icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
7. jan 2012

@anait on mi len povedal, ze je tam moznost ze som. mam sa zastavit ak bude meskat mrcha. po mojich priznakoch vravel ze sa to asi podarilo 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 Moja žeby 17? zlatko a ty si dnes ktory DC alebo DPO? už si po ovulke? 😉

anett6212
7. jan 2012

@delissavt hej je to tu super. konecne sa ma clovek s kym porozpravat o vsetkom 🙂

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova no streda je isto idealny den na testovanie ak by si mala/nemala dostatv pondelok, utorok... test vsektko ukaze, aspon vacsinou sa naozaj nemyli 🙂 ale isto sa nevzdavaj!!! :D

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt moja ja sa určite nemam v plane vzdať, ja som bojovnička 😀 a ty testovať budeš kedy?

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 a hlavne nemam pocit ze mi sibe... kedze vsetky asi mame rovnake pocity a trapenia :D co ma dost ukludnuje :DDDD

anait
7. jan 2012

@anett6212 no veď to vravím 🙂

palculienka2011
7. jan 2012

@vardzikova este len 19DC a ovula neviem kedy bola, kedze tento mesiac mam taktiku nesledovat sa 😀 😀 😀

anait
7. jan 2012

@vardzikova no veď aj ja som v tej stredajšej testovacej grupe...ja len, či to vydržíš...bo ja mám stále pokušenie 😀

delissavt
7. jan 2012

hej vidno na tebe :DDDD joooooj, ja mam na testovanie este cas, najblizsie budem testovat ovulku buduci vikend, takze na tehu test si este pockaaaam! ale ja aka som stastlivka, tak mi to opat nejaky ten mesiac potrva, ale aspon sa budem tesit z vasich // 😉

anett6212
7. jan 2012

@delissavt presne tak. 😀 ja som sa velmi bala ked to nevychadzalo niekolko krat a teraz je mi uz lepsie i ked sa bojim ze je niekde chyba

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova hej vidno na tebe :DDDD joooooj, ja mam na testovanie este cas, najblizsie budem testovat ovulku buduci vikend, takze na tehu test si este pockaaaam! ale ja aka som stastlivka, tak mi to opat nejaky ten mesiac potrva, ale aspon sa budem tesit z vasich //

danjelca
7. jan 2012

@vardzikova http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard

proste ti uprace cyklus ak ho máš nejakým spôsobom rozhodený.Kamarátka to užíva a ona trpí častými zápalmi tam dolu-maternice, vaječníkov a chváli si to.Ale ak si v poriadku myslím že je to zbytočné

palculienka2011
7. jan 2012

@anait baby, vas je tam 5 alebo 6, to si ani neviem predstavit, take hromadne testovanie a som faaaaaakt zvedava, ako vam to vypali, moc moc budem drzat palce, ale ratajte radsej s horsou variantou a budte milo prekvapene, lebo na jednej strane je hromadne testovanie huraaaa super ale na druhej, ak to jednej nevyjde a druhej hej, budu strasne place 😖

anett6212
7. jan 2012

@anait hej, ale nevie to na 100% to boli len jeho slova. mozno ma chcel len ukludnit 😒

adriana_13
7. jan 2012

@anait ved prave 🙂 viem ze niektore cakaju aj rok ale konecne sme sa s priatelom odhodlali a ja uz by som chcela hned,,, 😢

danjelca
7. jan 2012

@anett6212

anet a boleli ta niekedy predtým týmto sposobom?

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 no ja som mala pocit, ze kazdej to vychadza ako lusknutim prsta, ale vidim ze v tom nie som sama :D prvy x to bolo pol roka teraz som sama zvedava ako dlho budem cakat :D

anait
7. jan 2012

no baby kuknite na to, mne sa to pozdáááva... ak som neni tehotná, tak objednávam 🙂
http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard

anait
7. jan 2012

@palculienka2011 no z mojej strany je to celkom v kľude, keďže u nás by to bola skôr náhoda, keďže so snažením ideme seriózne začať až tento rok...ak budeme zdraví, tak už nasledujúci cyklus 🙂

adriana_13
7. jan 2012

je tu niekto kto sa zacal snazit len nedávno a ma to byt prve babo?? 🙂

anait
7. jan 2012

@danjelca aha, ty si ma predbehla s tým linkom 🙂 no ja mávam strašne bolestivú menštruáciu a tiež by neuškodilo spravidelniť cyklus, lebo mám rozpätie 25-28 ...

anait
7. jan 2012

@adriana_13 je 🙂 takých je tu ako hadov 😀

anett6212
7. jan 2012

@danjelca bradavky ma nikdy v zivote neboleli len prsia som mala napate ked prisiel menzes. inak nic a mala som chute na slane a toto je ine

anait
7. jan 2012

@danjelca nad menami si premýšľala? 🙂

anett6212
7. jan 2012

@delissavt neboj vyjde to. drzim ti silno prsty. my sa snazime 4 mesiace ale to sa mi uz zda vela ked svagrina sa snazili mesiac a vyslo to hned

anait
7. jan 2012

@anett6212 ty SI tehotná a dosť už o tom! 😝 😎

annie6
7. jan 2012

@adriana_13 ano je 😀

anett6212
7. jan 2012

@anait tak ak budem, hned ti dam vediet. neviem ekdy sa mam testovat, lebo viem ze do nedele nevydrzim a som asi 11 den po ovu

mata_ba
7. jan 2012

@vardzikova ved jasne 🙂 ale mohlo by to tak byt..myslis,ze 11dpo je skoro na test?