icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
9. nov 2011

e rano a plodne dni ci ako nase pozdravy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

bola som na gynde dla ma na piatok poobede uz 2 dni mi je rano zle, vcera som prisla do roboty zelena hned si sefka vsimla, dnes to iste ale mam volno, ludia moji a bolesti maternice podbruska, sestricka povedala, ze mozem tlmit paracetamolom, ja som len 1 mesiac po laparoskopii,, mozno preto toto vsetko. a papam uzasne vela 😀 😀 😀 😀 😀 , ale za 11 dni cakam mrchuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

teraz mi ma potesila keby prisla, lebo ten gaf zerem dnes mam taku teplotu ako vcera, a pojdem kreslit do grafu ako v skolke 😵

carie32
9. nov 2011

@purina12345 hmm myslíš? tak asi skúsim... do pondelka keď nedorazí mrcha, tak sa objednám k doktorovi..
@zabka88 dneska je to 43 DC.
Tak počkám do piatku či náhodou... a keď nič, tak v sobotu ráno dám test...

eri28
9. nov 2011

nastastie to svrbenie je mierne, lebo by som inac vystrajala na gynekologii 😀 😀 😀 😀 😀

zabka88
9. nov 2011

@carie32 uff a cyklus mávať 28 dňový? 😲 klobuk dole keď to vydržíš..

peteese
9. nov 2011

Dnes mam pozitivny ovulacny test 🙂 juuuhuuuuuu

purina12345
9. nov 2011

@carie32 no jasné, treba skúsiť, keď si mavala max. 40DC tak treba skúsiť, alebo zabehnúť na vyvolávačku
no a tiež by si môhla skúsiť dať dnes 7 kvapiek len tak mimo a možno ti t pomôže ju rozbehnúť ak bol anovulačný,
Tak ten tvoj cyklus je záhada, už aby si si merala teplotku 🙂

carie32
9. nov 2011

@zabka88 júj moja ja keby som mala 28 dňový cyklus tak skáčem meter dvadsať 😀 ja mám asi tak za sebou 2 cykly po niekoľkých rokoch brania HAK, prvý 40 DC druhý 42 DC, a na tretí čakám momentálne 🙄
takže v podstate mne to až tak dlho nemešká 😉

carie32
9. nov 2011

@purina12345 máš pravdu, už nebudem dlhšie čakať a začnem tie kvapky brať od dnes.. ten môj cyklus to je úplná divočina 😀 , no kto sa v tom má vyznať? a na tú bazálku som už pekne nachystaná - teplomer mám , graf mám, a furt nemôžem začať 🙄

purina12345
9. nov 2011

@carie32 keby som bola tebou tak si urobím test a ak je biely nasadím hneď kvapky nech mi to už upravujú 😅

zabka88
9. nov 2011

@carie32 jáááj, teraz chápem aj prečo chceš počkať na víkend.. no jo, vysadenie HAK robí divy, tiež mi asi pol roka trvalo kým sa mi dostal cyklus do normálu..

carie32
9. nov 2011

@zabka88 a koľko si brala HAK? a cyklus sa ti dostal do normálnu sám od seba alebo s pomocou lekára?

zabka88
9. nov 2011

@purina12345 ozaj a tie kvapky neublížia keď by bola nahodou tehu? jedna baba tu písala, meškali jej -urobila test- nič, a o týždeň na to už //.. niekomu to ukáže už aj pred očakávanou mrchou a niekomu až neskoro po..

purina12345
9. nov 2011

@carie32 a ak máš nejaký zápal na žalúdku tak aj ten ti vyliečia 🙂
ja som mala helicobactera ale už som po liečbe a stále ma sem tam ma bolieval žalúdok a ako užívam kvapky mám pokoj 🙂
držím ti palce a pripíjam s tebou na zdravie so siedmimi kvapkami, desať minút dozadu som užila 😀

carie32
9. nov 2011

@purina12345 🙂 😉 ďakujem! dúfam že mi pomôžu, lebo si pripadám nejako pokrčeno 😖

zabka88
9. nov 2011

@carie32 asi tri roky som brala, keď som vysadila som mala strašne nepravidelne, dokonca raz len na vyvolávačku.. upravil sa postupne sám, ale dosť pomohla aj zmena robotky - menej stresov..

purina12345
9. nov 2011

@zabka88 aj ja som čítala že keď je žena tehu tak by sa nemalo ale čítala som aj to že jedna dva krát potratila čo pomocou kvapiek otehotnela a tretie tehu užívala celé s kvapkami a porodila zdravé bábo,
je to koncentrát byliniek ale nemyslím žeby vyvolával hneď potrat, ale tiež vravím najprv testnúť a myslím ak má prísť mrška tak to po užití nebude dlho trvať

jarmila82
9. nov 2011

@purina12345 Ahoj,ja som totiž vysadila HAT začiatkom oktobra a začala som si robiť ovu testy na 11den cyklu,podla testov som mala ovu na 20 den.len chcem vediet kedy mám očakávat menzes?

zabka88
9. nov 2011

@purina12345 ja len že ma zaujali tie kvapky tak zisťujem 😀 ďalší cyklus chystám merať BT a keby dačo bolo zle, tak by som skúsila možno tiež..

purina12345
9. nov 2011

@jarmila82 ahoj, no ak si mala 20 DC pozitívny ovu test tak ovu mohla byť 21 alebo 22, tak treba pripočítať 12-16 dní tak dlho trvá poovulačná fáza, ak by si mala kratšiu tak to treba riešiť s dokim, prajem ti aby cykus trval 9 mesiacov 🙂 sem tam sa ozvy ako sa darí 😉

purina12345
9. nov 2011

@zabka88 a aký mávaš cyklus? máš nejaké problémy?

zabka88
9. nov 2011

@purina12345 ja mávam 28-30 dňový a o problémoch zatial neviem 🙂 uvidím keď si budem robiť grafík z teplôt.. neviem totiž u mňa ako je to s ovulkou, skúšala som určiť podľa príznakov, ale telo je divné v tomto (podľa príznakov som mala tento mesiac 2x čomu moc neverím)aj podľa hlienikov mi to robí problém určiť...

purina12345
9. nov 2011

@zabka88 tak to by som ti skôr odporučila tieto kvapky: http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
nie gynex by som povedala keď sú cysty alebo nepravidelná mrcha 🙂

zabka88
9. nov 2011

@purina12345 aha, dík 🙂 to neroznávam ešte moc..

gelinka75
9. nov 2011

caute kocky, dnes rano ma brutalne bolelo brucho ako na mrchu, asi 10 minut, a teraz ma zacina hlava boliet, som 23DC a 10DPO, teplota stupla na 37,3 😅 som z toho vydesena, vytok zatial ziadny, som zvedava kedy dorazi mrcha 😠

purina12345
9. nov 2011

@gelinka75 no držím palce, hlavne sa nesleduj alebo aspoň čo najmenej a na výtok sa vykašli ten býva aj pred mrchou
tfuj, ftuj, tfuj, tak nech sa zadarí 😵

delideli
9. nov 2011

@purina12345 : ahoj 🙂- mozem poprosit este o tvoj nazor (2 baby z MK mi radili uz skusit testovat) : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
testy doma mam, ale trocha sa bojim sklamania..

purina12345
9. nov 2011

@delideli môžeš skúsiť testovať lebo tento deň je už malá pravdepodobnosť ducha ale vieš ako to je, radšej ešte počkaj 4 dni to bude menšia pravdepodobnosť sklamania 😉

gelinka75
9. nov 2011

@purina12345 dakujem, len som popisala stav 😀 nenahovaram si nic...a testovat sa tiez nemienim 🙂