Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anait no tak mala by som ne/dostať v pondelok alebo utorok
@vardzikova si choraaaaa?? maaaaj got, chuuuuda. tak sa zbieraj....to mas z toho umyvania okien, blazniva umyvat ich, ked vonku leje....ja nic moc, zapnuta telka,zapnuty pocitac, jednym okom tam, jednym sem, plodna sobota...zajtra ma ale svokrovci beru na prechadzku, ideme kukat betlehemy do kostolov, kym ich nedaju dole
@vardzikova tak to očakávame naraz...teda podľa môjho normálneho cyklu by som mala mať aj ja pondelok, utorok...ak sa mi ovšem neskráti 🙂
@delissavt no tak to uvidime,, ale už sa neviem dočkať 😅
@anait www.ebay.com nakupno predajna stranka so vsetkym z celeho sveta
tunak mas napr. 20ovulacnych alebo tehotenskych testov za zhruba 6eur http://www.ebay.com/itm/PRIVATE-20-OVULATION-PR...
@palculienka2011 že maaaaj goť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to maš teda zaujimavy plan na zajtra 😀 ja budem ležať v posteli a topiť sa 😀 😀 😀 😀
@anait anait super bud tehotná bud:D
no ja som si minulý mesiac myslela že sme sa trafili do ovulky/ ale nie/.Potom som sa nahnevala vytlačila z netu ten lunárny kalendár a potvrdila si to ovu testami a už to bolo. Čiže skúšali sme vedome /tak že som si pomerala ovu/ 1 mesiac🙂))
Ale pred dvoma mesiacmi sa mi sníval sen..o dcerke...a nedal mi pokoja, tak sa mi v tom sne asi ohlásila🙂
@vardzikova tak to verim 🙂))) ale treba vydrzat 🙂
@anait ak ovšem nepride skôr podľa tych mojich bolesti,,, do čerta aj s nimi 😀 😀 😀
@vardzikova no jasne, na cim viac jeziskov v jaslickach sa kuknem, tym viac tehotna budem 😀 😀 😀 amen
@delissavt ja budem čakať dovtedy kym to bude potrebné a určite sa tak ľahko nevzdám
@palculienka2011 ty si riadna srandistka moja 😀 😀 😀 😀 kde chodiš na tie napady neviem ale su bohovske AMEN 😀
a bol mi odporučaný prípravok FEMIGARD..len som to už nestihla objednat..vrav vela žien po nom otehotnelo je to silná bylinná zmes..
@vardzikova budeš čakať na meškanie, či testneš?
@danjelca a načo je dobry ten FEMIGRAD?
@anait DOHODLa som sa s babamy že testneme v stredu naraz 😀
@vardzikova este sa ti to aj rymuje 😀 😀 😀
kokso, tlacim 17tu kroketu-a to mam take mega velke...ja si totizto vzdy musim dat vsetkeho 17 a tak vseobecne rada nachadzam 17tku kade tade, prinasa mi stastie....uz mi sibe, mierne, decentne 😀
a hadaj, kolkateho budem testovat? 😀 😀 😀

@vardzikova no jasne moja, ved ja netvrdim, ze je to 100%, ale ze je to priznacne 🙂 a hlavne ak si to pred mrchou nikdy nemala... ved test ti v stredu odpovie :DDDDDD citala som, ze @kikaneu sa testovala a nic.... mozno sa to zajtra zmeni 🙂