Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danjelca tak ale teraz mam dilemu,,,co by si odporucila ty? radsej to alebo to? 😕
Babky vy ste tu toho toľko popisali .. to už si ani človek nemože isť na chvyľku pospať lebo strati prehľad 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 aj ja cvičim tie cviky .. 😀 normalne som potom mala svalovicu čož som sa až čudovala
@vardzikova ahoj ako sa máš?
@mirka385 no je to možne lebo ja som mala taky isty pripad ešte tyžden po ovulke mi ukazovalo slabeho ducha .. ale načo si si vlastne robila test ked ovulku si už mala? zbytočne si si ho minula
@vardzikova ja to tiez nestíham sledovať... ale co si tu citam, tak mam asi vsetky príznaky 😀 ze som v tom... uvidime 24. teho či zasvieti alebo nezasvieti červena!
@monika707 ahooj mojka .. dobre sa mam a ty? 😉
@nnikka mojka ale nemysliš že na priznaky by to bolo skoro? ved si asi len tesne po ovulke alebo nie?do 24 je ešte kopa času 😒
@vardzikova celkom to ujde aj ked som zase sama doma moj je zase v praci ma dlhy tyzden ☹ a dojde aj neskoro domov lebo si ide po praci s kolegami zahrať futbal
dobry vecer 😉
@vardzikova ale jasnéj, len som si tu vjednej teme čitala, že ake su všetky možné príznaky, a nejak som to začala pociťovať aj na sebe. nieviem kedy mam ovulaciu, ale tak ak sa bude dlhodobejšie nedariť, potom to začnem sledovať 😉
@monika707 mojka ale ber to športovo mala si si vyjsť von s kamoškami ... ja to tak robim vždy ked moj ide s chlapmi na pifko
@nnikka počkaj ale tebe už mrcha meška alebo ako? vlastne kolky den DPO si? 😕
@vardzikova keby som mala s akymi babami tak by som aj šla len jedna ma skuškové obdobie druhá mala dieťa doma,ktoré nemá kto strážiť no tak som doma ale neva občas si treba aj doma oddychnuť a tak strašne sa mi nechce ísť zase zajtra do práce ☹
@adriana_13 : ja zvyknem pit alchemilkovy caj, od 1 DC do ovulky, 2 a 3x denne, da sa bezne zohnat v lekarni,sypany aj v sackoch,cesky nazov je kontryhel..
a tu su miesane caje : http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo...
s femibionom cajiky kombinovat mozes..skusala som aj FEMI kvapky od J.Valovica,ale mala som po ovulke strasne bolestive prsia,tak som ich dalsi cyklus vysadila.Obsahovali tiez alchemilku a par dalsich byliniek..
femibon su vitaminy a najma obsahuju kyselinu listovu,tu ber urcite ak planujete babatko..je to hlavne preto,aby bolo v poriadku..v rannych stadiach tehotenstva zena potrebuje zvyseny prisun listovky,aby sa dietatku spravne vyvijala nervova sustava..
ahojte kocky tak ja by som mala dostat mrchu zajtr ale ako mno uvidime ci dorazi 🙂 bolia ma prsia a to hrozne moc 🙂 par dni ma pobolievalo podbrusko teda skor vyse tyzdna tak uvidim ci sa tam nieco usadzalo alebo nie 🙂
@monika707 no tak to moja niesi sama,, ja idem do robotky pomali po tyždni,, ale ako na truc som začala byť chora takže takto som ešte nepracovala,, uvažujem či nezavolam šefovi že siberiem ešte dve dni volna lebo takto zasoplenej do robotky sa mi nechce
@lusinda1989 : drzim palce.. 🙂
@lusinda1989 tak si natom uplne rovnako ako ja,,, mne by mala tiež zajtra neprisť mrcha,, a tiež ma pobolieva v podbrušku taky dobry tyžden ale cicušky ma nebolia 😉 držim pršteky aby z toho niečo bolo
@delideli dakujem uz by sa aj konecne mohlo podarit 🙂
ale zasa tomu nedavam velku nadej
@vardzikova no tak to ti verim ja som tak bola v decembri a kedže mi vtedy meškala mrcha tak som sa liečila len čajom a kvapkami do nosa ale našťastie mi to týždni prešlo aj samé asi bolo na tom dobré to,že ked mi choroba začínala tak som mala dovolenku a prve dni som vyležala 🙂
@vardzikova jej dakujem aj tebe drzim palceky uz by sa nam aj patrilo po takom dlhom case najst na testiku dve ciarocky 🙂
@monika707 no ved to že vyležať ,,, ale neviem ešte uvidim ako mi bude.. aj ked toho asi veľa nenavymyšlam.. teplotku nemam ale je mi na grc
@lusinda1989 no tak my sa s mm ešte dlho nesnažime takže ja by som to ešte tak katastrofalne nebrala .., ale ak by to prišlo tak by som sa jasne že potešila
ahojte BABENKY 😀 tu je toho tolko popisaneho 😨
Ahoj babenky... ako sa dnes mate? je nieco nove?
@vardzikova no to je taky neprijemny pocit a kedy by ti nemala prisť mrcha?
@bubacik5 čau lasko 😀
@delissavt ahoj .. dnes noveho ešte nič 😉

@kikaneu dakujem mojka 😉