icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
10. jan 2012

@momamo ahojkoooo 😉

fifitko25
10. jan 2012

@azzura tu: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
dúfam, že ostanem zaseknutá a nespadnem dole 😀

delissavt
10. jan 2012

@azzura no dnes, ak nezabudnem ist kupit :D

azzura
10. jan 2012

@fifitko25 pjekneeee, už len vydržat, ale to je hračka 😉 😉

delissavt
10. jan 2012

@azzura a mozno teraz nie 🙂)) a budeme sa vsetky tesit s tebooou 😉

vardzikova
10. jan 2012

@aknedz no ona ma termin svadby 8.9. 😠

anett6212
10. jan 2012

@fifitko25 pekene, dufam ze ti tak vydrzi velmi dlho 🙂

azzura
10. jan 2012

@delissavt žeby???

delissavt
10. jan 2012

@vardzikova tak to si rychlo zmenila nazor, ved este pred par dnami si chcela, aby mrcha nedosla a teraz aby dosla.. ty si riadne popletko :DDDD

lucecita
10. jan 2012

Ahojte, tak som tu 😀 😀 som prevracala skoro celú noc, teraz ráno sa držím, ale už ma pár krát natiahlo... teplota sa mi zmenila, ale ešte som sa netestla http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

delissavt
10. jan 2012

@azzura budem drzat palocky, aby to tak bolo 🙂

vardzikova
10. jan 2012

@momamo ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
mojka tak ty si tu nebola celu večnosť, vieš koľko tehuliek tu pribudlo, ja ešte niesom medzi nimi 😉 ale čoskoro budem určite, mam sa dobre len momentalne mam chripku či čo takže som chora a ešte k tomu chodim aj do roboty, do piatku to dufam zvladnem a potom to opať iba preležim, čožeee 9 TT mojka ved len pred chvyľkou si začala,, ty kokso ten čas neskutočne leti ako voda,, mojka a ty vy ako sa mate? dobre? zle ti nebiva? zvladaš to? potom pridaj aj foto aby som sa trošku upotešila s tebou 😀

momamo
10. jan 2012

@azzura ahoj ako sa mas ..??? Akurat si ma vystihla chystam sa na obed, potom ti napisem🙂

azzura
10. jan 2012

@delissavt dakujem pekne, si zlata 😉

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita čau laskooo 😀 😀 😀 moja ty maš ale nervy .. zajtra testneš a budu // zato dam ruku ,, alebo prst pre istotu 😀

azzura
10. jan 2012

@lucecita teplotu mas krasnu, tak kedy testnes?

azzura
10. jan 2012

@momamo dobru chut vam obom 😉

mattuliatko30
10. jan 2012

@anett6212 aj mňa zase bolí brucho..rátam že ani do soboty nevydržím..a mrcha príde skôr...

lucecita
10. jan 2012

@vardzikova teplota mi stúpla kvôli chorobe si myslím...raz ma trasie od zimy, inokedy sa zasa tak spotím pod paplónom....no amen

vardzikova
10. jan 2012

@delissavt no tak nieako,,, ja som pri tom všetkom nato uplne zabudla že ta svadba je už v septembri 😀 😀 😀 ja som trupka

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita ale zajtra testuješ dufam,,, už ma nenechaj v takom napati 😀 prosiiim 😉 🙂 moja ved ty s tou chorobou tahaš už druhy tyžden nie?

delissavt
10. jan 2012

@vardzikova hehehe, ale aspon na to snazenie pri pripravach na svadbu zabudnes :D

lucecita
10. jan 2012

@azzura neviem kedy, vravela som, že dnes, ale nejak sa bojím výsledku a mám aj posledný test doma 😀
@vardzikova nooooo, zajtra to platí, ak sa netestnem už dnes 😀 a ty ako, mrchaňa stále nič?

fifitko25
10. jan 2012

@lucecita ty máš ale pevné nervy 😀 my tu už od rána čakáme tvoje //

azzura
10. jan 2012

@lucecita dnes uz netestuj, uz si zmeskala ranny moc. Tak zajtra a neboj sa, vyjde to, musi 😀 😀 vsak tolko grcat pre nic za nic 😠

gelinka75
10. jan 2012

@lucecita cauko, stale ti je zle? a beries nejake lieky? vies co odkedy aj ja som vracala na silvestra, tak obcas hnusne citim zaludok, aj vcera vecer mi ostalo zle, ale predychala som to...dnes je mi zatial fajn, ta hnusoba sa ta drzi ako kliest 😠

anett6212
10. jan 2012

@mattuliatko30 presne aj ja. ale ze by tak skoro prisla? to je divne no. 😒

gelinka75
10. jan 2012

@lucecita hej a cakame na testik a ty nic !!! 😝 😝 😀

lucecita
10. jan 2012

@fifitko25 tak to sorry, mne len nie je dobre, tak som tu len na skok mrkla čo nové 😀

mattuliatko30
10. jan 2012

@anett6212 tak neviem..mne vie prísť aj skôr..teda v poslednej dobe skoro vždy príde o dva tri dni skôr..ale zase minulý mesiac ma brucho bolelo už vyše týždňa..čakala som čakala..a prišla až na 27 deń...tak neviem...od čoho to závisí...a to som myslela,že mi príde o týždeň skôr..také bolesti 😒

anett6212
10. jan 2012

@mattuliatko30 no mne obcas pride dva dni skor. ale zeby az 5 dni, lebo mam bolesti ako by uz teraz hned mala prist.