Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli ci pana to su poriadne ciary 😀 blahozelaaam
@vardzikova ahoj...a tak nijako....som úplne bez nálady....ty sa pochváľ 😉
@vardzikova cozeeee? to fakt ☹ a citis, ze by mala mrchana dojst?
@vardzikova hehehehe aj ty 😀.treba len pozitivne mysliet 😀.moj test bol + na 39DC 😀 😀 😀 😀
@kandee1201 : dakujem 🙂
@bubacik5 : dakujem 🙂 no paradoxne sme si po troch mesiacoch poctiveho snazenia, merania,vypocitavania ovulky a ladovania sa vitaminmi a kde cim, dali pred vianocami pauzu..ved vies,vianocne pripravy,stres,odchadzali sme domov,ovulka mi vychadzala az na doma,kde velmi nebolo kde ani kedy,len sme si este rano pred odjazdom zakeksikovali 🙂 jedine co som si vsimla,ze sa mi v to rano asi po pol roku znovu objavil bielkovy hlien,tak sme sa donho asi trafili a ovulka podla vsetkeho prebehla ten dalsi den.. 🙂
ahojky, mame vysledky zo spermiogramu, je to tak 50 na 50, morfologia nedopadla moc dobre, v stredu mame konzultaciu s doktorkou v Heliose... vasi muzickovia uzivaju nejake vitaminy? dnes som pocitala kadejake fora a tam bolo pisane, ze aj chlapi by mali uzivat E-cko, kyselinu listovu L-carnitin atd... tak to od zajtra svojmu idem naordinovat 😀
@anett6212 nie, este som nerobila...aj ked priznam sa uz som chcela aj vcera rano aj dnes rano. Ale vydrzala som a cakam. Dnes som este len DC27. moje posledne cykly bli 26, 26, 30 a 27. takze ani sama neviem kedy by mala mrcha prist. Ale ak nepride do stredy tak budem testovat v stredu rano a uvidime.
tak potichucky dufam, ze by sa nam to tento mesiac mohlo podarit
@l_e_n_o_c_k_a : moj na spermiograme nebol,ale prve 2-3 mesiace (podla toho ako nam vysli balenia co som nakupila) som mu davala Selezin ACE od Walmarku, koenzym Q10 obcas (tym nas zasobuje ocino,oni ho doma beru dlhodobo,ze je dobry na vsetko) a aj ten Lkarnitin..vsetko z toho su bud antioxidanty alebo maju pozitivny vplyv aj na srdcovocievny system,takze som si vravela,ze ked nepomoze spermijkam,tak mu nebude naskodu..navyse mal urcity cas hranicny tlak,takze to bolo prenho len dobre..mrkni sa na nete po profertile a najdi si jeho zlozenie..profertil je zbytocne predrazeny,vsetky tie zlozky sa daju kupit aj osobitne..
Ahojte, ja som tu prisiel namiesto mojej manzelky. Po viac nez 7 rocnom snazeni a problemoch, 1 neuspesnom umelom oplodneni atd. sa chceme s vami podelit o nasu radost. Pred necelym tyzdnom sme sa dozvedeli, ze sme skutocne tarchavi, ba ze koncime 2 mesiac. Dnes sme boli na rizikovom na sono, dietatko je podla lekarky v poriadku a mame stanoveny datum 26.8.2012 . 🙂 Tak dufame, ze vsetko sa dobre skonci... Drzte sa 🙂

@kikaneu ahoj mojka .. tak ako?