icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
10. jan 2012

@anett6212 no neviem..uvidíš..ja som ich mala týždeň..a prišla skoro načas..tak neviem..ale mne sa isto už pomaly spustí..uvidím ráno teplotku...resp. ešte aj večer..či klesne... ☹

lucecita
10. jan 2012

@gelinka75 ja viem, že čakáte, len som sa ráno netestla, som nenabrala odvahu... 😠

delideli
10. jan 2012

@anett6212 : ja myslim,ze moze a nemusi..podla toho,co som obcas niekde precitala,nemusi byt priebeh tehotenstiev u jednej zeny rovnaky..

anett6212
10. jan 2012

@mattuliatko30 tak ja som naozaj zvedava co to bude. predchvilou mi to prestalo a uz je odbre. tak neviem teraz vobec co to sa deje

chorucka
10. jan 2012

@azzura zlatino ja si graf nerobim 😀 Dnes som mala 37,2 Myslim ze to tento mesiac nevyslo 😒

delideli
10. jan 2012

@vardzikova : veru ani mne,ale ako vravimm,testom ani domacim a z vlasntej skusenosti ani profesionalnym laboratornym nikdy na 100% neverim..

azzura
10. jan 2012

@chorucka preci si myslis, že to nevyslo, vsak pockaj do mrchy 😠

anett6212
10. jan 2012

@delideli ach jaj tak ja uz neviem ze co. predchvilou som mala take bolesti bruska ze som myslela ze prisla mrcha a teraz uz dobre. mne uz z toho sibe. nejdem si nic vsimat na sebe a bude pokoj 🙂

mattuliatko30
10. jan 2012

@anett6212 uvidíš do nedele..netreba si to už všímať..lebo z toho zcvokneme 😀

anett6212
10. jan 2012

@mattuliatko30 hej presne tak. nejdem si nic vsimat na sebe a ani na to mysliet nejdem. a uvidime

chorucka
10. jan 2012

@lucecita ahoj aj ked sa nejak tim grafom nerozumiem tak ten tvoj je super Mala by si testnut nech vies ze ti je zle z tehotenstva 😀 😀 😀 😀 Ja by som uz testla by som aj lupou hladala ciarku 😀 Sak ja co mam testy tak je napisane ze ktorukolvek hodinu sa mozu robit

chorucka
10. jan 2012

@azzura obcas mavam bolest ako na mrchu Boze este tyzden 😒

chorucka
10. jan 2012

baby uz som si napisala ze co chcem na narodky aby moj mm nekupil nejaku blbost 😀 😀 😀

lucecita
10. jan 2012

@chorucka to mňa sa pýtal, že čo chcem na Vianoce...kúpili sme si spálňu, ale dohodli sme sa, že si ešte niečo kúpime ako prekvapko...tak som si na FCB dala na nástenku foto parfému od Beyonce a ja som ho aj dostala 😀 😀 😀 a čo chceš na nardoky?

chorucka
10. jan 2012

@lucecita super Ja chcem parfem Kilie Minogue (sexy darling) Mm mi vzdy kupil blud tak teraz si napisem co chcem a ak som posluchala tak mi to kupi 😀 😀 😀

lucecita
10. jan 2012

@chorucka noooo, tak to je super, dúfam, že ti ho kúpi...potom daj vedieť 😉

vardzikova
10. jan 2012

@delissavt no ak by to bola moja svadba tak to určite ale toto je lasko iba sestrina.. ja budem len pomocnička 😀

momamo
10. jan 2012

@vardzikova mojka bola som na obede,,ved to ze to rychlo bezi, videla som kolko tehuliek pribudlo🙂 neboj dalsia na rade si urcite zle .. Mam sa dobre, len od vcera ma trocha trapi zaludok, ale momentalne som sa dobre napapala tak som spokojna, len dufam ze obed v sebe aj udrzim. Ked pridem vo stvrtok od doktora tak ta urciute potesim foto🙂

lucecita
10. jan 2012

@mattuliatko30 tebe ešte admin nezrušil obrázok ruže v profilovke? koľko ho už máš? ja som tu mala štvorlístok a na druhý deň mi ho zmazal...

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita testni dnes 😀 mrchana ešte nič .. ale pupačik už mam takže pride .. u mna je to taky naznak vieš .. 😀

vardzikova
10. jan 2012

@delideli no tak ja sa na niečo z toho spolieham lebo presa len niečo vyjde možno 😀 😀 a ty si si robila aj ten test čo ti dokaže vypočitať v ktorom tt si?

vardzikova
10. jan 2012

@momamo a inak čo mate doma noveho? ja už mam kuchynsku linku namontovanu tak sa z nej vytešujem 😀

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita @chorucka bože baby dobre že hovorite ved moj mm ma vo štvrtok narodkyyyyyyyyyy 😅 😅 😅 😅 ja by som nato uplne zabudla

momamo
10. jan 2012

@vardzikova jejo tak sa tesim s tebou nemas foto ..?? Doma..?? Nic take, vsetko po starom, jedine ze by sa mi uz patrilo poriadit byt🙂 Len vzdy ked pridem z prace domov je mi akosi zle🙂 ale teraz fakt vecer to byva uffff

lucecita
10. jan 2012

@vardzikova no pekne, aká si ty suprová manželka, že by si zabudla aj na jeho narodky 😅

momamo
10. jan 2012

@delideli mojka gratulujem a tesim sa stebou🙂))) krasne tehulkovanie prajem kedy ides k doktorovi??

vardzikova
10. jan 2012

@momamo foto mam počkaj pridam , mojka ale ty sa musiš poriadne šetriť aby si sa veľmi nenamahala vieš .. tak totiverim že je ti riadne na grc .. 😝 😀

momamo
10. jan 2012

@vardzikova tak teda kuchynka krasna🙂 Uz len nejake fajne dobrotky v nej kuchtit🙂 A keby si ten moj kotlik videla ti tize musim odfotit🙂 sa smejem

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita nooo to sa mi ešte nestalo.. do čerta čo mu tak asi kupim ehmmm no baby raďte mi 😀 😀 😀

vardzikova
10. jan 2012

@momamo odfot a ukaž nam ako ti pekne rastie bruško .. čakáááááááááám 🙄 😀