Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ja mávam 28-29 dňový cyklus, dnes som 20 DC. Mršaňu by som mala dostať asi na budúcu nedeľu/pondelok, chcela by som testovať prvýkrát okolo štvrtku, i keď som si povedala, že to urobím najskôr v sobotu, no som napätá 😀 😀 veď uvidíme, možno počkám ešte týždeň a potom to skúsim
@anett6212 inak ten môj si tiež myslel, že sa mu to podarí na prvýkrát a že hneď budem tehotná.... a už je to takmer rok, čo nič... no chlapi sú v tomto naivní 😀 ale teraz ho to už štve, lebo nevieme, kde je chyba, či vo mne, či v ňom, či kde do kelu 😠
do Číny ide na služobku, tak sa zveziem popri tom, aj sa teším, je to úplne iný koniec sveta 😀
@anett6212 aj tebe prajem príjemnú dovolenku pri mori 😉 tiež som bola prvýkrát pri mori s mojim mm 😵 moji rodičia nemali toľko peniažkov, aby sme si to mohli dovoliť, ale potom som začala pracovať, zoznámila som sa s mojim mm a ako 23-ročná som sa s ním vybrala na grécky ostrov Korfu 😉 bolo to nezabudnuteľné, určite si to aj ty užiješ 😉
je tu niejaka baba ktora ma draheho v irsku .......??
@fifitko25 dakujem. tesim sa ze s nim pojdem k moru. my sme s rodicmi boli na tom rovnako. mali nas 5 deti, a nemohli si dovolit dovolenku. potom som zacala pracovat a chodievala som len do madarska k balatonu a tento krat chcem ist k moru. vo februari budem mat 24 rokov a chcem ist lebo ak pride dieta, tak neviem kedy pojdeme niekam 🙂
ahojte kočky....http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
ako sa dnes máte...?ja od rána len v kuchyni.....🙂
ahoj, mam sa dobre. ja som opat v praci. ☹
@mattuliatko30 ahoj, mam sa dobre. ja som opat v praci. 😒
@kikaneu mojka tak toto vyzera uplne na // 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už sa tešim ked testneš
@delissavt no tak to som neskutočne zvedava, akurat ma zasa boli v podbrušku .. neskutočne, už mi to lezie dosť na nervy
@kandee1201 jaaaj mojka tak to maš teda ridne blbe jedine že budeš chodiť s nim kym sa nepodari 😉
@zuzanka9999 : suhlasim s fifitko25, tiez by som pockala na vynechanie MS..na zaciatku tehu moze hladina HCG kolisat, navyse rozne testy maju roznu spolahlivost a citlivost..urcite testuj desiatkovym a z prveho ranneho mocu- ale to uz asi vies..drzim palce,aby to bolo ono.. 🙂 co sa tyka ovu testu, narazila som tu kedysi na temu,kde pisali,ze boli ovu testy pozitivne pri tehotenstve, vysvetlenie som ale nenasla..
Čaute babky 😎 tak ako dnes? ja mam opať tu hnusnu bolesť v podbrušku .. neskutočne
@vardzikova ahoj micka, kikaneu testla a vyšlo negatívum... 😠 a ty sa tešíííííš na jej test...
@vardzikova ahoj.tak bolest posli do niekam 😀
cauko
@fifitko25 a mas pocit ze by si mohla byt tehu? nejake priznaky? tak som zvedava to by bolo super keby to vyslo🙂)))
@anett6212 no ja doma..navarené..akonečne sedím na zadku 🙂
@delideli jj pockam ci sa neobjavi mrcha, mne sa kazdy mesiac posunie o take tri dni neskor tak minuly mesiac som ju mala 7-meho tak uvidim ci pride do 10-teho januára, ak nie tak sa uz zacnem venovat naplno svadobnym pripravam🙂 a vy sa uz kolko snazite?
@vardzikova ahojkyyyy 🙂

@luciok no ved to ze ich treba krotit. ale ten moj nechape plodnym a neplodnym dnom. on si na zaciatku myslel ze len raz a ze hned budem tehotna 🙂 netusil ze to nemusi klapnut hned na prvykrat ako pri mojej svagrinej.