icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
9. jan 2012

@kikaneu ahoj mojka .. tak ako?

kandee1201
9. jan 2012

@delideli ci pana to su poriadne ciary 😀 blahozelaaam

kikaneu
9. jan 2012

@vardzikova ahoj...a tak nijako....som úplne bez nálady....ty sa pochváľ 😉

bubacik5
9. jan 2012

@vardzikova cozeeee? to fakt ☹ a citis, ze by mala mrchana dojst?

jorgie
9. jan 2012

@delideli Gratulujem ku krasnym ciarkam! prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie!
dufam, ze sa stretneme v septembrovkach 🙂 ja som dnes DC27, mrcha zatial nikde....

bubacik5
9. jan 2012

@delideli gratulujeeeeeeeeeem 😀 to ako sa vam podarilo? 🙂

spula22
9. jan 2012

@vardzikova hehehehe aj ty 😀.treba len pozitivne mysliet 😀.moj test bol + na 39DC 😀 😀 😀 😀

spula22
9. jan 2012

@anett6212 dzrim palce aj na nohach 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
9. jan 2012

@anett6212 : to moze byt jeden z tehu priznakov, dost vela bab popisuje taky vytok v tehotenstve 🙂

anett6212
9. jan 2012

@spula22 dakujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anett6212
9. jan 2012

@delideli no tak to som zvedava. rano sa idem testovat tak hned vam dam vediet ze co. som 12 dni po ovu tak dufam ze to nie je skoro.

delideli
9. jan 2012

@ivka228 : dakujem krasne 🙂 a silno drzim palceky,aby som tu coskoro nasla aj tvoje dve kolajnicky na obrazku 🙂

delideli
9. jan 2012

@anett6212 : 12DPO by uz test tehu mohol ukazat ,tak sa budem tesit na spravy 🙂

delideli
9. jan 2012

@jorgie : dakujem velmi a budem sa tesit az sa pridas 🙂

delideli
9. jan 2012

@kandee1201 : dakujem 🙂

delideli
9. jan 2012

@bubacik5 : dakujem 🙂 no paradoxne sme si po troch mesiacoch poctiveho snazenia, merania,vypocitavania ovulky a ladovania sa vitaminmi a kde cim, dali pred vianocami pauzu..ved vies,vianocne pripravy,stres,odchadzali sme domov,ovulka mi vychadzala az na doma,kde velmi nebolo kde ani kedy,len sme si este rano pred odjazdom zakeksikovali 🙂 jedine co som si vsimla,ze sa mi v to rano asi po pol roku znovu objavil bielkovy hlien,tak sme sa donho asi trafili a ovulka podla vsetkeho prebehla ten dalsi den.. 🙂

anett6212
9. jan 2012

@delideli hned napisem. ale ak tam nic nebude, tak potom este v piatok alebo v nedelu skusim 🙂

delideli
9. jan 2012

@anett6212 : drzim palce,aby bolo uz zajtra..v priade ,ze nebude tak v piatok ci v nedelu urcite 🙂 tfuj,tfuj 🙂

ivka228
9. jan 2012

@delideli normalne si mi tou tvojou spravou zlepsila naladu 🙂 dufam, ze ta budem nasledovat a vy budete pekne rast do krasy 🙂

anett6212
9. jan 2012

@delideli dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

delideli
9. jan 2012

@ivka228 : to som rada,uz sa tesim az mi ty podobnou zlepsis naladu tiez 🙂 - ved vies,mam to u teba 🙂

bubacik5
9. jan 2012

@delideli jeee tak to je super 🙂 najlepsie je asik nechat tak na nahodu 🙂

anett6212
9. jan 2012

@jorgie a robila si si uz test?

l_e_n_o_c_k_a
9. jan 2012

ahojky, mame vysledky zo spermiogramu, je to tak 50 na 50, morfologia nedopadla moc dobre, v stredu mame konzultaciu s doktorkou v Heliose... vasi muzickovia uzivaju nejake vitaminy? dnes som pocitala kadejake fora a tam bolo pisane, ze aj chlapi by mali uzivat E-cko, kyselinu listovu L-carnitin atd... tak to od zajtra svojmu idem naordinovat 😀

bubacik5
9. jan 2012

@delideli a kolky si DC resp. DPO? pytam sa preto, ze na kolky si to zistila 🙂 a aj si citila nejake priznaky?

ivka228
9. jan 2012

@delideli jasne, teraz je tah na mne 😀 ale po Vianociach mam akosi viac sil, tak to treba vyuzit 🙂

delideli
9. jan 2012

@bubacik5 : 30DC a pravdepodobne 16-17DPO,dnes som sa testovala lebo som cely vikend mala sialene bolesti na nrchu a neprisla,co sa mi este nestalo a ani teplota mi neklesala..inak ziadne extra priznaky, len klasicky PMS pred predpokladanym prichodom mrchy..

jorgie
9. jan 2012

@anett6212 nie, este som nerobila...aj ked priznam sa uz som chcela aj vcera rano aj dnes rano. Ale vydrzala som a cakam. Dnes som este len DC27. moje posledne cykly bli 26, 26, 30 a 27. takze ani sama neviem kedy by mala mrcha prist. Ale ak nepride do stredy tak budem testovat v stredu rano a uvidime.
tak potichucky dufam, ze by sa nam to tento mesiac mohlo podarit

delideli
9. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a : moj na spermiograme nebol,ale prve 2-3 mesiace (podla toho ako nam vysli balenia co som nakupila) som mu davala Selezin ACE od Walmarku, koenzym Q10 obcas (tym nas zasobuje ocino,oni ho doma beru dlhodobo,ze je dobry na vsetko) a aj ten Lkarnitin..vsetko z toho su bud antioxidanty alebo maju pozitivny vplyv aj na srdcovocievny system,takze som si vravela,ze ked nepomoze spermijkam,tak mu nebude naskodu..navyse mal urcity cas hranicny tlak,takze to bolo prenho len dobre..mrkni sa na nete po profertile a najdi si jeho zlozenie..profertil je zbytocne predrazeny,vsetky tie zlozky sa daju kupit aj osobitne..

adman
9. jan 2012

Ahojte, ja som tu prisiel namiesto mojej manzelky. Po viac nez 7 rocnom snazeni a problemoch, 1 neuspesnom umelom oplodneni atd. sa chceme s vami podelit o nasu radost. Pred necelym tyzdnom sme sa dozvedeli, ze sme skutocne tarchavi, ba ze koncime 2 mesiac. Dnes sme boli na rizikovom na sono, dietatko je podla lekarky v poriadku a mame stanoveny datum 26.8.2012 . 🙂 Tak dufame, ze vsetko sa dobre skonci... Drzte sa 🙂