Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
bola som na gynde dla ma na piatok poobede uz 2 dni mi je rano zle, vcera som prisla do roboty zelena hned si sefka vsimla, dnes to iste ale mam volno, ludia moji a bolesti maternice podbruska, sestricka povedala, ze mozem tlmit paracetamolom, ja som len 1 mesiac po laparoskopii,, mozno preto toto vsetko. a papam uzasne vela 😀 😀 😀 😀 😀 , ale za 11 dni cakam mrchuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teraz mi ma potesila keby prisla, lebo ten gaf zerem dnes mam taku teplotu ako vcera, a pojdem kreslit do grafu ako v skolke 😵
@purina12345 hmm myslíš? tak asi skúsim... do pondelka keď nedorazí mrcha, tak sa objednám k doktorovi..
@zabka88 dneska je to 43 DC.
Tak počkám do piatku či náhodou... a keď nič, tak v sobotu ráno dám test...
nastastie to svrbenie je mierne, lebo by som inac vystrajala na gynekologii 😀 😀 😀 😀 😀
Dnes mam pozitivny ovulacny test 🙂 juuuhuuuuuu
@carie32 no jasné, treba skúsiť, keď si mavala max. 40DC tak treba skúsiť, alebo zabehnúť na vyvolávačku
no a tiež by si môhla skúsiť dať dnes 7 kvapiek len tak mimo a možno ti t pomôže ju rozbehnúť ak bol anovulačný,
Tak ten tvoj cyklus je záhada, už aby si si merala teplotku 🙂
@purina12345 máš pravdu, už nebudem dlhšie čakať a začnem tie kvapky brať od dnes.. ten môj cyklus to je úplná divočina 😀 , no kto sa v tom má vyznať? a na tú bazálku som už pekne nachystaná - teplomer mám , graf mám, a furt nemôžem začať 🙄
@carie32 keby som bola tebou tak si urobím test a ak je biely nasadím hneď kvapky nech mi to už upravujú 😅
@purina12345 ozaj a tie kvapky neublížia keď by bola nahodou tehu? jedna baba tu písala, meškali jej -urobila test- nič, a o týždeň na to už //.. niekomu to ukáže už aj pred očakávanou mrchou a niekomu až neskoro po..
@carie32 a ak máš nejaký zápal na žalúdku tak aj ten ti vyliečia 🙂
ja som mala helicobactera ale už som po liečbe a stále ma sem tam ma bolieval žalúdok a ako užívam kvapky mám pokoj 🙂
držím ti palce a pripíjam s tebou na zdravie so siedmimi kvapkami, desať minút dozadu som užila 😀
@purina12345 🙂 😉 ďakujem! dúfam že mi pomôžu, lebo si pripadám nejako pokrčeno 😖
@zabka88 aj ja som čítala že keď je žena tehu tak by sa nemalo ale čítala som aj to že jedna dva krát potratila čo pomocou kvapiek otehotnela a tretie tehu užívala celé s kvapkami a porodila zdravé bábo,
je to koncentrát byliniek ale nemyslím žeby vyvolával hneď potrat, ale tiež vravím najprv testnúť a myslím ak má prísť mrška tak to po užití nebude dlho trvať
@purina12345 Ahoj,ja som totiž vysadila HAT začiatkom oktobra a začala som si robiť ovu testy na 11den cyklu,podla testov som mala ovu na 20 den.len chcem vediet kedy mám očakávat menzes?
@purina12345 ja len že ma zaujali tie kvapky tak zisťujem 😀 ďalší cyklus chystám merať BT a keby dačo bolo zle, tak by som skúsila možno tiež..
@jarmila82 ahoj, no ak si mala 20 DC pozitívny ovu test tak ovu mohla byť 21 alebo 22, tak treba pripočítať 12-16 dní tak dlho trvá poovulačná fáza, ak by si mala kratšiu tak to treba riešiť s dokim, prajem ti aby cykus trval 9 mesiacov 🙂 sem tam sa ozvy ako sa darí 😉
@zabka88 a aký mávaš cyklus? máš nejaké problémy?
@purina12345 ja mávam 28-30 dňový a o problémoch zatial neviem 🙂 uvidím keď si budem robiť grafík z teplôt.. neviem totiž u mňa ako je to s ovulkou, skúšala som určiť podľa príznakov, ale telo je divné v tomto (podľa príznakov som mala tento mesiac 2x čomu moc neverím)aj podľa hlienikov mi to robí problém určiť...
@zabka88 tak to by som ti skôr odporučila tieto kvapky: http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
nie gynex by som povedala keď sú cysty alebo nepravidelná mrcha 🙂
@purina12345 aha, dík 🙂 to neroznávam ešte moc..
caute kocky, dnes rano ma brutalne bolelo brucho ako na mrchu, asi 10 minut, a teraz ma zacina hlava boliet, som 23DC a 10DPO, teplota stupla na 37,3 😅 som z toho vydesena, vytok zatial ziadny, som zvedava kedy dorazi mrcha 😠
@gelinka75 no držím palce, hlavne sa nesleduj alebo aspoň čo najmenej a na výtok sa vykašli ten býva aj pred mrchou
tfuj, ftuj, tfuj, tak nech sa zadarí 😵
@purina12345 : ahoj 🙂- mozem poprosit este o tvoj nazor (2 baby z MK mi radili uz skusit testovat) : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
testy doma mam, ale trocha sa bojim sklamania..
@delideli môžeš skúsiť testovať lebo tento deň je už malá pravdepodobnosť ducha ale vieš ako to je, radšej ešte počkaj 4 dni to bude menšia pravdepodobnosť sklamania 😉
@purina12345 dakujem, len som popisala stav 😀 nenahovaram si nic...a testovat sa tiez nemienim 🙂

e rano a plodne dni ci ako nase pozdravy 😀 😀 😀 😀 😀 😀