Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ok, moja, ked budem mat nejake auticko vyhliadnute, tak dam vediet. Ja riesim aj fiatky, pezotiky, vlastne vsetko male a 5dverove 😀 😀
@delissavt
@anlady
@chorucka
@anait
@mata_ba
@vardzikova
@anett6212
@delissavt
@mattuliatko30
kocky viete mi niektora z vas poradit ci je pri tehu nejaky vytok??? ak ano tak aky?
@lusinda1989 tak ja dúfam, že je a taký ako mám,ale to asi nie. Kamarátka je tehu a nemá žiadny výtok. koľko sa snažíte?
@anait no ja pracujem v renaulte ako asistentka prijmu a prečo potrebuješ nieaku informaciu? rada poradim ak budem vedieť 😉
@delissavt tak tak mojko ubližujeme potom jedne sebe a to nieje určite dobre, hlava hore a pozitivne myslenie urobi určite veľa 😉
@azzura moja ked ti možem ešte poradiť fiat nieeeee ,,, hrozne hrozne kazive auto a peugeot ako tak 😒
@lusinda1989 no pri tehu by mal byť biely vytok prečo maš niečo podobne? 😀
@lusinda1989 dufam ze je cisto biely lebo ja taky mam uz vyše týždna 🙂
@vardzikova nie, ďakujem...len ma to zaujalo, že žena rozumie autám 🙂 mm sa vyzná a ocko je odborník, takže poradcov v tomto smere mám a autá tiež máme, ale dobre vedieť 🙂 asistentka príjmu, to znie zaujímavo 🙂
@anlady ešte sme sa nezačali... 😀 tento mesiac zrejme začneme, ak sa nič nepredvídané nestane 🙂
@anait tak ta práca je hlavne zaujimava a každy den mam o niečom inom 😀 😀 😀 😀 hlavne aky fešaci ku mne chodia ccc 😀 😀 😀
@vardzikova ccc, to musí byť muž veľmi šťastný z toho 😀
@anlady my sa snazime vyse roka a pol... :(
@vardzikova fakt fiatka je tak kaziva, to hovori aj moj mm, ale mne sa paci. No uvidime co vlastne kupime 😀 😀
@vardzikova hej hej mam a mykoza to neni lebo tu doverne poznam... mam biely vytok nesvrbi a ani nic....
@lusinda1989 a nejde to? bola si u lekára?
@lusinda1989 tak musíš byť tehu teda 🙂
@anlady 31
@lusinda1989 tazko povedat, ja som predtym nemala a kamoska tiez nie... ale holky tu pisu, ze maju resp. mali (ak sa nemylim)

@delissavt preco ta poslal do kupelov?