Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
caute baby, ale vecer pysete, co ja spinkam..........
u mna to vyzera na mini, ale mrchu, zakze uz netestujem, moj sa vyjadruje, ze fertility neskor, cize mam este jeden mesiac antikoncepiu, ktoru budem uzivat, tieto mini mrchy sa mi pacia 😀 , potom asi doktor urobi kontrolu, a pustime sa pomaly do toho, asi az neviem ,neviem ci si dame post, 40 dnovy minuly rok sme nevydrzali, a po velkej noci.
mne je to uz trosku jedno teraz, lebo musim na buduci mesiac zmenit, pracu, konci mi zmluva a nechcem si ju predlzit za smiesne peniaze, platu sa podobam tomu na sr, a tu mavaju dvojnasobne, lebo je vsetko drahsie, len nas agentury vycuciavaju....
musim zmenit pracu, aby som si zarobila aspon na letenku na slovensko, sestra ma v auguste svadbu 😉
takze som tu svami ako doteraz sice pomenej, ale sledujem situaciu, lebo viem, ze rok 2012 nas v tehu neminie, ci to bude zajztra, alebo v maji dockame sa vsetky, to mi verte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉
boze pisete, z i a nie y skoro mi to oci vyrazilo 😀 😀 😀 😀 😀
dobre ranko 🙂 mna si mrcha tento cyklus teda fakt vychutnava, uz druhy den a noc bolesti,vecer som uz nevydrzala a dala si tabletku,zato teplota sa mi este stale drzi nad 37,aj ked uz zacina klesat, takze si na krvacanie asi este chvilu musim pockat 😖
Ranko...tak ja hlasim vypadok zo stredajsej grupy - prisla! 🙂
Ahojte baby, tak dnes ráno som testovala a nič z toho test bol úplne čistý.. :( :( :( tak ja neviem, mrcha stále nedošla... som sa orevala ako krava... a teraz neviem, že čo je vlastne so mnou.. :(
caute baby ja nic nove, dnes som zacala merat o chvilu je tu ovulka, tak asi dnes zajtra zaciname snazilkovat 😀
@anait : 😠 😠 😠 mne este stale neprisla,ale hlasi sa o to vehementnejsie..no len nech sa vyburi,dufam,ze na dlhu dobu to bude jej posladna moznost 🙂
@nikasv29 : nevesaj hlavu, HCG moze v rannych stadiach tehu kolisat..ak este mrcha neprisla,nic nie je stratene..viem,ze je to na nervy,ale este chvilu pockaj..vcera som tu citala o babe,ktorej mrcha meskala 3 tyzdne a testy mala vkuse negativne a az potom jej konecne vysli krasne 2 //..
dobre rano dievcata dnes som aj ja zacala merat BT, ale snazilkovaniu dam este chvilku pokoj pokym uplne neprestanem spinit.
ahojte, ja som dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
od rána ma pobolieva podbruško, dokonca som sa na to zobudila, dúfam, že je to ok... mršaňa má príjsť až o týždeň 🙂
a krásne dobré nedeľňajšie ránko 😉
ahojte, tak ja už hlásim červenú....vedela som, že príde.....http://www.fertilityfriend.com/home/389913
takže dnes 1DC
@delideli a teba teda riadne naťahuje....no ja som ešte ráno vstávala s pocitom, že asi tiež nepríde ešte....a po kostole a raňajkách už bola tu.....
@fifitko25 Zuzi, ako je to z BT, kedy je ovulka? ked je teplota vyssia ci nizsia? som z toho jelen ☹
u nas ide dnes chodit koleda, tak som upiekla kolacik, a aj mm je domka... tak si urobime pekny vecer,,, co mate v plane vy?
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, mala by byt nižšia, ked začne stúpať, tak sa uz ovulka konci.... Pozri Moj graf, tam to pekne vidieť, samo to označilo ovulku a to vtedy ked bola teplota Ešte nižšia 😉 teraz, ak som tehu, by nemala klesnúť, ak začne padať, príde mrcha
@kikaneu ahoj mojka ako čitam tak mrcha už prišla... no ale dobre aspon ta nenaťahovala ked test bol negat. takže dnes si 1 DC 😉
@fifitko25 bo ja som zacala len teraz merat, a podla tych vasich grafov to mam volake ine 😅 a doki mi povedal, ze tento mesiac asi ovulka nebude, lebo mi nevedel namerat folikul... poslem ti grafik, a povies co si o tom myslis?!
@lucecita už ani neviem lasko .. o čom sme rozpravali 😀
@gelinka75 ahoj tak pekne pekne a ovu test si si ešte nerobila ktory DC si?

@aliaxa mas pravdu, to fakt! Dufam, ze sa nepotvrdi, ze to bolo zbytocne, inak doktorke vykrutim krk 😀
Po menzese tam nabehnem a budem to ziadat