icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
9. jan 2012

@delissavt preco ta poslal do kupelov?

azzura
9. jan 2012

@chorucka ale zena zenu vie pochopit a možno jej nieco poradi, nikdy nevies

azzura
9. jan 2012

@delissavt jasne, kupele su uzasna vec....treba si poriadne oddychnut a nahoda može kedykolvek prekvapiť 😉

anett6212
9. jan 2012

@mata_ba takze ty sa ides v stredu testovat hej? ja to idem vyskusat zajtra. som zvedava

azzura
9. jan 2012

@vardzikova ok, moja, ked budem mat nejake auticko vyhliadnute, tak dam vediet. Ja riesim aj fiatky, pezotiky, vlastne vsetko male a 5dverove 😀 😀

lusinda1989
9. jan 2012

@delissavt
@anlady
@chorucka
@anait
@mata_ba
@vardzikova
@anett6212
@delissavt
@mattuliatko30
kocky viete mi niektora z vas poradit ci je pri tehu nejaky vytok??? ak ano tak aky?

azzura
9. jan 2012

@aknedz ak by to vyslo tak by to bolo super, no dve palicky by bili teraz na narodky pre mm a na moje 36 narodky by som si dala zive a len moje babo 😀 😀 , no to je take neskutocne, že to by som musela byt v rozpravke aby to bolo naozaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anlady
autor
9. jan 2012

@lusinda1989 tak ja dúfam, že je a taký ako mám,ale to asi nie. Kamarátka je tehu a nemá žiadny výtok. koľko sa snažíte?

vardzikova
9. jan 2012

@anait no ja pracujem v renaulte ako asistentka prijmu a prečo potrebuješ nieaku informaciu? rada poradim ak budem vedieť 😉

anlady
autor
9. jan 2012

@anait Koľko sa snažíte? alebo ako ste na tom?

aknedz
9. jan 2012

@azzura no ale predsalen za tolku snahu by to aj mohlo byt 😉 priala by som vam to!

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt tak tak mojko ubližujeme potom jedne sebe a to nieje určite dobre, hlava hore a pozitivne myslenie urobi určite veľa 😉

vardzikova
9. jan 2012

@azzura moja ked ti možem ešte poradiť fiat nieeeee ,,, hrozne hrozne kazive auto a peugeot ako tak 😒

vardzikova
9. jan 2012

@lusinda1989 no pri tehu by mal byť biely vytok prečo maš niečo podobne? 😀

anett6212
9. jan 2012

@lusinda1989 dufam ze je cisto biely lebo ja taky mam uz vyše týždna 🙂

anait
9. jan 2012

@vardzikova nie, ďakujem...len ma to zaujalo, že žena rozumie autám 🙂 mm sa vyzná a ocko je odborník, takže poradcov v tomto smere mám a autá tiež máme, ale dobre vedieť 🙂 asistentka príjmu, to znie zaujímavo 🙂

@anlady ešte sme sa nezačali... 😀 tento mesiac zrejme začneme, ak sa nič nepredvídané nestane 🙂

vardzikova
9. jan 2012

@anait tak ta práca je hlavne zaujimava a každy den mam o niečom inom 😀 😀 😀 😀 hlavne aky fešaci ku mne chodia ccc 😀 😀 😀

anait
9. jan 2012

@vardzikova ccc, to musí byť muž veľmi šťastný z toho 😀

azzura
9. jan 2012

@aknedz dakujem, si zlata. potom ked budes vediet co cakate tak sa pochval 😎

anlady
autor
9. jan 2012

@anait tak to je super a koľko máte rokov?

lusinda1989
9. jan 2012

@anlady my sa snazime vyse roka a pol... :(

azzura
9. jan 2012

@vardzikova fakt fiatka je tak kaziva, to hovori aj moj mm, ale mne sa paci. No uvidime co vlastne kupime 😀 😀

lusinda1989
9. jan 2012

@vardzikova hej hej mam a mykoza to neni lebo tu doverne poznam... mam biely vytok nesvrbi a ani nic....

anlady
autor
9. jan 2012

@lusinda1989 a nejde to? bola si u lekára?

anait
9. jan 2012

@lusinda1989 tak musíš byť tehu teda 🙂
@anlady 31

lusinda1989
9. jan 2012

@anlady no lekarka mi tvrdi ze sme mladi a mame skusat dalej ak sa nevydarilo tento mesiac tak to mienim radiklnejsie riesit....

@anait no to by som rada bola ale pockam do stvrtku ak nedostanem tak sa testnem

delissavt
9. jan 2012

@chorucka ach, kvoli prekonanemu mimomaternicovemu tehotenstvu. 😠

delissavt
9. jan 2012

@azzura sak to, asi sa upnem na kupele a mozno i motyka vystreli .. sak oddychnut si nikdy nie je na skodu :D

azzura
9. jan 2012

@delissavt jasne 😉 , my sme sa dohodli že po prefukoch pojdeme na nejaky welnes

delissavt
9. jan 2012

@lusinda1989 tazko povedat, ja som predtym nemala a kamoska tiez nie... ale holky tu pisu, ze maju resp. mali (ak sa nemylim)