Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok : fu to na isto neviem..skor je dobre sledovat to dlhsiu dobu a riadit sa podla toho..napriklad moj cyklus sa pohybuje okolo tych 27 dni plus minus jeden den a tie extremy sa objavili iba jednorazovo takze ich neberiem az tak do uvahy..ak som si ale pocitala priemer za posledny rok a pol,tak ho ani velmi neovplyvnili a vyslo mi aj tak okolo 27..ak sa sledujes kratsie a vykyvy su vacsie, tak ti priemeri moze pomoct orientacne,ale neda sa nanho zrejme na 100percent spolahnut..
@anett6212 Keď už hovoríš o tých narodkách, môj drahý mal v horoskope, že na svoje narodky sa dozvie správu o rozrastení rodiny (bola to náhoda, lebo horoskopy normálne nečítam). A včera mal narodky, ale nič sa nedozvedel. Plodné dni máme až nasledujúci týždeň - aspoň dúfam 🙂 Takže sa mám tak, že sa už neviem dočkať ďalšieho týždňa..
@purina12345 ahoooj no ako sa mate? uz si bola u doktora? ja som trochu smutna pretoze jeden tehu test mi ukazal slabu ruzovu ciarku a tri dni na to som s robila znova az tri testy a vsetky mi ukazali negativny vysledok. tak ma chytila taka depka, ze som videla asi ducha na tom teste:(((
ja som dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
trocha som klesa o 0,1 stupňa 😕
kocky caute, potrebujem sa poradit. v stredu rano som si robila tehu test a ukazal mi slabucku druhu ciarku, aj moja polovick ju videla, menstruacia zatial nedorazila a dnes som si robila ri tehu testy roznych znaciek a vysledky na vsetkych troch su negativne a zo srandy som skusila ovu test a tam su dve ciarky.... co by ste si o tom mysleli???? v novembri mi dosla mrcha 4-teho a v decembri 7-meho a teraz neviem ci mam vobec dufat. prosim o Vaše názory, dakujem
@zuzanka9999 fúha, a koľký si DC? kedy i mala ovu?
Dobré ránko sa praje... 🙂
som 32 DC dnes, ovu sa mi zobrazila na 21 DC. Ovu sledujem zatial iba pomocou ovu testov.
@fifitko25 som 32 DC dnes, ovu sa mi zobrazila na 21 DC. Ovu sledujem zatial iba pomocou ovu testov.
@zuzanka9999 fúha, ovu bola dosť neskoro, mávaš také dlhé cykly?
@spula22 už som si kávičku dala, teraz mám zaliatý čierny čaj, aj ten zaberá 😉
@spula22 aj moja mamina a jej ocino (môj dedko) majú problém s vysokým krvným tlakom, ja zas s nízkym a už dlho, na to že mám sotva 30 .... no ale každý má nejakú vadu 😀
inak sa musím pochváliť - ak mi nevyjde tehu, tak mi manžel prichystal perfektné prekvapenie k narodeninám, ktoré budem mať v marci - odletíme spolu na 12 dní do Číny.... 😀 😎
@fifitko25 moje cykly su okolo 32-33 DC kazdy mesiac:(((( a citala som ze príznakom moze byt aj biely vytok ako si tu pisala, a ja som spozorovala uplne biely ale dost husty vytok. no neviem pockam urcite ci mrcha sa dostavi ale najradsej by som v tom mala jasno hned, aby som nebola prilis smutna a sklamana, január je nas šiesty mesiac snaženia a je to fakt smutne ked vidim v mojom okolo ze vsetkym kamoskam to klaplo na prvy krat. uz to zacina na mna vplyvat, tie otazky kde je chyba🙂
@zuzanka9999 no biely výtok je jedným z príznakov, mám ho tiež, ale ja užívam utrogestan (vaginálne) vždy večer 2 tabletky a na druhý deň mám z toho ten výtok....
na tvojom mieste by som ešte počkala, kým bude mrška meškať tak 2-3 dni a skús sa testnúť znova.... niekedy nie je hladina HCG hormónu dosť vysoká, aby ju tehu test zachytil, ak si mala ovu na 21 deň, tak to si dnes 11 DPO, skús testnúť 14 DPO 😉
a nebuď smutná, pozitívne myslenie je základ !! - tiež sa snažíme s mm už skoro rok a zatiaľ sa darí len nášmu okoliu.... ale netreba podliehať panike, na všetkých príde 😀 😉
@fifitko25 aha, no skusim to urcite vyskusat, a dakujem velmi pekne za povzbudenie, si zlata. urcite ti dam vediet ako to dopadlo, a dufam, že aj ja budem mat tolko pozitivnej energie a myslenia, dobre by mi padlo momentalne🙂)))drzim aj tebe palce a ty mavas aky cyklus???

@delideli tak v to dufam, manzelik bol vcera smutny. ale je to sranda pretoze ked bola tehotna prvykrat, ja som potom potratila o mesiac na to. a teraz je to tu opat, len dufam a verim, ze tento krat to aj ja dotiahnem do stastneho konca, ak som tehu. mne az slzy vysli vcera. bol to sok pre nas. ale nech su obaja zdravi. 🙂 a to co ma prist nech pride.