Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 : tak este chilku pockam, aj tak som este dufala ze este teplotka aspon trocha poskoci, aj ked viem ,ze nie kazdy graf je idealny..zatial nemam ziadne priznaky, mozno trocha toho bieleho hlienu,ale ani neviem,ci viac nez som mavala predtym a v den 10DPO som poobede a v noci mala mierne bolesti v podbrusku ako pred MS, ale ktovie,ci som si ich nevsugerovala 🙂
@purina12345 ahoj.ked som si robila ovu test na 19dc poobede,tak bol ešte negat.20DC poobede bol pozit a na 21DC ráno uz bol negat.Podla mna som mala ovu od 19DC večer až 20DC do noci.keksíkovali sme na 20DC skoro ráno /lebo manžel chodí z práce okolo druhej ráno/ a 21DC skoro ráno.teraz som v 33DC .
@delideli grafík je pekný ale na to sa nespoliehaj, teplotku máš super, neboj neni podmienkou že ešte musí stúpnuť aby bolo tehu, keď sa drží nad líniou je to ok, len nech sa pekne drží, potom daj link ako to prebieha 🙂
@jarmila82 tak keď si mala 20 DC pozitívny tak do 36 hodín si mala ovuláciu a pekne ste sa snažilkovali tak držím palce, teraz hlavne už len relaxovať 😵
@purina12345 : ok dakujem 🙂..nespolieham sa, skor som trocha skepticka, ale az by to vyslo o to viac sa budem tesit 🙂
Ahojte dievčatá, budem rada ak zareagujete na môj dotaz. Toto je prvý mesiac, kedy sa snažíme o bábätko. Momentálne sa nachádzam v 33 DC a menzes ešte stále nedošiel. Práve z tohto dôvodu som si robila tehotenský test Gravitest 10 a bol negatívny. Myslíte, že môžem byť aj napriek tomu tehotná? Alebo to môže byť nejaká cysta a radšej ísť k lekárovi? Ďakujem Vám za Vaše reakcie.
@savinka1 mávaš pravidelný cyklus? vieš kedy bola ovu?
@purina12345 mávam pravidelný cyklus, dovolím si tvrdiť, že ako hodinky - 30 dňový cyklus a ovu som mala 23.10. Pred tromi dňami ma začalo bolieť aj podbruško (tak štandarnde ako pred menštruáciou), bolia ma prsia moja bazálna teplota sa do včera držala na 37 stupnov a dnes klesla na 36,9.
@savinka1 neviem akú máš hranicu na grafe BT, to klesanie nič moc ale všetko je možné, tak asi sa treba len ohraničiť trpezlivosťou a ak nepríde mrcha skúsiť o tri dni zasa testovať, držím palce, ozvi sa ako sa ti darí 🙂
@purina12345 ďakujem Ti veľmi pekne za názor. No povedala som si, že ak mrcha nepríde do konca týždňa, v sobotu si spravím test a keď bude opat negatívny, tak v pondelok zájdem k lekárovi...nech sa na mňa pozrie.
Dokonca som počula aj to, že sú niektoré ženy, ktorým tehotenský test nevyšiel aj napriek tomu, že by boli tehotné....resp. pozitívny výsledok ukázal v 4 - 5 týždni.
No však uvidím, nechcem si vsugerovať veci, a potom byť sklamaná?
A ty ako, Ty tiež patríš medzi snažilky?
@savinka1 áno, sú ženy ktorým trvalo dlho kým sa objavili // na teste, takže nič neni stratené
no my máme za sebou 5 mesiacov snažilkovania a teraz budeme mať asi do marca pauzu lebo chodím za prácou preč a plodné dni mi vychádzajú keď niesom doma 😖 tak ale musíme vydržať
@purina12345 ...ale pri tom ako všetko rýchle plynie...sa ani nenazdáš a je marec 🙂 a môžete sa snažiť o sto päťsto 🙂)))) a zrovna v ten mesiac to aj vyjde 🙂 Budete radi, že sa vidíte a nebudete myslieť na to ako sa to má podariť, skôr si to užijete a uvidíš malé miminko bude na ceste 🙂)))))
@gelinka75
@delideli zienky to brucho s tym trpim aj ja vcera horor a paracetam dnes rano horor, az teraz mozem spokojne zit a prsia bolia 11 dni pred menzesom aj sa zvedcili vela papam a pijem a stale pocitujem hlad konecne aspon to brucho nemam ako lopta, ale uz lepsie aj ked nie male ale okej k mojej postave 😉 😉 😉
takze tento mesiac budeme tehu 😀 😀 😀 😀
potom asi potrebujem tabletku lebo toto neprezijem v zdraviiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neviem okolo 20 dni 25 asi max, nikdy som nebrala antikoncepciu, teda ako 16 rocna asi 2 mesiace ked spominam a to bolo vsetko 😉
poradte kedy mozem testnut kolko dni pred menzesom help mi 😉

@gelinka75 držím ti palce 😵