Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa no veru, také meranie bazálky je super vec, ináč by si si myslela že si mala 25 DC a na to že máš krátku luteálku by si len tak neprišla, no možno čo ti pozeral doki folikuly ale to by si nevedela presne kedy bola ovu
@kikaneu : fuha, tak to neviem ,nemam vlastnu skusenost, len som to citala..ja mam dnes tiez o nieco viac bieleho hlienu, ale predtym som sa nezvykla tak sledovavat,takze ani neviem s cim porovnat..
@roka84 : niekde som nasla statistiku, ze prvy cyklus skusania sa zadari tusim 20tim percentam,tak mozno budes patrit medzi tych stastnych 20 🙂
@purina12345 uvivime aky bude tento cyklus
@nativanativa to áno, však po tých hormónoch čo si užívala to nemusí byť pravidlo pozri si ešte tieto kvapky: http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
@delideli tu to je popísané:
Pokud budeme brát v úvahu pouhou matematickou pravděpodobnost, počítejte se mnou:
Po jednom cyklu snažení zůstane těhotných 15-20 žen ze 100.
Po dvou cyklech už je to 28-36 žen ze 100
Po třech cyklech 39-49 žen ze 100
Po čtyřech cyklech 48-60 žen ze 100
Po pěti cyklech 56-68 žen ze 100
Po šesti cyklech 63-74 žen ze 100
Po sedmi cyklech 68-79 žen ze 100
Po osmi cyklech 73-84 žen ze 100
Po devíti cyklech 77-87 žen ze 100
Po desíti cyklech 81-90 žen ze 100
Po jedenácti cyklech 84-92 žen ze 100
Po dvanácti cyklech 86-93 žen ze 100
@purina12345 hm, a amju aj na mechur , objednavam 😝
@nativanativa a mávaš často s mechúrom problémy?
@purina12345 teraz som douzivala zas antibiotika a to som po urovaxome , co su tabl na tri mesiace na ziskanie imunity ,,,,, nepomohloooooooo
ked pisete tie priznaky, aj ja som sa dobre poblaznila tento mesiac, zacalo to, ze mi nechuti cigareta, potom ten hlad a smed, a nakoniec infekcia, ktora je v tehu normalna u niektorych zenach, ale treba liecit, a to som len par dni po ovu pomocccccccccccccccccc, a co do menzesu, uz budem asi v 3 mesiaci psychika pracuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 jaaaaaaj dakujem ti velmi pekne uz som tomu konecne pochopila, ja som to chapala opacne ze ked je najvyssia.dakujeeeem,ty uz kolko merias?
@zabka88 jj vysvetlila, ja este nemeriam, zacnem az po mrche. Inak ono sa to meria aj pocas mrchy po tom, ci vtedy sa nemeria?? ako uz mrcha prisla?
dobre ranko a plodny den vsetkym, ktorym vychadza a dobre spravy aspon pre jednupripadne aj viac z nas 🙂
ja cakam,cakam, ako to tento mesiac dopadne a uz mam zalusk na novy teplomer a sadu ovu testov z ebay 🙂
dnes sa BT zasekla a uz nejak nerastie..http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@zuzanka9999 aj ja by som chcela začať merať teplotku, ale tá mrcha furt nedorazila ☹ . No a do toho mi je kvalitne zle od žalúdka už od nedele... ani mi moc nechutí jesť, a keď sa najem tak ma začne bolieť žalúdok ako keby som tam mala kamene... dúfam že nebudem musieť ísť znovu na hadičku, lebo teda raz mi stačilo 🤐
@zuzanka9999 ja ešte nemeriam, začnem keď dorazí mrcha , na druhý cyklus.. no podla toho kde to chceš merať 🙂 dá sa aj v puse - to musís potom celý cyklus ale keď tam dole, tak až po skončení mrchy..
@carie32 no neviem, možno by bolo zasa treba testnúť 😨

@kikaneu no veď uvidíme, čo z toho bude.... ak nie teraz, tak raz isto !!! som sa zapovedala, že nechcem žiadne darčeky na meniny, Vianoce a narodky ( mám to skoro po sebe) , iba to baby 🙂)) ... tak má môj muž čo robiť! Nebude ho to nič stáť a ešte mu to aj dobre urobí :DDDD