icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova no jasne moja, ved ja netvrdim, ze je to 100%, ale ze je to priznacne 🙂 a hlavne ak si to pred mrchou nikdy nemala... ved test ti v stredu odpovie :DDDDDD citala som, ze @kikaneu sa testovala a nic.... mozno sa to zajtra zmeni 🙂

anait
7. jan 2012

@danjelca a to podľa testu vieš aj to, v ktorom si týždni?

vardzikova
7. jan 2012

@anait no tak mala by som ne/dostať v pondelok alebo utorok

palculienka2011
7. jan 2012

@vardzikova si choraaaaa?? maaaaj got, chuuuuda. tak sa zbieraj....to mas z toho umyvania okien, blazniva umyvat ich, ked vonku leje....ja nic moc, zapnuta telka,zapnuty pocitac, jednym okom tam, jednym sem, plodna sobota...zajtra ma ale svokrovci beru na prechadzku, ideme kukat betlehemy do kostolov, kym ich nedaju dole

danjelca
7. jan 2012

@anait ano, lebo viem presne dátum oplodnenia:24.12:DD

anait
7. jan 2012

@vardzikova tak to očakávame naraz...teda podľa môjho normálneho cyklu by som mala mať aj ja pondelok, utorok...ak sa mi ovšem neskráti 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt no tak to uvidime,, ale už sa neviem dočkať 😅

danjelca
7. jan 2012

@anett6212 ja možem povedať že mna NIKDY takto nepobolievalo podbruško okrem ked som mala zač. zápal moč. ciest-potom to už bolelo inak...a ked neberiete hormony alebo lieky nemá z čoho pobolievat IBA TAK.

anait
7. jan 2012

@danjelca roooozumiem ... ja keby som teraz tehotná, tak by sme mali rovnaký dátum oplodenia 😀 ako dlho ste skúšali?

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 dali by sme vsetky hlavy dokopy a nieco by sme vymysleli, toho sa nebojim 🙂))))

palculienka2011
7. jan 2012

@anait www.ebay.com nakupno predajna stranka so vsetkym z celeho sveta
tunak mas napr. 20ovulacnych alebo tehotenskych testov za zhruba 6eur http://www.ebay.com/itm/PRIVATE-20-OVULATION-PR...

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 že maaaaj goť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to maš teda zaujimavy plan na zajtra 😀 ja budem ležať v posteli a topiť sa 😀 😀 😀 😀

danjelca
7. jan 2012

@anait anait super bud tehotná bud:D

no ja som si minulý mesiac myslela že sme sa trafili do ovulky/ ale nie/.Potom som sa nahnevala vytlačila z netu ten lunárny kalendár a potvrdila si to ovu testami a už to bolo. Čiže skúšali sme vedome /tak že som si pomerala ovu/ 1 mesiac🙂))
Ale pred dvoma mesiacmi sa mi sníval sen..o dcerke...a nedal mi pokoja, tak sa mi v tom sne asi ohlásila🙂

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova tak to verim 🙂))) ale treba vydrzat 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@anait ak ovšem nepride skôr podľa tych mojich bolesti,,, do čerta aj s nimi 😀 😀 😀

palculienka2011
7. jan 2012

@vardzikova no jasne, na cim viac jeziskov v jaslickach sa kuknem, tym viac tehotna budem 😀 😀 😀 amen

anett6212
7. jan 2012

@danjelca no ja beriem femibion 800 a beriem ho uz dlhsie a nidky ma to tak nebolelo len v den mrchy. a teraz je to vyse tyzdna co ma boli pod bruskom i ked nie stale len obcas pri rychlej chodzym, pri dlhsom stati a pod. tak neviem no.

anett6212
7. jan 2012

@delissavt ani ja, je tu super partia a hned by sa nieco vymyslelo. 😀

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt ja budem čakať dovtedy kym to bude potrebné a určite sa tak ľahko nevzdám

danjelca
7. jan 2012

@anett6212

ano neboli to permanentné bolesti.a ešte ma pobolievaju bradavky ale to je také že by som si to ani nevšimla nebyt// na teste

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 ty si riadna srandistka moja 😀 😀 😀 😀 kde chodiš na tie napady neviem ale su bohovske AMEN 😀

anait
7. jan 2012

@danjelca no to sú tu teda niektorí ľudia deti šťasteny 🙂

danjelca
7. jan 2012

a bol mi odporučaný prípravok FEMIGARD..len som to už nestihla objednat..vrav vela žien po nom otehotnelo je to silná bylinná zmes..

anett6212
7. jan 2012

@danjelca no bradavky aj mna bolia, ale tie som citila ako prve. je to neskutocna bolest. nemozem sa ich ani dotknut. ale brucho citim dnes cely dnes bolesti. nemozem ani sediet a ani stat. neviem co sa deje

anait
7. jan 2012

@vardzikova budeš čakať na meškanie, či testneš?

anait
7. jan 2012

@anett6212 ááále šak tebe už doktor povedal, neee?

vardzikova
7. jan 2012

@danjelca a načo je dobry ten FEMIGRAD?

vardzikova
7. jan 2012

@anait DOHODLa som sa s babamy že testneme v stredu naraz 😀

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 veru veru, ved prave preto saom sa k vam pridala 😉

palculienka2011
7. jan 2012

@vardzikova este sa ti to aj rymuje 😀 😀 😀
kokso, tlacim 17tu kroketu-a to mam take mega velke...ja si totizto vzdy musim dat vsetkeho 17 a tak vseobecne rada nachadzam 17tku kade tade, prinasa mi stastie....uz mi sibe, mierne, decentne 😀
a hadaj, kolkateho budem testovat? 😀 😀 😀