icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba pocity daj zlatko stranou .. ja som si momentalne otvorila baliček s burskymi orieškami mam pocit že ich dnes dorazim 😀

mata_ba
7. jan 2012

@vardzikova len si daj 🙂 ja idem dnes s manzelikom na oslavu 7.narodenin jeho neterky..zase sa prejem 😀

palculienka2011
7. jan 2012

@vardzikova cau draha, akoooo? dufam, ze uz oddychujes a ziadne umyvanie cohokolvek 😀

anait
7. jan 2012

@vardzikova mne sa to tiež zdá podozrivé tie testy...jednak tá cena, jednak to asi bude z číny...keď ani nevieme, odkiaľ ich má..radšej ja miniem viac a kúpim v lekárni...
a
@mata_ba neni vôbec negatívna...mne sa vidí v pohode 🙂

adriana_13
7. jan 2012

@anlady ahoj my me zacali v decembri 2011 ale zatial nic a uz som zufala,,asi je este skoro aby som to vzdavala ze ? 😉 neviem prestat mysliet na to ci sa to dalsi meaic podarí,, 😖 a takto to pojde dookola

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba raz budeme urcite vsetky, ale mysli pozitivne. kasli na priznaky. proste nemysli na to. uvidis vyjde tit o teraz 🙂

anait
7. jan 2012

@vardzikova inak mňa tiež bolí od rána podbruško...furt čakám, že čo z toho bude 😀

danjelca
7. jan 2012

@vardzikova Dakujem:D

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba tak s tym prejedanim mi niečo hovor je to hrozne po čom siahnem to zjem, takto som ešte nikdy nejedla .. uff budem sa musieť krotiť 😀

anait
7. jan 2012

@adriana_13 december 2011 bol ešte ešte pred pár dňami...to si naozaj už zúfalá? no uf...

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 necham sa prekvapkat 😀 a ja som pozitivne mysliace trdlo 😀

palculienka2011
7. jan 2012

@anait ja si myslim, ze ich objednava z ebaya, tam vychadzaju smiesne lacno a ked objedna viac naraz, vyplati sa jej aj postovne a potom to tuna predava, nic viac, nic menej 😉

mata_ba
7. jan 2012

@vardzikova no co..babo si pyta 😀

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 dobre draha, oddychujem jem burske oriešky, popri tom si z času načas vyfukam nos 😝 a lenošim ,, a ty ako dnes?

anait
7. jan 2012

@danjelca jejéééj a mne toto uniklo, že už aj ty máš potvrdené tehu ... gratulujem tiež 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@anait a ty si dnes ktoryDC?

anett6212
7. jan 2012

@adriana_13 sme tu viacere ktore sa snazia omnoho viac niektore aj vyse roka a niektore su tu take, co hned na prvykrat otehotneli. hlavne nemysli na to a enbud zufala. hore hlavu. raz to pride 🙂

anait
7. jan 2012

@palculienka2011 aha ... a ebaya je prosím čo?

danjelca
7. jan 2012

tak moj príznak bol iba to podbruško, čo nezvykne ma pobolievat v strede cyklu do ms..až posledné dni trocha citlivost prs a žravost..podla mna ked vás pobolieva, nemáte zápal niečo natom predsa len musí byt.Ja som myslela že začínajuci zápal vaječníkov.

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba ja na taketo veci neverim,,, kym nezažijem..,. 😉

anait
7. jan 2012
delissavt
7. jan 2012

@anett6212 hehe, ale to sa bude musiet asi zmenit nazov temy :D ci ani nie? :D

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba 😀 to som rada. drzim palce ked budes robit test. potom mi daj hned vediet. drzim silno paste 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@anait ja som dnes 26DC 😖

danjelca
7. jan 2012

@anait zatial iba testom🙂

palculienka2011
7. jan 2012

@vardzikova my hovor, ja som si akurat urobila mrte krokiet a jem ich len tak, vymagane v tatarke 😀 😀 😀 ked musis, tak musis

anett6212
7. jan 2012

@delissavt no mozno hej 😀 ale ako by sa volal? 😀

anait
7. jan 2012

@vardzikova uuž? a kedy (ne)máš dostať?

anett6212
7. jan 2012

@danjelca aj ja si myslim ze ked v strede cyklu boli pod bruskom, tak to nieco znamena. mam pocit, ze o tyzden tu budeme vypisovat, ze to vyslo konecne a tebe blahozelam. tesim sa s tebou 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 tak to hej ked musiš tak musiš .. ty kokso ale toto je už až pažravosť ešte že sa to neodzrkadľuje na mojej vahe lebo inak by som sa už asi ani neprepchala cez dvere 😀 mnam ale kroketky by som si dala ,,, jooj nerob mi chutky, takto mi to urobila aj@lucecita a hned som si išla urobiť palacinky .. ale kroketky si neurobim jedine žeby som išla do obchodu a to sa mi veraže teraz nechce 😠