Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 tak ja som naozaj zvedava co to bude. predchvilou mi to prestalo a uz je odbre. tak neviem teraz vobec co to sa deje
@vardzikova : veru ani mne,ale ako vravimm,testom ani domacim a z vlasntej skusenosti ani profesionalnym laboratornym nikdy na 100% neverim..
@anett6212 uvidíš do nedele..netreba si to už všímať..lebo z toho zcvokneme 😀
@mattuliatko30 hej presne tak. nejdem si nic vsimat na sebe a ani na to mysliet nejdem. a uvidime
baby uz som si napisala ze co chcem na narodky aby moj mm nekupil nejaku blbost 😀 😀 😀
@delissavt no ak by to bola moja svadba tak to určite ale toto je lasko iba sestrina.. ja budem len pomocnička 😀
@vardzikova mojka bola som na obede,,ved to ze to rychlo bezi, videla som kolko tehuliek pribudlo🙂 neboj dalsia na rade si urcite zle .. Mam sa dobre, len od vcera ma trocha trapi zaludok, ale momentalne som sa dobre napapala tak som spokojna, len dufam ze obed v sebe aj udrzim. Ked pridem vo stvrtok od doktora tak ta urciute potesim foto🙂
@mattuliatko30 tebe ešte admin nezrušil obrázok ruže v profilovke? koľko ho už máš? ja som tu mala štvorlístok a na druhý deň mi ho zmazal...
@lucecita testni dnes 😀 mrchana ešte nič .. ale pupačik už mam takže pride .. u mna je to taky naznak vieš .. 😀
@delideli no tak ja sa na niečo z toho spolieham lebo presa len niečo vyjde možno 😀 😀 a ty si si robila aj ten test čo ti dokaže vypočitať v ktorom tt si?
@momamo a inak čo mate doma noveho? ja už mam kuchynsku linku namontovanu tak sa z nej vytešujem 😀
@vardzikova jejo tak sa tesim s tebou nemas foto ..?? Doma..?? Nic take, vsetko po starom, jedine ze by sa mi uz patrilo poriadit byt🙂 Len vzdy ked pridem z prace domov je mi akosi zle🙂 ale teraz fakt vecer to byva uffff
@vardzikova no pekne, aká si ty suprová manželka, že by si zabudla aj na jeho narodky 😅
@momamo foto mam počkaj pridam , mojka ale ty sa musiš poriadne šetriť aby si sa veľmi nenamahala vieš .. tak totiverim že je ti riadne na grc .. 😝 😀
@vardzikova tak teda kuchynka krasna🙂 Uz len nejake fajne dobrotky v nej kuchtit🙂 A keby si ten moj kotlik videla ti tize musim odfotit🙂 sa smejem
@lucecita nooo to sa mi ešte nestalo.. do čerta čo mu tak asi kupim ehmmm no baby raďte mi 😀 😀 😀
@momamo odfot a ukaž nam ako ti pekne rastie bruško .. čakáááááááááám 🙄 😀

@anett6212 no neviem..uvidíš..ja som ich mala týždeň..a prišla skoro načas..tak neviem..ale mne sa isto už pomaly spustí..uvidím ráno teplotku...resp. ešte aj večer..či klesne... ☹