icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

uzovicka
7. jan 2012

@aliaxa mas pravdu, to fakt! Dufam, ze sa nepotvrdi, ze to bolo zbytocne, inak doktorke vykrutim krk 😀
Po menzese tam nabehnem a budem to ziadat

aliaxa
7. jan 2012

@uzovicka a ako pozeram ty uz mas jedno babo...aj ja chcem 🙂

uzovicka
7. jan 2012

@aliaxa Ano, moja, mam, krasnuckeho zlateho chlapceka, ktory uz spinka. Je uzasny a vdacim Bohu zanho o to viac a vrucnejsie, ze druhe sa mi nedari. Vidis, az teraz si to docenujem, aky dar je dieta! Aj tebe prajem, dockas sa, neboj. A dlho sa nedari, ci?

aliaxa
7. jan 2012

@uzovicka heh drobcek maly....aktivne sa snazime tri mesiace, mavam casto zapaly vzdy po mrche a ked sa mam ist milovat tak to boli, ja si vazim kazdy bezbolestivy sexik a uz dva tyzdne ma nic neboli...klp klop na drevo

uzovicka
7. jan 2012

@aliaxa A si este veeeelmi mladucka, tak neboj, babo pride 🙂

aliaxa
7. jan 2012

@uzovicka snad mas pravdu aspon jedno keby bolo aj tebe zelam aby sa ti coskoro podarilo ...idem si pozriet filmik a potom buvat..dobru nocku

eri28
8. jan 2012

caute baby, ale vecer pysete, co ja spinkam..........
u mna to vyzera na mini, ale mrchu, zakze uz netestujem, moj sa vyjadruje, ze fertility neskor, cize mam este jeden mesiac antikoncepiu, ktoru budem uzivat, tieto mini mrchy sa mi pacia 😀 , potom asi doktor urobi kontrolu, a pustime sa pomaly do toho, asi az neviem ,neviem ci si dame post, 40 dnovy minuly rok sme nevydrzali, a po velkej noci.
mne je to uz trosku jedno teraz, lebo musim na buduci mesiac zmenit, pracu, konci mi zmluva a nechcem si ju predlzit za smiesne peniaze, platu sa podobam tomu na sr, a tu mavaju dvojnasobne, lebo je vsetko drahsie, len nas agentury vycuciavaju....
musim zmenit pracu, aby som si zarobila aspon na letenku na slovensko, sestra ma v auguste svadbu 😉
takze som tu svami ako doteraz sice pomenej, ale sledujem situaciu, lebo viem, ze rok 2012 nas v tehu neminie, ci to bude zajztra, alebo v maji dockame sa vsetky, to mi verte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

eri28
8. jan 2012

boze pisete, z i a nie y skoro mi to oci vyrazilo 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
8. jan 2012

dobre ranko 🙂 mna si mrcha tento cyklus teda fakt vychutnava, uz druhy den a noc bolesti,vecer som uz nevydrzala a dala si tabletku,zato teplota sa mi este stale drzi nad 37,aj ked uz zacina klesat, takze si na krvacanie asi este chvilu musim pockat 😖

anait
8. jan 2012

Ranko...tak ja hlasim vypadok zo stredajsej grupy - prisla! 🙂

nikasv29
8. jan 2012

Ahojte baby, tak dnes ráno som testovala a nič z toho test bol úplne čistý.. :( :( :( tak ja neviem, mrcha stále nedošla... som sa orevala ako krava... a teraz neviem, že čo je vlastne so mnou.. :(

gelinka75
8. jan 2012

caute baby ja nic nove, dnes som zacala merat o chvilu je tu ovulka, tak asi dnes zajtra zaciname snazilkovat 😀

gelinka75
8. jan 2012

@nikasv29 no to mi je luto, neplac ak to tak ma byt tak bude aj dalsi cyklus a kolko ti meska?

delideli
8. jan 2012

@anait : 😠 😠 😠 mne este stale neprisla,ale hlasi sa o to vehementnejsie..no len nech sa vyburi,dufam,ze na dlhu dobu to bude jej posladna moznost 🙂
@nikasv29 : nevesaj hlavu, HCG moze v rannych stadiach tehu kolisat..ak este mrcha neprisla,nic nie je stratene..viem,ze je to na nervy,ale este chvilu pockaj..vcera som tu citala o babe,ktorej mrcha meskala 3 tyzdne a testy mala vkuse negativne a az potom jej konecne vysli krasne 2 //..

ivka228
8. jan 2012

dobre rano dievcata dnes som aj ja zacala merat BT, ale snazilkovaniu dam este chvilku pokoj pokym uplne neprestanem spinit.

nikasv29
8. jan 2012

@gelinka75 dneska som mala dostať ale zatiaľ nič, tak neviem....

nikasv29
8. jan 2012

@delideli tak to si ma trošičku potešila lebo aj včera večer som si robila test a bol tam duch a dnes ráno nič... :(

luciok
8. jan 2012

@gelinka75 jeej aj my začíname dnes alebo zajtra 🙂

fifitko25
8. jan 2012

ahojte, ja som dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
od rána ma pobolieva podbruško, dokonca som sa na to zobudila, dúfam, že je to ok... mršaňa má príjsť až o týždeň 🙂

a krásne dobré nedeľňajšie ránko 😉

kikaneu
8. jan 2012

ahojte, tak ja už hlásim červenú....vedela som, že príde.....http://www.fertilityfriend.com/home/389913
takže dnes 1DC
@delideli a teba teda riadne naťahuje....no ja som ešte ráno vstávala s pocitom, že asi tiež nepríde ešte....a po kostole a raňajkách už bola tu.....

fifitko25
8. jan 2012

@kikaneu

gelinka75
8. jan 2012

@kikaneu no jo, ideme dalej, co sa da robit 😉 😠

l_e_n_o_c_k_a
8. jan 2012

@fifitko25 Zuzi, ako je to z BT, kedy je ovulka? ked je teplota vyssia ci nizsia? som z toho jelen ☹

kikaneu
8. jan 2012

@gelinka75 veru tak, ideme....a robiť sa už nedá nič viac....aj tak som rada, že už prišla dnes....aspoň budem zajtra v robote použiteľná 🙂

l_e_n_o_c_k_a
8. jan 2012

u nas ide dnes chodit koleda, tak som upiekla kolacik, a aj mm je domka... tak si urobime pekny vecer,,, co mate v plane vy?

fifitko25
8. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, mala by byt nižšia, ked začne stúpať, tak sa uz ovulka konci.... Pozri Moj graf, tam to pekne vidieť, samo to označilo ovulku a to vtedy ked bola teplota Ešte nižšia 😉 teraz, ak som tehu, by nemala klesnúť, ak začne padať, príde mrcha

vardzikova
8. jan 2012

@kikaneu ahoj mojka ako čitam tak mrcha už prišla... no ale dobre aspon ta nenaťahovala ked test bol negat. takže dnes si 1 DC 😉

l_e_n_o_c_k_a
8. jan 2012

@fifitko25 bo ja som zacala len teraz merat, a podla tych vasich grafov to mam volake ine 😅 a doki mi povedal, ze tento mesiac asi ovulka nebude, lebo mi nevedel namerat folikul... poslem ti grafik, a povies co si o tom myslis?!

vardzikova
8. jan 2012

@lucecita už ani neviem lasko .. o čom sme rozpravali 😀

vardzikova
8. jan 2012

@gelinka75 ahoj tak pekne pekne a ovu test si si ešte nerobila ktory DC si?