icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lusinda1989
9. jan 2012

@delissavt no vidime ako si to osud s nami zariadi...

azzura
9. jan 2012

@delissavt jo, dik za ponuku 🙂 Vsak sa možme dohodnut a donesieme aj @vardzikova 😀 😀

azzura
9. jan 2012

@delissavt ta poriadne nevycistili, ci ake nalezy???

delissavt
9. jan 2012

@azzura no aja ked som sa k vam pridala, stal akurat za ,ojim chrbtom ked som vam pisala, tak sa na mna len pozrel a povedal mi ze v tom aspon nie je sam, co ma doma šiši zenu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

delissavt
9. jan 2012

@lusinda1989 tak tak... ja s myslim, ze kazdemu je vsetko sudene 🙂

azzura
9. jan 2012

@delissavt 😀 😀 😀 😀 no aj moj sa uistil, že vsetky sme rovnake ked nam ide o mimčo 😀 😀 😀 😀

delissavt
9. jan 2012

@azzura hehe... a bude ZURKA :DDDD

chorucka
9. jan 2012

@delissavt dufam ze ti to pomoze A kam ides?

delissavt
9. jan 2012

@azzura no doki nevie, aspon si nie je isty.... moze to byt cokolvek..... dnes mi povedal, ze mi odobrali aj malu cast vajecniku, takze to moze mat aj s tym suvis.... nevie mi na 100% povedat, co to je... moze to byt aj dalsia cysta, ktoru si predtym nevsimli... netusim 😒

azzura
9. jan 2012

@lusinda1989 hmm, osud je svina, len skoda ze tí ktorí su tiež svine sa im nejak dari a pritom si to ani nevazia. Cim si lepsi clovek tým je cesta za akýmkolvek cielom trnistejsia 😒

lusinda1989
9. jan 2012

@delissavt no hej len neviem preco niektore musime tak dlho cakat.... :(

delissavt
9. jan 2012

@azzura no ved prave, ze sa chudak nemusi bat... kazda je v tejto veci rovnaka, ak potom tuzi tak ako ym 😉

lusinda1989
9. jan 2012

@azzura presne to si myslim aj ja ... :(

delissavt
9. jan 2012

@chorucka no aj ja 🙂 asi do Lucok (Lucky)... dufam, vraj ta je to najlepsie 🙂

azzura
9. jan 2012

@delissavt jaj moja, mrzi ma to že to mas take tazke, ale si neuveritelne silna osoba 😵 . Prajem ti aby si sa co najskor zahojila

delissavt
9. jan 2012

@lusinda1989 ja tiez neviem, ale ako pise @azzura, cim lepsi clovek tym horsie.... abo neviem, cim to je dane :(

azzura
9. jan 2012

@delissavt sme šiši a poriadne 😀 😀 😀

azzura
9. jan 2012

@lusinda1989 co už, musime bojovat, co ine nam ostava 😎

delissavt
9. jan 2012

@azzura dakujem za podporu 🙂 som rada, ze sa mam kde vyrozpravat, kedze sme takpovediac vsetky na jednej lodi 🙂

azzura
9. jan 2012

uy len 30 minut a ideem domovvv

azzura
9. jan 2012

@delissavt nemas za, vsak sa navzajom podporujeme 😀 😀 , chlap aj tak toto nepochopi a pritom ta može mat rad ako kona, ale su veci ktore sa daju rozoberat len s babou v takej istej situacii. Ani moje kamosky to nechapu, tak ako ja doteraz nechapem ked isla kamoska na potrat.

delideli
9. jan 2012

@anait : dakujem velmi silno🙂 a nebudem 🙂

spula22
9. jan 2012

@delideli jeeeeeeeeeeeej milacik GRATULUJEM 😀 😀 😀 😀 😀 .to je super 😀 😀 😀 .drzkajte sa pekne a davajte na seba pozor 😀 😀 😀

delideli
9. jan 2012

@spula22 : dakujem 🙂 aj vy 🙂

spula22
9. jan 2012

@azzura tak uz aby ti to rychlo ubehlo 😀 😀 😀

spula22
9. jan 2012

@delideli aj my dakujeme 😀 😀 😀 .a mala si aj nejake priznaky ?

azzura
9. jan 2012

@spula22 dakujem 😀 mamča 😉

anait
9. jan 2012

ja si idem zdriemnuť, kým príde malý zo škôlky...tie moje krámy su tentokrát desné...tak mi zle, až na odpadnutie miestami 😠

spula22
9. jan 2012

@vardzikova ahoooooooooooooooooj milacik ako sa mas??? mrska ako citam este nedosla 🙂 a testik nic??? 😀 😀 😀

spula22
9. jan 2012

@lusinda1989 pri tehu mozes mat taky husty biely vytok 😀 😀 😀