icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
10. jan 2012

@delissavt vsak ja sa nestazujem na svoj graf, on je furt dobre, len v den D padnem do uplnej hlbky...to som ti chcela ukazat na mojich predoslych grafoch 😠

aknedz
10. jan 2012

@fifitko25 a ty sa ako mas? Tento cyklus co hovori, nepridas sa s // ?

fifitko25
10. jan 2012

@aknedz ahoj Zdenka, no ty si tu pekne dlho nebola 😉 dnes som 23 DC, chcem sa testovať v piatok na 26 DC... včera ma začali bolieť prsia a boleli ma dosť kríže, dnes ostali len tie prsia 😀 a trošku podbruško.... inak sa nejak zle necítim, som zvedavá, či to vyšlo 😉 bola by som rada v klube //, to vieš ....

fifitko25
10. jan 2012

@azzura hm, nás inak naťahuje 🙂

mezike
10. jan 2012

@azzura ešte že Vás tu mám, komu by som sa vyrozprávala??? mm sa na mne len smeje a už mi chce zakázať chodiť sem, že vraj mi to nerobi dobre 😀 ! však bez Vás by som mu ani macu neobjednávala 😀 😀 😀 ! fakt som šiši 😉 😉

azzura
10. jan 2012

@fifitko25 hmm, mna zas v noci pochali na pravej strane ako aj v križoch, ale teraz som ok. Tak som zvedava, ci to nie su len domyslacky 😒 😒 .

azzura
10. jan 2012

@mezike moj je rad že sem chodi, aspon doma furt o tom istom nehundrem. Moj je ochotny vyskusat vsetko, len sa vzdy spyta ze ci to mam z uejto stranky a nasledne rehoty 😀 😀 😀

azzura
10. jan 2012

@fifitko25 ty mas kde graf

anett6212
10. jan 2012

@azzura ved toho sa bojim aj ja. co ak si domyslam tei priznaky. som fakt sisi 😀

mezike
10. jan 2012

@azzura aj môj sa nejak ochotne podrobí všetkému, čo vymyslím, len má za potreby to statočne ohundrať. on je taký hundroško 😝 ! už som ho aj na prstíkovú metódu nahovorila 😎

azzura
10. jan 2012

@anett6212 treba verit do poslednej chvili 😀

azzura
10. jan 2012

@mezike super, vsak treba vsetko skusit 🙂 Nikdy nevies co zaberie 😉

delideli
10. jan 2012

@anett6212 : to ti verim..fazy cakania na vysledok su fakt na nervy ..tak dufam,ze to bude stat za to.. 🙂

anett6212
10. jan 2012

@azzura verim, ale obcas je to take... 😒

anett6212
10. jan 2012

@delideli a ty si si kedy robila test? ked ti meskala mrcha?

delideli
10. jan 2012

@mezike : ako by si popisala mna..🙂 keby si vedela kolko vselijakych paradnych priznakov som za tie predosle 3 mesiace snazenia mala..a teraz,ked sa podarilo,som mala pocit ,ze skoro ziadne,resp. urcite nie take vyrazne ako predtym 🙂ale na druhej strane niekedy predsa len neklamu..ja som na silvestra citlia slabe pobolievanie v podbrusku,samozrejme som sa hned zrusila,ze to je blbost,zas si nahovaram a asi sa akurat fazulka hniezdila 🙂takze dufam,ze aj u teba to tentokrat bude ono 🙂

vardzikova
10. jan 2012

@azzura no tak ta kombinacia obidvoch je uplne bombova len čo je pravda 😀

vardzikova
10. jan 2012

@delissavt niee sestra ma termin vybraty už pol roka do predu 😀

delideli
10. jan 2012

@anett6212 : az ked mi mrcha meskala uz 2-.3.den..

vardzikova
10. jan 2012

@zasha baby pre rekapitulaciu ešte raz .. sestra sa v septembri vydava .. 😀 a ja neviem či by som to stihla

anett6212
10. jan 2012

ja mam take bolesti prave ako ked ma prist mrcha. ale zeby uz tak skoro?

chorucka
10. jan 2012

Ahojte baby co nove?

vardzikova
10. jan 2012

@aknedz no tak to maš problem podobny narodziel od toho že ja ešte tehu niesom 😀 dufam 😀 jasne mojka že ti to je teraz jedno ale vieš chcela si tam byť predsa že? 😉

azzura
10. jan 2012

@anett6212 ja 😖 viem

anett6212
10. jan 2012

@delideli dobre, tak aj ja počkam kym nebude meskat. inak sa chcem opytat, leboked som bola tehotna prvy krat, tak som mala klasicky menzes a sla som na preventivnu a doktor mi oznamil, ze som tehu. myslis si, ze to moze byt aj teraz tak? nemusi nie?

vardzikova
10. jan 2012

@delideli ale žeby jej ukazalo až tak neskoro? to sa mi naozaj nechce veriť 😖

azzura
10. jan 2012

@chorucka ahoooooj, daj graf

aknedz
10. jan 2012

@vardzikova Ano, chapem Ťa a predsalen sestra je sestra! A kedy ma termin svadby? Mozno by Ti to vyslo 🙂

momamo
10. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka ako sa mas ..?? ako sa vam dari ..?? Co nove..?? Ja uz pomaly zacinam 9tt ta ksa vytesujem, vo stvrtok ma dalsiu prehliadku tak dufam ze uz aj prvu foto dostanem🙂

mezike
10. jan 2012

@delideli ďakujem za povzbudenie, aj ja dúfam, že to teraz bude ono 🙂! od budúceho týždňa začíname zas pracovať, tak nebude už ani čas ani sily na snažilkovanie. Proste sa to MUSELO teraz podariť.