Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 Moja žeby 17? zlatko a ty si dnes ktory DC alebo DPO? už si po ovulke? 😉
@vardzikova no streda je isto idealny den na testovanie ak by si mala/nemala dostatv pondelok, utorok... test vsektko ukaze, aspon vacsinou sa naozaj nemyli 🙂 ale isto sa nevzdavaj!!! :D
@delissavt moja ja sa určite nemam v plane vzdať, ja som bojovnička 😀 a ty testovať budeš kedy?
@vardzikova este len 19DC a ovula neviem kedy bola, kedze tento mesiac mam taktiku nesledovat sa 😀 😀 😀
@vardzikova no veď aj ja som v tej stredajšej testovacej grupe...ja len, či to vydržíš...bo ja mám stále pokušenie 😀
hej vidno na tebe :DDDD joooooj, ja mam na testovanie este cas, najblizsie budem testovat ovulku buduci vikend, takze na tehu test si este pockaaaam! ale ja aka som stastlivka, tak mi to opat nejaky ten mesiac potrva, ale aspon sa budem tesit z vasich // 😉
@vardzikova hej vidno na tebe :DDDD joooooj, ja mam na testovanie este cas, najblizsie budem testovat ovulku buduci vikend, takze na tehu test si este pockaaaam! ale ja aka som stastlivka, tak mi to opat nejaky ten mesiac potrva, ale aspon sa budem tesit z vasich //
@vardzikova http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard
proste ti uprace cyklus ak ho máš nejakým spôsobom rozhodený.Kamarátka to užíva a ona trpí častými zápalmi tam dolu-maternice, vaječníkov a chváli si to.Ale ak si v poriadku myslím že je to zbytočné
@anait baby, vas je tam 5 alebo 6, to si ani neviem predstavit, take hromadne testovanie a som faaaaaakt zvedava, ako vam to vypali, moc moc budem drzat palce, ale ratajte radsej s horsou variantou a budte milo prekvapene, lebo na jednej strane je hromadne testovanie huraaaa super ale na druhej, ak to jednej nevyjde a druhej hej, budu strasne place 😖
@anait ved prave 🙂 viem ze niektore cakaju aj rok ale konecne sme sa s priatelom odhodlali a ja uz by som chcela hned,,, 😢
no baby kuknite na to, mne sa to pozdáááva... ak som neni tehotná, tak objednávam 🙂
http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard
@palculienka2011 no z mojej strany je to celkom v kľude, keďže u nás by to bola skôr náhoda, keďže so snažením ideme seriózne začať až tento rok...ak budeme zdraví, tak už nasledujúci cyklus 🙂
je tu niekto kto sa zacal snazit len nedávno a ma to byt prve babo?? 🙂
@adriana_13 je 🙂 takých je tu ako hadov 😀
@adriana_13 ano je 😀
@vardzikova ved jasne 🙂 ale mohlo by to tak byt..myslis,ze 11dpo je skoro na test?

@anait on mi len povedal, ze je tam moznost ze som. mam sa zastavit ak bude meskat mrcha. po mojich priznakoch vravel ze sa to asi podarilo 🙂