icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
9. jan 2012

@vardzikova ani neviem...nechcem to tu rozoberať, idem kukať telku alebo čo .......papa

lucecita
9. jan 2012

@vardzikova tak díky, si zlatá 😀 ale to až teraz, celý deň som mala len nábehy a teraz som ju objala dostatočne teda 🙂

vardzikova
9. jan 2012

@kikaneu ahoj 😉

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita moja ale ty si chceš takto udržať liniu po sviatkoch čo ? JA SOM ťA Už KONEčNE PREKUKla 😀 😀 😀 😀

lucecita
9. jan 2012

@kikaneu noooo, ja to nejak nemusím, ale už neviem čo mám robiť a treští mi v hlave jak totok a nemáme ibalgin... 😠 tak som ho zavolala, že mu s nimi pomôžem...ale šiel dať spršku, tak o chvíľku sa do toho pustíme 😀

zuzanka9999
9. jan 2012

@delideli xixi to ano, ale dnes ma taaaak strasne bolia krize, som zvedava ci pridu ale bola by som aj rada, pretoze cez vianoce a silvestra sme dost oslavovali a aj som dost popila alkohol a bola by som na nervy ze ci by som fazulke neublizila ak by tam predsa nejaka bola. dnes mi skoncilo 34 DC tak som zvedava testy mi stale ukazaju negativ. a vy dvaja sa ako citite ???

lucecita
9. jan 2012

@vardzikova mojaaaaaaaaaa, ja nemusím po sviatkoch udržiavať líniu....ja mám 5O kíl aj s topánkami 😀 😀 😀 😀 práveže ma mangelko núti jesť a pribrať 😀

vardzikova
9. jan 2012

Lasky ja idem off ideme hrať hru ACTIVITY čAUTEEEEEEEEEEEEEEEEEE POKECAME ZAJTRA

lucecita
9. jan 2012

@vardzikova čáááááááááááávo pááááááávo 😉

vardzikova
9. jan 2012

@lucecita MOJasaaaaa to sa mu ani nečudujem 😀 😀 😀 😀 šťambička naša 😀

lucecita
9. jan 2012

@vardzikova ktooooooooooooooo?

bubacik5
9. jan 2012

@vardzikova paaaaaaaaaaaaaa zlatinko 😀

gelinka75
9. jan 2012

@adman tak zelam vsetko len to naj, aby ste si to uzivali 🙂 a v com bol problem podla lekarov?

anett6212
9. jan 2012

@jorgie hej ja som na tom podobne. ja som mala najprv 30,28,26 a 26, takze mala by som pri 26 dnovom cykle dostat v piatok tak si myslim, ze zajtra je tak asi akurat urobit test 🙂 co myslis?

eri28
9. jan 2012

caute baby ja nic nove, len 4 volna, idem spat do skoly....

jorgie
9. jan 2012

@anett6212 ahoj. no ja pri 26 dnovom by som mala dostat dnes...zatial nic, tak dufam ze to aj tak ostane.

ak pri 26 dnovom neocakavas mrchu v piatok, zajtra moze byt este trosku skoro....ukazat ti sice moze, ak si tehotna, ale negativnemu testu by som neverila lebo viacerim tehulkam test neukaze as ked mrcha meska...ale skus, nikdy nevies, su tu aj take co im ukazalo // niekolko dni pred meskajucou mrchou
drzim palceky...ci uz budes testovat zajtra alebo neskor v tyzdni, dufam ze si tam najdes vytuzene // 🙂

anett6212
9. jan 2012

@jorgie dakujem. podobne aj tebe drzim palce. a zajtrajsiemu negat.testu verit nebudem. lebo je to take este teda malo dni je este od ovulky. nech sa aj tebe na teste ukazia vytuzene // 🙂

delideli
9. jan 2012

@zuzanka9999 : tak nech to dopadne dobre.. 🙂 my zatial v pohode,obcas ma teraz veceru popichavaju vajecniky,inak nic 🙂

anett6212
9. jan 2012

baby ahojte. zajtra som tu. rano sa testujem, tak drzte palce nech to vyjde. papapaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jorgie
9. jan 2012

@anett6212 dakujem pekne 🙂
kto vravi ze tvoj bude negativny 😉 ale ak by aj bol, kym nepride mrcha, nic nie je stratene!

eri28
9. jan 2012

@lucecita a ty moja preco stale vracias..

palculienka2011
9. jan 2012

@delideli ahoooja moc moc gratulujem!!! Normalne som tu vykrikovala od radosti, ze dalsiaaaaaaa tehotnaaaaaaa, chlapak dobehol ze cooo???ktoooo??ja len usmev od ucha k uchu, mu bolo jasne 😀 😀 😀 😀 😀 velmi sa tesim a z teba by sme si tu mali vsetky brat priklad, ziadne stresy, klido pido a ked je hlavicka makovicka v klude, staci aj jeden sex 😎

mata_ba
9. jan 2012

ahojky.jbaby poradte..uz 4dni blinkam,mam mrchovske pocity,nafucane brucho,pobolievanie v podbrusku,casto mi treba cikat,ale to hlavne vecer..v stredu by mala dojst mrcha a dnes vecer som mala test negativny..myslite,ze mam len virozu alebo este stale mozem byt tehu???

simonkazga
9. jan 2012

@delideli aj ja chcem taký virusík, poprosím pridať do zoznamu. po 11 mesiacoch by sa už patrilo :(

eri28
10. jan 2012

@mata_ba co mate s tym vracanim, mozes byt aj tehu 😉

eri28
10. jan 2012

inac baby dobre ranko uz tu strasiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
10. jan 2012

@delideli tak to je super, a už si bola aj u doktora na kontrole?

zuzanka9999
10. jan 2012

kocky mam otazocku dnes som 35 DC a zo srandy som si urobila ovu test a tn mi ukazal ovu a dost silnu ciarku plus mi ukazalo ovu aj lady stick a sliny, je to normalne? mrcha mi meska dne streti den, môze byt ze ked ju mam dostat ze sa takisto zvysi LH hormon???

mattuliatko30
10. jan 2012

pekné ránko želám......u nás krááásne snežííííí 🙂

ivka228
10. jan 2012

dobre ranko dievcata
@zuzanka9999 niekde na tomto fore ale uz zopar stranok dozadu som citala, ze niekedy ked je zena tehotna, tak jej aj na ovu teste vysli 2 //. nie je mozne, ze je to aj tvoj pripad? nechces si redsej spravit tehu test?