Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura tu: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
dúfam, že ostanem zaseknutá a nespadnem dole 😀
@aknedz no ona ma termin svadby 8.9. 😠
@vardzikova tak to si rychlo zmenila nazor, ved este pred par dnami si chcela, aby mrcha nedosla a teraz aby dosla.. ty si riadne popletko :DDDD
Ahojte, tak som tu 😀 😀 som prevracala skoro celú noc, teraz ráno sa držím, ale už ma pár krát natiahlo... teplota sa mi zmenila, ale ešte som sa netestla http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@momamo ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
mojka tak ty si tu nebola celu večnosť, vieš koľko tehuliek tu pribudlo, ja ešte niesom medzi nimi 😉 ale čoskoro budem určite, mam sa dobre len momentalne mam chripku či čo takže som chora a ešte k tomu chodim aj do roboty, do piatku to dufam zvladnem a potom to opať iba preležim, čožeee 9 TT mojka ved len pred chvyľkou si začala,, ty kokso ten čas neskutočne leti ako voda,, mojka a ty vy ako sa mate? dobre? zle ti nebiva? zvladaš to? potom pridaj aj foto aby som sa trošku upotešila s tebou 😀
@lucecita čau laskooo 😀 😀 😀 moja ty maš ale nervy .. zajtra testneš a budu // zato dam ruku ,, alebo prst pre istotu 😀
@anett6212 aj mňa zase bolí brucho..rátam že ani do soboty nevydržím..a mrcha príde skôr...
@vardzikova teplota mi stúpla kvôli chorobe si myslím...raz ma trasie od zimy, inokedy sa zasa tak spotím pod paplónom....no amen
@delissavt no tak nieako,,, ja som pri tom všetkom nato uplne zabudla že ta svadba je už v septembri 😀 😀 😀 ja som trupka
@lucecita ale zajtra testuješ dufam,,, už ma nenechaj v takom napati 😀 prosiiim 😉 🙂 moja ved ty s tou chorobou tahaš už druhy tyžden nie?
@vardzikova hehehe, ale aspon na to snazenie pri pripravach na svadbu zabudnes :D
@azzura neviem kedy, vravela som, že dnes, ale nejak sa bojím výsledku a mám aj posledný test doma 😀
@vardzikova nooooo, zajtra to platí, ak sa netestnem už dnes 😀 a ty ako, mrchaňa stále nič?
@mattuliatko30 presne aj ja. ale ze by tak skoro prisla? to je divne no. 😒
@anett6212 tak neviem..mne vie prísť aj skôr..teda v poslednej dobe skoro vždy príde o dva tri dni skôr..ale zase minulý mesiac ma brucho bolelo už vyše týždňa..čakala som čakala..a prišla až na 27 deń...tak neviem...od čoho to závisí...a to som myslela,že mi príde o týždeň skôr..také bolesti 😒
@mattuliatko30 no mne obcas pride dva dni skor. ale zeby az 5 dni, lebo mam bolesti ako by uz teraz hned mala prist.

@momamo ahojkoooo 😉