icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
7. jan 2012

@delissavt presne tak. dufam, ze co skoro. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 tak to poznam velmi dobre..ale skus vydrzat,vysledok potom bude lepsi 🙂
@danjelca ja tiez cakam negat..ale mam este 4 dni 🙂
@vardzikova aha 😀 nech uz je stredaaaaa

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt ale tie štyri dni sa mi budu zdať ako večnosť

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba tak tak nech už je streda nech pride čo ma len nech už je stredaaaa

vardzikova
7. jan 2012

@lucecta cicuška kam si mi opat ušla?

anait
7. jan 2012

ja sa lúčim, idem sa venovať tomu nášmu už živému dieťaťu 😀

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba ja som chcela vydrzat az do mrchy ved som ti to aj pisala, ale ked tu citam tie prispevky tak aj ja sa chcem testovat. este 8 dni. to nevydrzim

anett6212
7. jan 2012

@vardzikova to si viem predstavit. ja mam este 8 dni ☹ ale isto urobim test skor

mata_ba
7. jan 2012

@vardzikova ja sa priznam,ze som opat neodolala a spravila som si asi hodku dozadu test,ale len zo zvedavosti..a negativ..uz si urobim az v stredu alebo vo stvrtok ak nedojde mrchana..

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 ja som dnes skusila zo zvedavosti a nic..uz si urobim az ked bude mrcha meskat

eri28
7. jan 2012

@delideli okej aj ja tospoznavam na svojom tele tiez nie som z toho happy...

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba predsa si si len urobila? ty si takako ja nie? 11 den po ovu. tak ja asi pockam este tych 8 dni ci pride ci nie.

lucecita
7. jan 2012

@vardzikova jáááááj, a na čo ste prišli? papala som, prepáč 😀 😀 😀

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova tak tomu verim, ale za tie // to isto stojiii :D

anett6212
7. jan 2012

@delissavt to mas pravdu. pockam aj ja este tych 8 dni 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@vardzikova veru nič....príznakov kopa a test biely....

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 no treba isto pockat, aj ked u kazdej zeny je to inak. Mne napriklad ukazalo uz 5 DPO, co bolo velmi skoro a mojej kamoske den pred ocakavanou mrchou nic a den po, slaby duch. Takze istejsie je to minimalne v den ocakavenej mrchy a stale plati pravdilo, cim neskor, tym istejsie 🙂

danjelca
7. jan 2012

@delissavt ano je to tak, ale niekedy je lepšie vediet že nič a ked príde mrcha nie je to to sklamanie..lebo už ju čakáš s tým že príde na 80%

anett6212
7. jan 2012

@delissavt asi to tak aj urobim. urobim si ho na tyzden v nedelu rano a uvidime ze co. a ty si tehu? ci uz mas deticky? 🙂

delissavt
7. jan 2012

@danjelca no ved ano... stale je lepsie pockat na mrchu az tak testovat 🙂

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 nie nie som, startujeme druhy pokus 🙂 mala som v novembri mimomaternicove tehotenstvo :(

anett6212
7. jan 2012

@delissavt tak to mi je luto. drzim ti palce nech to tento krat vyjde bez problemov 🙂

julka31111
7. jan 2012

ahojky kocenky..mozno sa tu tota tema nehodi ale potrebujem surne porarit.. potrebovala by som nejaku radu.. 27 decemb. som mala menstruaciu ale est pred menstruaciou som asi hodinku mala taky biely husty vytok ktory mi trva aj do teraz je biely husty a bez nejakych hrudiek bez svrbenia a bez stipania.. chodim casto na wc mocit co uz mi lezie dost na nervy..chcela by som vediet co to znamena to cikanie castejsie a aj ten biely vytok..s priatelom sa snazime o mimi a chcela by som vediet co znamenaju tieto veci.. budte take dobre a poradte mi..

annie6
7. jan 2012

ale aj tak, cakat vam do stredy zbehne, a prajem vsetkym //, my musime cakat do 18teho 😀

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 dakujem 🙂 aj ja tebe drzim prsty pri tesovaniiiii 🙂)))

adriana_13
7. jan 2012

@mata_ba ja som citala ze test ti ukaze najskor 3 dni pred ocakavanou menstruaciou tak som si povedala ze to uz vydrzim do 6.1 a bohuzial došla 😒

adriana_13
7. jan 2012

ake priznaky ma zapal vajecnikov?mate skusenost? ak mam zapal vajecnikov alebo som prechladnuta je tam mensia pravdepodobnost ze otehotniem vsak?

anett6212
7. jan 2012

@delissavt dakujem 🙂

danjelca
7. jan 2012

@adriana_13 nie je je to na osude a tom kedy si dietatko vyberie čas.
Pozerala som dokument o narkomanke Katka.tak tá otehotnela a keby ste ju videli, že v akom zničenom organizme sa uchytilo a vyvinulo dieta.Pichala si heroín v 8 mes. tehotenstva. Dcerka sa narodila s abstinenčnými príznakmi ale žiadna deformácia-NIČ!!