icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
8. jan 2012

@vardzikova veď práve, že aspoň to už bol rýchly proces....

vardzikova
8. jan 2012

@delideli dobre rano lasko .. a čo už prišla mrcha ?

vardzikova
8. jan 2012

@kikaneu ja uvidim to naše testovanie v stredu ... ked ju ovšem skôr nedostanem 😠

anait
8. jan 2012

@kikaneu tak ideme na rovnako, super 🙂

vardzikova
8. jan 2012

Čaute lasky 😀

vardzikova
8. jan 2012

@fifitko25 ahoj mojka takže ty to maš podobne ako ja mna tiež bolelo podbruško asi tyžden pred mrchanou, bolelo ma aj včera ale dnes zatiaľ nič mne by mala prisť v pondelok ... tak uvidime ako to všetko dopadne

kandee1201
8. jan 2012

@kikaneu ahoj no ako si dopadla s testom?nechce sa mi citat co ste tu vcera popisali iste je toho veeeeeeeeeeeela 😉 su nejake nove tehu?

anait
8. jan 2012

@kandee1201 nové nie sú zatiaľ, dve sme zase 1DC 🙂

adriana_13
8. jan 2012

@anlady HEEEJ AJ JA SOM TU 😀 my sa snazime od decembra no M došla :/

ivka228
8. jan 2012

ja si dnes idem asi kupit novy teplomer, neviete nahodou kolko stoji taky kvalitnejsi?

vardzikova
8. jan 2012

@ivka228 jA som si teplomer objednala z internetu a vyšiel ma na 7 eur

ivka228
8. jan 2012

@vardzikova dakujem. dnes skocim aj do lekarne a porovnam cenu. podla toho sa rozhodnem

delideli
8. jan 2012

@kikaneu : aj ja uz dufam v prvy DC,lebo tie bolesti su hrozne,mne ale obycajny ibalgin alebo paralen nezabera, pomaha mi len aulin, ten som si vcera vzala,pomohol na chvilu..akurat,ze znizuje plodnost a neodporuca sa zenam,ktore sa snazia o babatko,tak to uz brat nechcem..nejak to vydrzim,idem varit alchemilku..snad pomoze..druhy resp. treti DC uz bolesti nemavam,tak sa modlim,nech uz ta mrchana konecne pride..
o 2 tyzdne som konecne objednana ku gynekologovi,tak zacneme s vysetreniami..
drzim palce nech je pre vas tento rok uspesny a dufam,ze sa uz skoro stretneme aj v nejake tehu teme 🙂

delideli
8. jan 2012

@nikasv29 : drzim palce, nech to vyjde a je to len nespolahlivy test 🙂

delideli
8. jan 2012

@vardzikova : este neprisla,ale bolesti mam ako by tu uz bola..ako vravim vychutnava sima..dufam,ze tento rok naposledy, svinucha jedna.. 🙂

fifitko25
8. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a pošli 🙂

kandee1201
8. jan 2012

@anait do haja ja ze bude niekto uz 😒

fifitko25
8. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka, no bruško ma od rána pobolieva... nie je to silné, ale cítim to... a dva dni dozadu ma boleli kríže, dnes ma už nebolia... mršaňu mám dostať až na budúcu nedeľu alebo pondelok, takto skoro ma ešte nebolelo bruško... inak nič inšie mi nie je, prsia mám ok 😀

ivka228
8. jan 2012

@kandee1201 ja stale verim na tu stredu, niektora uz predsa musi prelomit tu smolu

vardzikova
8. jan 2012

@delideli joj mojka .. ty si ale 😉 ja tiež čakam čo bude bolesti už prestali ,, ešte ani prsia ma nebolia .,, zvlaštne niečo

vardzikova
8. jan 2012

@fifitko25 tak to si natom uplne rovnako ako ja ,, podbruško ma ešte dnes nezačalo bolieť, aj mna boleli križe a ktomu mavam občas aj hlien .. taky zvlaštny ale prsia ma nebolia 😒 tak neviem počkam do stredy

fifitko25
8. jan 2012

@ivka228 to sa ti aj pekne rýmuje 😀

vardzikova
8. jan 2012

@ivka228 tak tak z toľkých báb ktoré budú v stredu testovať musi byť aspon jedna tehu lebo inak ja už nechapem

vardzikova
8. jan 2012

@kandee1201 čau moja 😎

ivka228
8. jan 2012

@fifitko @vardzikova dievcata vydrzte, drzim vam silno palceky. inak ja uz na ziadne priznaky neverim. naposledy ma strasne boleli prsia a mrcha prisla, takze venujte sa manzelovi, pozitivne sa naladte a ja verim, ze to vyjde 🙂

kandee1201
8. jan 2012

@vardzikova ahoj pani 😉 ty ako kedy to testujes? 😨

anait
8. jan 2012

@delideli neboj sa, ja to mám rovnako...ja s bolesťami občas končievam aj na pohotovosti...teraz mi dosť jeden čas zaberal len aulin, posledné asi 4 cykly som to mala také v pohode, že som dala 4 ibalginy za celú MS... a to ja mávam bolesti cca 4 dni... a zistila som, že sex krátko pred ms mi bolesti riadne zhoršuje...ak deň alebo dva predtým nie je sex, tak je to v pohode...ale včera bol dvakrát, takže túto si riadne odtrpím...dala som ráno ibalgin, ale to akoby som cukrík zjedla...a malý od rána ako z divých vajec, ešteže mám navarené 🙂

ivka228
8. jan 2012

@fifitko25 to som si ani nevsimla ze sa zo mna stava poetka 🙂

vardzikova
8. jan 2012

@ivka228 ako mojka ja tym priznakom tiež neverim, pretože tehu možeš byť a priznaky mať nemusiš, mna prsia nebolia ani ked mam mrchu 😀

kandee1201
8. jan 2012

@vardzikova aha citam ze v stredu tak sa tesim co bude a neboj nedojde mrchana dovtedy