icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
9. jan 2012

@kikaneu @vardzikova čaute baby, ste tu? ja som sa práve vyobjímala so záchodovou misou 😠 😠 😠 😠 😠

fifitko25
9. jan 2012

@adman to je krásna sprava ☹ želám vám, aby mala fazulka pekne rástla 😉

delideli
9. jan 2012

@adman : uzasne 🙂 , gratulujem,nech ste zdravi ,spokojni a pekne rastiete 🙂

kikaneu
9. jan 2012

@lucecita moja a ty ktorý si dnes DPO? nebudeš ty tiež tehotná? ukáž graf

delideli
9. jan 2012

@lucecita : tiez si myslim,ze to vyzera prinajmensom podozrivo 🙂

gelinka75
9. jan 2012

@lucecita joj to zasa? ty budes tiez isto tehotna... 😝 ale ved ty vracias uz tyzden v kuse sa mi zda ☹

lucecita
9. jan 2012

@kikaneu graf je takýto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 som 11DPO, tak neviem, to by som tak skoro už objímala tú vec? 😀

gelinka75
9. jan 2012

@adman ahoj no tak to je super, takze kazda mame nadej 🙂 a to sa podarilo teraz spontann? ci ivf?

lucecita
9. jan 2012

@gelinka75 nijeeee, to len minulú nedeľu a pondelok a znova dneska....aj keď odvčera ma strašne napína a stále cítim tie mrchovské bolesti 😠

kikaneu
9. jan 2012

@gelinka75 čau 🙂 no čo cvičila si? ja som mala 30 minút prechádzku a 15 minút bicykel.....jedla som 5x denne samé zdravé veci 🙂 a ešte musím vypiť aspoň pohár vody, aby bol aj pitný režim splnený 🙂

gelinka75
9. jan 2012

@lucecita sprav si testik, podla mna je to tam 😀 😀

kikaneu
9. jan 2012

@lucecita sprav ráno test a uvidíš, ale tiež si myslím, že budú dve čiarky 😉

gelinka75
9. jan 2012

@kikaneu dnes som necvicila, poviem ti, ze som si dala paralen ako ma vsetko od vcerajsieho cvicenia bolelo 😠 mam natiahnute vnutri brusne svaly 😝 😝 musim den vynechat

lucecita
9. jan 2012

@gelinka75 @kikaneu baby myslíte? ja neviem...mám posledný test od lauriky, tak že by som ho ráno skúsila? a čo vy dve cvičíte?

adman
9. jan 2012

@fifitko25 , dakujeme. Drzime vsetkym palce. Nam pomohli rozne vitaminove kury, manzelke liecenie na stitnu zlazu na Sliaci. A priznam sa, urologovia nas (teda najma mna) uz odpisovali, kazdy odporucal uz len dalsie umele oplodnenie. V co sme uz nedufali, resp. sme sa vyslovene hodili do vole Bozej, sa splnilo. Iste, sme len na zaciatku, ale verime, ze to bude dobre. Preto nikto nezufajte, prezili sme ozaj hodne, ale stalo to za to...

kikaneu
9. jan 2012

@gelinka75 mňa dnes brutálne bolí hlava.....to bude zmenou dennej aktivity, odvykla som si od práce, cez dovolenku, ale nudila som sa a už som nevedela čo so sebou 🙂 tak som sadla na ten rotoped jasné, treba nechať svalom čas na regeneráciu

kikaneu
9. jan 2012

@lucecita mojžišovú.....jasné, skús ho...veď nosia bábätká (len na mňa neplatia) 🙂

vardzikova
9. jan 2012

@kikaneu ja? ja čakam na mrchu ,, a moja NALADA nato že čakam na mrchu tak je super 😀

lucecita
9. jan 2012

@kikaneu no ja som si ho už pár krát skúšala a tiež mi ešte bábätko nepriniesli 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. jan 2012

@delideli
diky mojka, zajtra pojdem do lekarne a urobim zasoby 🙂

kikaneu
9. jan 2012

@lucecita tak tento už prinesie 😉

vardzikova
9. jan 2012

@bubacik5 neviem lasko, necitim žeby mala dôjsť ale ona určite pride len sa jej nechce lebo som nachladena tak si dava načas 😀

vardzikova
9. jan 2012

@spula22 čožeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? a to ti mrcha nemeškala či si ju mala alebo ako?

lucecita
9. jan 2012

@kikaneu tak to skúsim s posledným teda...oki, idem off skladať s mm puzzle, potom sa ešte prihlásim 😉

kikaneu
9. jan 2012

@vardzikova buď rada 🙂 ja mám hrozné stavy už asi tak 4 dni....ble, sama so sebou nemôžem vydržať, som protivná 😠

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita ahoj cicka 😀 tak ti je zle? 😝 oooo mojka .. nezavidim 🙂

adman
9. jan 2012

@gelinka75 ano, bolo to spontanne, ivf predtym neuspesne (asi 2007 ci 2008), nedajte sa nikto odradit, ako som uviedol, kazdy lekar videl posledne roky jedinu moznost v ivf, az na manzelkinu gynekologicku...a je to tu...drzime skutocne vsetkym palce a verime, ze sa kazdej z vas splni sen...

vardzikova
9. jan 2012

@kikaneu oooo asi viem aj prečo / že?

kikaneu
9. jan 2012

@lucecita asi si aj ja kúpim....spravím si radosť a zabijem nudu.....hrozne sa nudím.....alebo neviem už čo mám robiť....

vardzikova
9. jan 2012

@kikaneu prid k nam my sa nikdy nenudime 😀 😀 😀 😀 😀