Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no ved to... len uz to snazenie chcem mat za sebou teda skor to cakanie po snazeni
@spula22 no to sa mi paci 🙂
@lusinda1989 napodobne 😠
@lusinda1989 to sme tu viacere. 😒
paaa zajtra
@lusinda1989 mas take nieco ??? 😀 😀 😀 😀
baby ja som dnes tak poriadne podrazdena. joj vsetko ma hneva. asi predsa len pride ta mrcha. citim to v kostiach 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@spula22 hej hej mam a mrchu som nemala dostat dnes tak uvidim okrem obcasnych bolesti v podbrusku a citliych priam az bolestivych bradaviek (ktore maju podla mna aj trosku tmavsiu farbu) a toho vytoku nic ine nepocitujem
@anett6212 prestan na take nieco ani nemysli 🙂
@vardzikova uvidíme ja som akurát začala špiniť tak neviem ale asi ide mrcha.. :((((
@lusinda1989 ja ked som nervozna tyzden pred mrchou, tak ona potom vzdy pride. ja za to nemozem. ☹
@anett6212 tak ale to nemusi byt prave ten znak ze sa blizi
@lusinda1989 a neskusala si testovat???
@lusinda1989 doteraz to boli len same priznaky na mozne tehu a zrazu dnes este stale su ale ta nervozita je hrozna. i ked som nasrata na kolegynu.
@lusinda1989 mame podobne priznaky len ja mam tie bradavky a okolo nich hnedsie.
@delissavt mne to naše kecanie pomaha citim sa potom lepšie 😀
@anett6212 n sak aj ja som pisala ze ich mam inej farny ako obvykle 🙂
@spula22 ahoooooooooooooooooj milačik 😀 😀 😀 jeeej ty si prišla 😀 😀 😀 😀 😀 mrchana ešte neprišla ale aj test je negat. 😀
@vardzikova napodobne 🙂 ved preto som sa k vam pripojila 😉
@nikasv29 mna dnes bolelo podbruško rano ale akosi prestalo tak neviem čo to sa robi 😀
@vardzikova presne tak myslim ze keby som toto hovorila niekomu inemu ako vam tu tak by na mna kukal ako na blazna 🙂

@spula22 : par dni po ovulke asi tyzden trvajuce motanie hlavy,vecer,ked som si lahla..a ako mala prist MS,tak 2 dni silne klasicke predmenstruacne bolesti v podbrusku a trocha citlive prsia- ale nic neobvykle,co by som inak pred MS nemavala,takze som si bola ista,ze uz uz pride..inak zatial nic..