Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 hehe sa smejem 😀 mam 25 a az teraz ked chceme babo sa dozvedam veci ,ktore som mala vediat davno : 🙂
@annie6 nemas zac v pohode. ja som tiez nevedela, az som sla na pohotovost a tam hanba, gynekolog mi hovori ze vajicko chce byt oplodnene a ja pozeram ze co? a on ze to je ovulacia. a ja pozeram ako puk na neho. no veru ovulacia niektore baby boli aspon si ich nemusim ratat lebo ak pridu bolesti je tu čas mnozit sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adriana_13 to som bola na tom rovnako. my sa snazime uz 4 mesiace a dozvedela som sa to v novembri. 🙂
ahojte tak asi začiname už dnes nechce sa mi čakať do pondelka 🙂
tak ja sa pre dnesok pakujem..dufam,ze sa zajtra vsetky zobudime do pekneho rana a ak dojde mrcha tak do 1DC vitazneho cyklu 🙂
@anett6212 no tak to tiez kratucko sa snazite konecne som nasla niekoho kto ma chape 🙂)no my len mesiac vlastne od decembra takze studujem ,snazim sa pozistovat ,,,citala som aj o bylinkach na podporu plodnosti ale to je uz asi moc či? alebo nejake vitaminy?? co nato hovoris? 😝
@adriana_13 tak o bylinkach som nepocula akurat o caji alchemilka a ja beriem femibion 800 a tam je kyselina listova zahrnuta a potrebne vitaminy. a konecne ma z tych liekov nenafukuje a upravilo sa mi aj zelezo a krvinky. stoja 13,50, ale pomohli mi. ja beriem len to 🙂
predchvíľkou si ma mm privinul k sebe a ja som mu povedala : bacha, bolia ma cicíky a on na to, že už sa ti nalievajú mliečkom a usmial sa na mňa 😀 😀 😀

@ivka228 mne sa tiež najviac chce počas mrchy 🙂 a aj môjmu mm akoby tiež hormóny najviac pracovali počas mrchy 🙂