Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte princezne 🙂 ako???tak ja som sa rano zobudila,napila som sa a kym som si dala spodne pradlo,tak som uz aj letela na wc..som zvedava ci pride mrcha zajtra..
baby tak asi tehu nebudem, bo - ten hlien ešte mám a on je taký ťahavý hnedo krvavý :(
@anett6212 hm..škoda..ale ja vravím,že najlepšie je počkať..a keď už deň dva mešká...už to je prvý znak...a vtedy už by testík mal ukázať..a kedy má mrcha prísť?...cez víkend?
@anett6212 jááj...no tak aspoň na wc si mohla...aspoň pre info...čo a ako 🙂
@mata_ba nepríííde 🙂) 😉 isto nieeeeee....
@azzura dobre milačik .. 😉 🙂
@mattuliatko30 tak hej, ale vraj sa nema postavit z postele ked si chcem odmerat ci? ale ja nezufam. verim ze nerpide. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 no jasne,, meška vtedy ked som nachladena ,,takže bude meškať,, ja pupaky mam len pred mrchou take tri dni .. takže pride niekedy v štvrtok 😀
@mattuliatko30 v nedelu by mala, ale nechcem ju 🙂 🙂 🙂 🙂
@danjelca tak to si ma nepotešila lebo tento mesiac nemožem byť tehu ... 😠
@delissavt seruuus,, nedošla ale už som aj pisala že tento mesiac musi prisť ,, meškať može až buduci mesiac, pokazilo by mi to plany
@azzura mojka ja si kupujem masky a ku kozmetičke nechodim ved si niečo z toho dokažem urobiť aj sama doma 😉 ja mam v celku peknu pleť
@vardzikova ked to nechces,tak to pride. a tento mesiac to vyjde. uvidis 🙂
@vardzikova ja chodim k nej, lebo ked mi blbli hormony, tak som vyzerala priserne a dala ma dokopy 😀 . Ja budem pobertacka aj ked budem truhle 😀 😀 😀
@anett6212 nemože .. to by mi potom nevychadzalo ..
@azzura ja praveže od mala s tym problem nemam, ani ked som bola v puberte tak nič som nemala.. ja som asi dieťa šťasteny 😀
@vardzikova ja som mala aj za brachov pupaky 😖
@azzura no jo,len ja uz blinkam 5 dni..a vacsinou na obed a pobede..dnes rano to bolo prvykrat rano..
@anett6212
@mattuliatko30 baby bodaj by ste mali pravdu..dost sa bojim ci nemam zase helikobaktera.. ☹ vecer som si robila test a niiiic..a to nema zajtra prist mrcha..
@azzura nepríjemné.. ale ved si kočka tak čo lasko 😉 😀
@vardzikova uvidis ako na truc to nevyjde 🙂 ked to nechces vtedy to pride. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@vardzikova jasne, že som kocka, vsak uz mam na to svoj vek, zrejem konecne 😀 😀 😀

@azzura v nedelu by nemala prist