuj desiatkovym a z prveho ranneho mocu- ale to uz asi vies..drzim palce,aby to bolo ono.. 🙂 co sa tyka ovu testu, narazila som tu kedysi na temu,kde pisali,ze boli ovu testy pozitivne pri tehotenstve, vysvetlenie som ale nenasla..

vardzikova
7. jan 2012

Čaute babky 😎 tak ako dnes? ja mam opať tu hnusnu bolesť v podbrušku .. neskutočne

lucecita
7. jan 2012

@vardzikova ahoj micka, kikaneu testla a vyšlo negatívum... 😠 a ty sa tešíííííš na jej test...

spula22
7. jan 2012

@vardzikova ahoj.tak bolest posli do niekam 😀

spula22
7. jan 2012

@fifitko25 no ved toto.mozno sa tam uz nedostanes 😀.a mas pravdu je to super naplast,ale tehu by isto potesilo viac 😀

azzura
7. jan 2012

cauko

zuzanka9999
7. jan 2012

@fifitko25 a mas pocit ze by si mohla byt tehu? nejake priznaky? tak som zvedava to by bolo super keby to vyslo🙂)))

azzura
7. jan 2012

@anait ÓOOO dakujem za kompliment 😀

mattuliatko30
7. jan 2012

@anett6212 no ja doma..navarené..akonečne sedím na zadku 🙂

zuzanka9999
7. jan 2012

@delideli jj pockam ci sa neobjavi mrcha, mne sa kazdy mesiac posunie o take tri dni neskor tak minuly mesiac som ju mala 7-meho tak uvidim ci pride do 10-teho januára, ak nie tak sa uz zacnem venovat naplno svadobnym pripravam🙂 a vy sa uz kolko snazite?

mattuliatko30
7. jan 2012

@vardzikova ahojkyyyy 🙂