icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
7. jan 2012

@ivka228 mne sa tiež najviac chce počas mrchy 🙂 a aj môjmu mm akoby tiež hormóny najviac pracovali počas mrchy 🙂

annie6
7. jan 2012

@anett6212 ze boli, hej? dobre vediet, mna tak bolelo asi predvcerom 😀 sa dozviem veci aj ked sa nepytam, dakujem

adriana_13
7. jan 2012

@anett6212 hehe sa smejem 😀 mam 25 a az teraz ked chceme babo sa dozvedam veci ,ktore som mala vediat davno : 🙂

ivka228
7. jan 2012

@fifitko25 asi to tak bude 🙂 hormony vedia s clovekom riadne zatocit

anett6212
7. jan 2012

@annie6 nemas zac v pohode. ja som tiez nevedela, az som sla na pohotovost a tam hanba, gynekolog mi hovori ze vajicko chce byt oplodnene a ja pozeram ze co? a on ze to je ovulacia. a ja pozeram ako puk na neho. no veru ovulacia niektore baby boli aspon si ich nemusim ratat lebo ak pridu bolesti je tu čas mnozit sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
7. jan 2012

@kikaneu moja, ja viem, že si nehodila flintu do žita, mrcha ešte nedošla, tak šanca tu stále je...len ma mrzí ten test, ale ak aj dôjde mršula, hlavu hore, bude tu ďalší cyklus a ja sa o pár dní k tebe pridám 😉

anett6212
7. jan 2012

@adriana_13 to som bola na tom rovnako. my sa snazime uz 4 mesiace a dozvedela som sa to v novembri. 🙂

ivka228
7. jan 2012

@lucecita ty sa prosim zatial este nikam nepridavaj, do teba vkladame velke nadeje 😉

kikaneu
7. jan 2012

@lucecita moja, žiadne pridávanie sa ku mne....ty budeš mať dve čiarky a hotovo 🙂

monika707
7. jan 2012

ahojte tak asi začiname už dnes nechce sa mi čakať do pondelka 🙂

lucecita
7. jan 2012

@ivka228 😀 😀 😀 😀 😀 prepáááááááááááááč....ale keď ja už tiež pochybujem, aj si myslím, že to vyjde...proste je to u mňa ta 50:50 😨

delideli
7. jan 2012

tak ja sa pre dnesok pakujem..dufam,ze sa zajtra vsetky zobudime do pekneho rana a ak dojde mrcha tak do 1DC vitazneho cyklu 🙂

lucecita
7. jan 2012

@kikaneu ale o niekoľko mesiacov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neviem, ako píšem vyššie je to momentálne u mňa 50:50 a toď som bola presvadčená, že to tentoraz vyjde..

kikaneu
7. jan 2012

@delideli dobrú noc 🙂

adriana_13
7. jan 2012

@anett6212 no tak to tiez kratucko sa snazite konecne som nasla niekoho kto ma chape 🙂)no my len mesiac vlastne od decembra takze studujem ,snazim sa pozistovat ,,,citala som aj o bylinkach na podporu plodnosti ale to je uz asi moc či? alebo nejake vitaminy?? co nato hovoris? 😝

lucecita
7. jan 2012

@delideli tak sa pakuj 😀 😀 😀 ale nie, maj ešte pekný večer, píšeme zajtra 😉

delideli
7. jan 2012

@kikaneu : dobru 🙂

annie6
7. jan 2012

@anett6212 heh, tak ja sa dozvedam odtialto nastastie a nie od lekara :D to ked clovek nechel ani nevedel, ze take nieco je co sa podozveda 😀

kikaneu
7. jan 2012

@lucecita vždy to tak je....buď - alebo 🙂

ivka228
7. jan 2012

@lucecita ved preto!!! 😀 😀 ak ste sa snazili, tak sanca tu urcite je. uz sa strasne tesim na stredu, som zvedava kolko // uvidim 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@ivka228 podľa mňa ich zopár bude 😉

ivka228
7. jan 2012

@delideli pekny vecer aj tebe a zajtra dufam bude svietit slniecko

lucecita
7. jan 2012

@kikaneu ja viem, ale donedávna u mňa vyhrávalo väčšie percento, teraz som už aj ja na pochybách 😠

anett6212
7. jan 2012

@adriana_13 tak o bylinkach som nepocula akurat o caji alchemilka a ja beriem femibion 800 a tam je kyselina listova zahrnuta a potrebne vitaminy. a konecne ma z tych liekov nenafukuje a upravilo sa mi aj zelezo a krvinky. stoja 13,50, ale pomohli mi. ja beriem len to 🙂

lucecita
7. jan 2012

predchvíľkou si ma mm privinul k sebe a ja som mu povedala : bacha, bolia ma cicíky a on na to, že už sa ti nalievajú mliečkom a usmial sa na mňa 😀 😀 😀

anett6212
7. jan 2012

@annie6 presne tak. a teraz ked uz viem, tak sa uz len usmievam na muzicka a uz vie, ktora bije 😀

anett6212
7. jan 2012

@lucecita pekne 🙂 je zlaty 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kikaneu
7. jan 2012

@lucecita to kvôli mne, však? nemysli na to, u teba to bude iné, uvidíš 😉 hlavu hore

annie6
7. jan 2012

@anett6212 😀 😀 😀

aliaxa
7. jan 2012

@anett6212 inak to mavam aj ja ze ma picha vo vajecniku ale vzdy iba v lavom ale nie kazdy mesiac, doktor mi zistil male vajicka tak neviem co to je...naposledy ma tak pichlo v decembri ked som bola s priatelom na lyzovacke a akurat som bola na kopci ani pohnut som sa nemohla