icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

annie6
7. jan 2012

@anett6212 a mojmu je to uplne jedno kedy, aj cely mesiac :DD on nema ziaden problem 😀

lucecita
7. jan 2012

@kikaneu ehmmmmmm, ale aj kvôli tým mrcha bolestiam...no uvidíme, či zaklope...zajtra aspoň vypnem nachvíľku, príde k nám naše trojmesačné krsniatko, tak sa tešíííííííííím 🙂 🙂 🙂

adriana_13
7. jan 2012

@anett6212 dakujem za radu kupim si to aj ja,,,no mala som namysli presne tu alchemilku inak 🙂 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@lucecita to budete mať krásnu návštevu 🙂

anett6212
7. jan 2012

@aliaxa no je to hnusna bolest toto. tak mne doktor vravel ze som v poriadku. je to vraj ovulacia

ivka228
7. jan 2012

@lucecita to iste robi aj moj mm. mam pocit, ze kazdy mesiac vidi na mne viac tehu priznakov ako ja sama 😀

lucecita
7. jan 2012

@kikaneu veď to, strašne mooooooooooc sa tešííííííííím......

aliaxa
7. jan 2012

@anett6212 tak ju mozno aj ja mam ...raz za uhorsky rok 🙂

anett6212
7. jan 2012

@adriana_13 neviem nepijem to. lebo alchemilka vraj ked nevies ze si tehotna a pijes ju nadalej, tak vraj mozes potratit. to som pocula ci je to pravda neviem. tak ja to radsej nepijem. vysadila som kavu od dnes a beriem len ten femibion 800

anett6212
7. jan 2012

@aliaxa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivka228
7. jan 2012

@lucecita aj my ideme zajtra pozriet krstniatka, starsi ma 4 roky, mladsia 6 mesiacov. tak to bude veselooo 😀

anett6212
7. jan 2012

@aliaxa ovulaciu mas stale, len obcas je bolestiva. ja ju mam bolestivu stale. kamoska ma bolesti pri ovulacii vraj 2 krat do roka 🙂 kazda sme ina 🙂

adriana_13
7. jan 2012

@anett6212 ja som myslela ze kavu treba vysadit az ked som tehu,,no tak dobre vediet,,ale neviem ako to bez kavy prezijem,,,este ze som nefajciarka 🙂

lucecita
7. jan 2012

@ivka228 noooo, tak to máme rovnaký program 😀 😀 😀 a tie príznaky, no on to hovorí len tak, ale aj tak ma to potešilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anett6212
7. jan 2012

@annie6 aj moj stale kazdy den, aj v noci ked sa zobudi a otoci sa ku mne tak hned uz cosi chce. 😀 hovori mi ze to kvoli tomu, ze ho bolia vajicka, ze sa potrebuje vyprazdnit 😀

anett6212
7. jan 2012

@adriana_13 ako kludne pi aj kavu. taku slabunku mozes. baby z klasickej zrnkovej presli na nesku s mliekom ale slabu. a mne kava nechyba, tak som ju vysadila. pijem rano zeleny caj. 🙂 teda od dnes 😀

anett6212
7. jan 2012

baby opúšťam vás, idem zachvíľku domov. v pondelok som tu. majte sa a ench tu v pondelok čítam o tehuľkách nových. držím vám palce papa 🙂

aliaxa
7. jan 2012

@anett6212 ja som bola na folikulometri a doktor mi zistil male vajicka ..myslis ze aj napriek tomu mam ovulku?

ivka228
7. jan 2012

@lucecita mas pravdu, je to mile. aspon vies, ze sa na babatko tesi rovnako ako ty 🙂

anett6212
7. jan 2012

@aliaxa tak to neviem,a le podla mna ano, a nepytala si sa ho? čo to znamena?

ivka228
7. jan 2012

ahojte dievcata, aj ja vas na dnes opustam, ideme si s mm pozriet nieco v telke. pekny vecer

adriana_13
7. jan 2012

@anett6212 to je zlatéé ze od dne 🙂 tak ja si kupim bezkofeinovu a uvidime co to spravy mozno to bude funovat ako placebo 😉

fifitko25
7. jan 2012

@ivka228 Pa Ivka, pekny večer 😉

anett6212
7. jan 2012

@adriana_13 uvidime 😀

aliaxa
7. jan 2012

@anett6212 nepytala veru ☹

adriana_13
7. jan 2012

@anett6212 no ,,ja mam teraz cas tak 10 dní cca 🙂 a potom sa ide nato opat 🙂 ale tie vitaminiky si kupim

uzovicka
7. jan 2012

@aliaxa ahoj, prosim ta, ako sa da vyziadat si ta folikulometria? Urobi ju Dr. na poziadanie? Alebo? Snazime sa pol roka, uz by mohol urobit, nie? Ako u Teba? Dakujem za odpoved.

aliaxa
7. jan 2012

@uzovicka ahoj ja som bola u doktora koli zapalu a hned som mu povedala ze chceme s priatelom babo ci by mi nespravil nejake vysetrenia tak mi povedal kedy mam prist a spravil mi folikulometriu kde zistil ze mam male vajicka, lieky mi zatial nedal teraz v januari mam prist na dalsiu folikulometriu tak sa uvidi ..sama som zvedava co bude

uzovicka
7. jan 2012

@aliaxa drzim palce, liecba to da urcite do poriadku. Tu folikulometriu by som pre pokoj duse tiez velmi chcela

aliaxa
7. jan 2012

@uzovicka ked pojdes k doktorovi tak mu kludne povedz, mal by ti ju spravit. Aspon viem na com som, by ma asi porazilo keby sa snazime pol roka a potom zistim ze to bolo zbytocne a uz sa to mohlo davno liecit