Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu : tak to mate naozaj nabity program 🙂aspon sa mozes zamestnat niecim inym,aj to psychike pomoze..my sme si teraz vzali druheho psika, z utulku, pomaly si zvyka,tak mame dost roboty okolo toho..a asi vyskusam zajst na par hodin cvicenia mojzisovej,aby som sa to naucila spravne a obcas doma pocvicim,pomoze mi to aj na chrbticu..
co sa tyka tych liekov, skor len nahlas uvazujem,co by som mohla- nemohla brat do buducnosti aby som si potom nerobila vycitky..ale ako zistujem asi nic..ta predstava ma desi,lebo niekedy su tie bolesti fakt hnusne..ale clovek vydrzi vela,tak snad su tieto na par mesiacov posledne 🙂
@mata_ba som si práveže myslela, že to skôr vyjde teraz kým to riešime, lebo nie je čas myslieť na bábo, keď vkuse riešime farby, dizajn, zásuvky, lampy, doplnky, stôl a ešte to auto 🙂 ale vidíš, aj tak nič....tak už je len možnosť, že naše bábo bude pohodlné a chce, aby bolo všetko zariadené a hotové 😀
@delideli my sme si tiež prisvojili hava, ktorý sa tu túlal....respektíve, ona si vybrala nás, našli sme ju raz ráno v novembri spať u nás v drevárke 🙂 a odvtedy je naša....len s ňou nie je veľa práce 🙂 lebo je vycvičená, poslúcha....tak ale aspoň prejsť sa s ňou chodíme každý deň 🙂
no to hej....potom už fakt asi nič nebudeme môcť, len vydržať....to dúfam aj ja
a tiež rozmýšľam nad cvikmi Mojžišovej, lenže u nás v okolí to nikto necvičí, tak ja skúsim sama
@kikaneu : to je super, mala stastie na dobrych ludi 🙂 my zatial byvame v byte, takze si psik zvyka,ale je zlaty,vidiet ,ze sa snazi..dnes sme ho kupali,tak teraz odfukuje akokeby predtym rubal drevo 🙂
a pozerala si sa aj tu? http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo... je tam zoznam terapeutov,co cvicia mojzisovu na slovensku,alebo sa skus spytat niekde na rehabilitacii,ci to niekto nevie robit..ja planujem len zo dve-tri hodiny,aby ma usmernili,co robim zle,uz som skusala asi trikrat cvicit sama,ale naposledy ma boleli potom krize,tak som to asi trocha prehnala.. 🙂
Dobrý deň dievčence!!! Dnešné heslo: sanžíš! snažím! snažíme!, hej hej hej....!
@mata_ba veru tak 🙂 bude to skvelý rok 🙂 určite 😀
http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo... tu je popis cvikov
@anait : tiez si myslim,ze tam nie su vsetci..ja som asi pred 2 rokmi bola na klasickej rehabilitacii v nemocnici a tam so mnou cvicili na mobilizaciu chrbtice nieco podobne,takze si myslim,ze to ovlada iste ovela viac terapeutov..nie je to asi ani problem cvicit sam,len som chcela s profikom vychytat pripadne muchy nech sa netrapim zbytocne 🙂
@mata_ba : a tu je nieco o nich ,resp. kratko o autorke, zda sa,ze to cvicenie je uznavane ako pomoc pri problemami s otehotnenim bezne..
http://ona.idnes.cz/at-mate-pulky-jako-mandle-r...
@gelinka75 : prvych 3 az 6 mesiacov denne ako pise kikaneu..z dlhodobeho hladiska to podla toho co pisu nie je dobre len na plodnost,ale udrziava to aj chbrticu v dobrom stave..
pravdupovediac je to trocha otrava 🙂 ja som sa zatial prinutila len 3krat,aj to som vacsinou nedodrzala pocet opakovani 🙂 ale vravim si lepsie ako nic 🙂
kočky poradte mi nejaký čajík na podporu plodnosti -otehotnenia 🙂 alebo aspon pre dobrý pocit 🙂 🙂 🙂
caute baby, ako dlho po dni D priblizne test ukaze ze sme tehotni?
@balli 4 DNI PRE OCAKAVANOU MENSTRUACIOU najskor,,,to som ale iba pocula..
dakujem adriana_13 🙂
@adriana_13 femigard bylinná zmes
@danjelca dakujeeem 🙂
@danjelca mozem to kombinovat s femibionom?
@adriana_13 femigard je dost silný zase sa nepredávkuj🙂Radšej si daj mesiac femigard mesiac femibion, nech to zase nemáš tažké na žaludok🙂
@spula22 ahoj milačik nie bruško akosi zazračne prestalo bolieť 😀
Čaute lasky

@kikaneu ale ked potom budete mat uz vsetko pozariadovane,to bude parada..potom to uz urcite vyjde 😉